نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عملیات تفریق از دو Select ناهمگون

  1. #1

    عملیات تفریق از دو Select ناهمگون

    سلام.
    سوال من در مورد هتل های مختلف هست که هر کدوم اتاق های مختلف (یه نفره ، دو نفره ، سه نفره و ...) داره اونم به تعداد متفاوت.مثلا هتل A اتاق یه نفره 10 تا داره ، اتاق دو نفره 20 تا و... حالا من میخوام با توجه به جدول Reservation که رزروهای اتاق های اون هتل رو داره ، اتاق های خالی رو پیدا کنم.دو تاselect نوشتم.که اولی تعداد هرنوع از اتاق های اون هتل مورد نظره :
     select hr.ID,hr.Number from HotelsRoom hr  where hr.ID_Hotel=1 

    و دومی مجموع رزروهای هر نوع اتاق هتل مورد نظره :
    select  r.ID_HotelsRoom , sum(r.NumReserve) as ReserveNum   from Reservation r 
    join HotelsRoom h on r.ID_HotelsRoom=h.ID
    where h.ID_Hotel=1
    group by r.ID_HotelsRoom

    select.jpg

    سوالم اینه که چجوری این دو تا فیلد دو تا Select رو از هم کم کنم (با توجه به فیلد اولی یعنی ID) تا تعداد خالی های هر اتاق رو بدست بیارم؟؟ (select1 - select2)

  2. #2

    نقل قول: عملیات تفریق از دو Select ناهمگون

    جواب رو پیدا کردم.میذارم برای کسانی که مثل من دنبال جوابند :
    SELECT  A - BFROM    ( SELECT    A ,
    id
    FROM Reserv
    ) A_Table
    LEFT JOIN ( SELECT B ,
    id
    FROM Hotel
    ) B_Table ON A_Table.id = B_Table.ID;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجتماع گرفتن از دو select
    نوشته شده توسط mehrdad2002p در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 22:30 عصر
  2. دستور select از دو table مرتبط به هم
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 13:37 عصر
  3. دستور select از دو table مرتبط به هم
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 07:18 صبح
  4. Select از دو بانک با نوع متفاوت
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1384, 23:12 عصر
  5. Select از دو بانک با نوع متفاوت
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 23:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •