نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از json در php

  1. #1

    استفاده از json در php

    سلام چطوری میتونم تو php به صورت json به یک صفحه داده بفرستم اینم کد من هست :))

    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title></title>

    </head>
    <body>
    <form metod="post" action=">
    username:<input type="text" name="username"/> <br>
    password:<input type="password" name="password"/> <br>
    <input type="submit" value="send"/>
    </form>
    </body>
    </html>


    میخوام به یک آدرسی وصل بشم و بهش بصورت json یوزر و پسورد بفرستم :) لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: استفاده از json در php

    <?php

    function do_post($url, $data)
    {
    $ch = curl_init($url);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $data);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

    $response = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    return $response;
    }

    if(isset($_POST['submit'])) {

    $information = array('username' => $_POST['username'], 'password' => $_POST['password']);
    $json = json_encode($information);

    $url = 'http://domain.com/receive.php';
    $data = array(
    'content' => $json
    );
    $res = do_post($url, $data);

    }
    ?>
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title></title>

    </head>
    <body>
    <form metod="post" action=">
    username:<input type="text" name="username"/>
    password:<input type="password" name="password"/>
    <input type="submit" name="submit" value="send"/>
    </form>
    </body>
    </html>

  3. #3

    نقل قول: استفاده از json در php

    ممنون که جواب دادی میشه یکم توضیح بدی که یچیزی هم یاد بگیریم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: استفاده از json در php

    تابعی که در خط سوم تعریف شده برای ارسال اطلاعات توسط Curl به آدرس دلخواهتون هست
    خط 18 اطلاعات فرم شما رو بصورت آرایه تعریف میکنه
    خط 19 اطلاعات فرم رو که تبدیل به آرایه شدند رو به فرمت json تبدیل میکنه
    خط 21 آدرس فایل مقصد رو میگیره
    خط 22 داده هایی که میخواهید به مقصد ارسال کنید رو مشخص میکنه
    در خط 25 تابع ارسال اطلاعات فراخوانی میشه و داده ها به آدرس مورد نظر ارسال میشوند.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از json در php
    نوشته شده توسط kooroshheydarirad در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1395, 12:46 عصر
  2. سوال: نحوه استفاده از JSON در PHP
    نوشته شده توسط son_games در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 20:59 عصر
  3. استفاده از Pointer در PHP
    نوشته شده توسط Touska در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 17:05 عصر
  4. مشگل در استفاده از cookie در php
    نوشته شده توسط نعیم رضاییان در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 09:28 صبح
  5. استفاده از activex در php
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 08:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •