نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پاس دادن دیتا از devexpress gridcontrol به textbox

  1. #1

    Smile پاس دادن دیتا از devexpress gridcontrol به textbox

    سلام
    یه سوال ؟
    کد زیر را در دیتاگرید معمولی مینویسیم تا مقادیر یک سلول را در سطر انتخابی بدست بیاریم :
     textbox=datagridview.CurrentRow.cells[cell_name].value.tostring();

    حالا اساتید بفرمایید تو گرید کنترل devexpress معادل این کد چیه ؟

    خیلی متشکر میشم !
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 29 شهریور 1396 در 19:21 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: پاس دادن دیتا از devexpress gridcontrol به textbox

    این تابع ASPxGridView.GetSelectedFieldValues
    منبع https://www.devexpress.com/Support/C...he-server-side


    اینم یه کد دیگه


    textBox1.Text= gridView1.GetDataRow(e.FocusedRowHandle)["Name"].ToString();
    textBox1.Text= gridView1.GetFocusedDataRow()["Name"].ToString();
    textBox1.Text=(gridView1.GetFocusedRow()asDataRowV iew).Row["Name"].ToString();
    textBox1.Text= gridView1.GetFocusedRowCellValue("Name").ToString( );

    منبع https://stackoverflow.com/questions/...press-xtragrid
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : پنج شنبه 30 شهریور 1396 در 09:50 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: پاس دادن دیتا از devexpress gridcontrol به textbox

    برای خوندن یه مقدار از یه سطر گرید بهتره تو ایوند RowClick یا RowCellClick کد زیر رو بنویسی :


    _X = gridView.GetRowCellValue(gridView.FocusedRowHandle ,
    gridView.Columns["Column Name"]).ToString();


    البته تو Column Name میتونی خالی نام ستونت رو بزنی ولی من برای اطمینان اینجور کد میزنم.

تاپیک های مشابه

  1. پاس دادن اطلاعات از فرم دوم به فرم اول و یا مادر
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1394, 16:18 عصر
  2. سوال: پاس دادن متغییر از یوزر کنترل به فرم برنامه جاری
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 17:57 عصر
  3. پاس دادن اطلاعات از طریق وریبل به استیمول
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1391, 12:06 عصر
  4. سوال: پاس دادن مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط laya113 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1389, 00:37 صبح
  5. سوال: پاس دادن مقدار از صفحه ای به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط tina.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •