نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: قبلا با این کد نسخه پشتیبان (Backup) میگرفتم ولی الان خطا میده ؟

  1. #1

    Question قبلا با این کد نسخه پشتیبان (Backup) میگرفتم ولی الان خطا میده ؟

    سلام وقت بخیر من در نسخه های قبلی نرم افزار توسط کد زیر بک آپ میگرفتم که الان خطا بهم میده؟
    خطا را هم پیوست کردم میتونید ببینید.
    با تشکر

                PerViewEntities db = new PerViewEntities();
    db.Dispose();

    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    try
    {
    string ConectionString =
    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\PerView.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    string Command = @"backup database [" + Application.StartupPath + "\\PerView.mdf] to disk ='" +strFileName + "' with init,stats=10";


    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;


    oConnection = new SqlConnection(ConectionString);
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();


    oCommand = new SqlCommand(Command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();


    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBoxFarsi.Show("از اطلاعات بانک نسخه پشتیبانی تهیه شد.");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBoxFarsi.Show("خطا :" + ex.Message);
    }
    finally
    {
    oConnection.Close();
    //oCommand.Parameters.Clear();
    oCommand.Dispose();
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: قلا با این کد بک اپ میگرفتم الان خطا میده ؟

    با سلام
    مطمئنید روی سیستمتون sql express نصب هست و نسخه ی آن قدیمی تر از بانک نیست؟

    این کد را تست کنید

    private void btnBackup_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string bname = DateTime.Now.ToString("yyyyMMddHHmm");
    SaveFileDialog saveFileDialog = new SaveFileDialog();
    saveFileDialog.AddExtension = true;
    saveFileDialog.CheckFileExists = false;
    saveFileDialog.CheckPathExists = true;
    saveFileDialog.OverwritePrompt = true;
    saveFileDialog.FileName = "Backup" + bname;
    saveFileDialog.Filter = "Backup File (*.Bak)|*.Bak";
    saveFileDialog.DefaultExt = "Bak";
    saveFileDialog.RestoreDirectory = true;
    saveFileDialog.InitialDirectory = System.Windows.Forms.Application.StartupPath;
    if (saveFileDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {
    this.Refresh();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\lcdb.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + saveFileDialog.FileName + "'";
    cmd.Connection = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    this.Refresh();
    MessageBox.Show("نسخه پشتيبان به طور كامل ايجاد شد ", "پيام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("اشكال در اتصال به بانك اطلاعات\nلطفا مجدد تلاش كنيد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: قبلا با این کد نسخه پشتیبان (Backup) میگرفتم ولی الان خطا میده ؟

    به طور کلی ، اگر امکان null بودن شئ‌ای که میخواهید متد را از آن فراخوانی کنید هست، قبل از فراخوانی متدهای آن شئ(در اینجا Dispose) باید چک کنید شئ null نباشد. (در این مثال ممکن هست قبل از ایجاد SqlCommand (خط 21) برنامه دچار استثناء شود و SqlCommand همچنان null باشد.)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با این کد insert و select کردن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط djscsi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 15:40 عصر
  2. سوال: توضيحي در رابطه با اين كد ...
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 07:08 صبح
  3. مقاله: کمک در رابطه با این کد(لطفا منو راهنمایی کنید)
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 13:39 عصر
  4. با این کد میتوانید Recycle Bin را خالی کنید ...
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 13:51 عصر
  5. میخواهم با این کد نگذارم کاربر درtextBox1_KeyDown غیر از 0 - 9 را تایپ کند
    نوشته شده توسط علی باحجب مودتی در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1384, 08:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •