نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال پارامتر به استیمول و مشاهده فیلد های تعیین شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    ارسال پارامتر به استیمول و مشاهده فیلد های تعیین شده

    با سلام دوستان من داده هام رو به راحتی تو استیمول نمایش و پرینت میگیرم حالا میخوام تو ویندوز فرم یسری فیلد ها رو تیک دار کنم که وقتی تیک گزینه هاییی که دلم میخواد رو زدم توی استیمول نمایش و چاپ بشه برای این منظور چطوری میتونم عمل کنم
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi.m.sh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    personal computer
    پست
    43

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول و مشاهده فیلد های تعیین شده

    با سلام
    ابتدا داخل استیمول متغیرهای مورد نظر رو با گزینه New Variable ایجاد کن
    این کد رو هم به رویداد Button یا Link با ..... اضافه کن تا مقدار پارامتر مورد نظر رو بتونی به متغیر ایجاد شده در استیمول پاس بدی :


    StiReport1.Load("Report1.mrt")
    StiReport1.Compile()
    StiReport1("name") = TextBoxName.Text
    StiReport1.Show()


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول و مشاهده فیلد های تعیین شده

    منظور من رو درست توجه نشدید دوست عزیز مثلا من یه ججدول دارم و 5 تا ستون داره من میخوام سه تا از این ستون ها موقع پاپ نمایش داده بشه و دوتای دیگه مخفی بشه منظورم این هست

  4. #4

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول و مشاهده فیلد های تعیین شده

    سلام دوست من،من هم دقیقا مشکل شما را دارم،شما چطور مشکلتان را حل کردین؟میشه لطفا من رو هم راهنمایی کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,021

    نقل قول: ارسال پارامتر به استیمول و مشاهده فیلد های تعیین شده

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    منظور من رو درست توجه نشدید دوست عزیز مثلا من یه ججدول دارم و 5 تا ستون داره من میخوام سه تا از این ستون ها موقع پاپ نمایش داده بشه و دوتای دیگه مخفی بشه منظورم این هست
    خب چرا دیتا سمت چاپ کم نمی کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1395, 23:44 عصر
  2. ارسال پارامتر به استیمول
    نوشته شده توسط m_sobh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 18:21 عصر
  3. ارسال یک پارامتر به استیمول سافت
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 07:40 صبح
  4. سوال: ارسال پارامتر به View های Region
    نوشته شده توسط mehri_ema در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1390, 12:32 عصر
  5. ارسال پارامتر به برناهمه
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1382, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •