نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لزوم استفاده از Application.DoEvents() در VB.Net

  1. #1

    لزوم استفاده از Application.DoEvents() در VB.Net

    سلام دوستان
    برنامه ای رو در ویژوال بیسیک 6 نوشتم و حالا اونو تبدیل کردم به ویژوال بیسیک دات نت . . .

    اختلافی که وجود داشت این بود که من برای اینکه کاربر متوجه روند پیشرفت برنامه بشه کپشن یک Label رو مدام عوض میکردم تا کاربر متوجه بشه که برنامه در حال انجام چه کاری هست

    همون کار رو هم در دات نت انجام دادم وقتی اینقدر سریع عملیات انجام میشد که فرصتی برای تغییر کپشن Label نبود مجبور شدم مدام از Application.DoEvents() استفاده کنم تا برنامه فرصت کنه این تغییر رو نمایش بده . . .

    ضمن اینکه سرعت برنامه با دات نت خیلی بیشتر از ویژوال بیسیک 6 بود . . .

    میخواستم دلیل این اتفاق رو بپرسم ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: لزوم استفاده از Application.DoEvents() در VB.Net

    بهترین کار برای نحوه پیشرفت برنامه استفاده از ترد هستش...که بحث زیادی در موردش شده جستجو کنید

    در مورد اتفاقی هم که گفتید بایستی کدتون رو بزارید تا بررسی کنیم

  3. #3

    نقل قول: لزوم استفاده از Application.DoEvents() در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    بهترین کار برای نحوه پیشرفت برنامه استفاده از ترد هستش...که بحث زیادی در موردش شده جستجو کنید

    در مورد اتفاقی هم که گفتید بایستی کدتون رو بزارید تا بررسی کنیم
    راستش در مورد ترد هیچی نمیدونم . . . چی باید سرچ کنم تا راجع بهش اطلاعاتی پیدا کنم . . .

    اما الان مشکل من این کد ساده هست که اونطوری که انتظار دارم کار نمیکنه . . .

    Public Class Form1
    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim i As Integer
    Button1.Text = "Test Progress Bar"
    ProgressBar1.Minimum = 0
    ProgressBar1.Maximum = 10000
    Button1.Text = "Wait . . . "
    'Application.DoEvents()
    For i = 1 To 10000
    ProgressBar1.Value = i
    Next
    Button1.Text = "Test Progress Bar"
    End Sub
    End Class


    تو این کد انتظارم هست تا زمانی که حلقه داره تکرار میشه متن باتن بشه Wait . . . بعد دوباره به حالت اول برگرده که به درستی نمایش داده نمیشه . . .

  4. #4

    نقل قول: لزوم استفاده از Application.DoEvents() در VB.Net

    سلام
    این نمونه رو ببینید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: لزوم استفاده از Application.DoEvents() در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    این نمونه رو ببینید
    مرسی دوست عزیز . . . کد خوبی بود ولی نسبت به اون کد ساده ای که تو VB.6 نوشتم یه مفاهیم جدیدی داشت که باید روش کار کنم . . . (البته تو این نمونه هم وقتی ProgressBar به حدود 80% میرسید متن به حالت اول برمیگشت . . . انگار ProgressBar کند عمل میکرد . . . )

    ممنون بابت راهنمایی

  6. #6

    نقل قول: لزوم استفاده از Application.DoEvents() در VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط vb.civil مشاهده تاپیک
    مرسی دوست عزیز . . . کد خوبی بود ولی نسبت به اون کد ساده ای که تو VB.6 نوشتم یه مفاهیم جدیدی داشت که باید روش کار کنم . . . (البته تو این نمونه هم وقتی ProgressBar به حدود 80% میرسید متن به حالت اول برمیگشت . . . انگار ProgressBar کند عمل میکرد . . . )

    ممنون بابت راهنمایی
    سلام
    کد کاملا درست عمل میکنه و دقیقا وقتی حلقه تموم میشه ، تکست دکمه هم عوض میشه ، اون تاخیر پراگرس بار مربوط به خودشه و ماهیتش اینجوریه و کاریش نمیشه کرد.


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از word , اسکنر در vb.net
    نوشته شده توسط masih20040 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1388, 19:29 عصر
  2. استفاده از پورت ها در VB.net
    نوشته شده توسط Dania_SHl در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 آبان 1386, 21:53 عصر
  3. استفاده از دستگاه BarCode در VB.NET
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 18:30 عصر
  4. استفاده از تایپ any در vb.net
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 15:24 عصر
  5. استفاده از کامپوننتهای دلفی در vb.net
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1383, 17:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •