نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجوی یک کلمه در RichTextBox و highlight کردن همه کلمه ها و انتخاب کردن کلمات بترتیب

  1. #1

    Question جستجوی یک کلمه در RichTextBox و highlight کردن همه کلمه ها و انتخاب کردن کلمات بترتیب

    با سلام
    برنامه winForm C#‎ .Net4
    در فرم برنامه یک متن بزرگ در RichTextBox دارم یک textbox و چهار دکمه (جستجو - بعدی - حذف - اصلاح)هم دارم
    با وارد کردن یک کلمه در textbox (مثلا کلمه هواپیما) و زدن دکمه جستجو میخواهم همه کلمه جستجو شده در RichTextBox های لایت بشود و با زدن دکمه بعدی بترتیب کلمه های جستجو شده را انتخاب کند و با هر بار زدن دکمه بعدی کلمه انتخاب شده از حالت انتخاب خارج و های لایت بعدی انتخاب شود و در زمان هر انتخاب اگر دکمه حذف را زدم ان کلمه را حذف کند و اگر دکمه اصلاح را زدم متن انتخاب شده را با یک کلمه ثابت(Test) جایگزین کند
    لطفا راهنمایی بفرمایید. و یا اگر نمونه مناسبی میشناسید معرفی کنید

    - از RichTextBox استاندارد ویندوز استفاده کنم یا از کامپوننتها؟
    - کدام کامپوننت RichTextBox برای این کار مناسبتر و بهتر است؟

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جستجوی یک کلمه در RichTextBox و highlight کردن همه کلمه ها و انتخاب کردن کلمات بترتیب

    با سلام
    این کلاس تمامی متن ها را Highlight می کند

    static class Utility
    {
    public static void HighlightText(this RichTextBox myRtb, string word, Color color)
    {


    if (word == string.Empty)
    return;


    int s_start = myRtb.SelectionStart, startIndex = 0, index;


    while ((index = myRtb.Text.IndexOf(word, startIndex)) != -1)
    {
    myRtb.Select(index, word.Length);
    myRtb.SelectionColor = color;


    startIndex = index + word.Length;
    }


    myRtb.SelectionStart = s_start;
    myRtb.SelectionLength = 0;
    myRtb.SelectionColor = Color.Black;
    }
    }

    استفاده :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Utility.HighlightText(richTextBox1, textBox1.Text , Color.Red);
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی یک کلمه در فایل
    نوشته شده توسط Yasersadegh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1389, 12:28 عصر
  2. پیدا کردن یک خط در RichTextBox
    نوشته شده توسط hackershz در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1388, 12:11 عصر
  3. جستجوی یک کلمه در تمام فیلدهای Database
    نوشته شده توسط jafarpishe در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 16:32 عصر
  4. جستجوی یک کلمه در یک دیتا بیس یا جدول
    نوشته شده توسط golab2576 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 09:59 صبح
  5. جستجوی یک کلمه در پنجره ای دیگر
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1384, 09:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •