نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از یک صفحه به صفحه دیگر

  1. #1

    ارسال اطلاعات از یک صفحه به صفحه دیگر

    فرض کنید در یک صفحه یک Radio Button List داریم که از آن یکی را انتخاب می کنیم.همچنین در همین صفحه یک لیست باکس داریم که از آن چند آیتم را انتخاب می کنیم.
    حالا می خواهم مقدار Value ردیو باتن انخابی و همچنین مقدار Value آیتم های انتخابی لیست باکس را به صفحه دیگر بفرستم.لطفا راهنمایی کنید که چگونه این اطلاعات را به صفحه دیگر بفرستم و در صفحه دیگر به طور جداگانه چطوری اون اطلاعات را بخوانم و هر کدام را در متغیر جدا ذخیره کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    99
    می توانی از session استفاده کنی. و در صفحه مورد نظر آن را بازیابی کنی.

  3. #3
    از طریق دستور Response.Redirect چه جوری می شه؟
    فراخوانیش توی صفحه دیگه با دستور Request چگونه هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    Response.Redirect("webform.aspx?Radio="+strRedio+"  &listItem="+strList);


    برای دستیابی

    string strQuery=Request.QueryString["Radio"];

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    البته باید توجه داشته باشی که استفاده از Query string یک سری محدودیتهایی در انتقال کاراکترها داره و همچنین از لحاظ امنیتی هم چندان جالب نیست !

  6. #6

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار yasak5
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    امارات متحده عربی
    پست
    39
    سلام،
    چرا مقدار ها نمی ریزی توی Context.Item و با استفاده از Server.Tranfer نمی ری صفحه بعد؟

  8. #8
    من از Encode استفاده کردم.اما توی صفحه بعد فقط یکی از متغیرها رو می تونم با Request بخونم.دومین متغیر رو که می خونم مقداری توش نمی ریزه! در حالی که توی صفحه قبل مقدار داره!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار pegasos
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    MSDN
    پست
    125

    Red face

    با درود.
    چرا مقدار ها نمی ریزی توی Context.Item و با استفاده از Server.Tranfer نمی ری صفحه بعد؟
    برای اینکه متد Transfer تمام Object های صفحه قبلی را به صورت زنده نگه می دارد. و یک حال درست حسابی به برنامه از نظر کارآیی می دهد.
    به خاطر همین است که خیلی کم می بینی از این دستور استفاده کنند.
    و خود ماکروسافت هم به هیچ وجه اسرار از استفاده از این دستور نمی کند.

    به امید موفقیت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •