نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اتصال به فایل excel

  1. #1

    مشکل در اتصال به فایل excel

    با سلام من برای اتصال به فایل excel و خواندن اطلاعات از اون از این کد استفاده می کنم:


    try
    {



    OleDbConnection cons = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12. 0;Data Source=C:\Users\Admin\Desktop\Book1.xlsx;Extended Properties=""Excel 12.0 Xml;HDR=No;");

    cons.Open();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("select * from [Sheet1$]", cons);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dvg.DataSource = dt;
    }
    catch (Exception es) { MessageBox.Show(es.Message); }







    اما زمانی که این کد رو اجرا می کنم با این ارور مواجه می شم :

    could not find installable ISAM

    در ضمن از microsoft excel 2016 و windows 10 x64 و ms .net framework 4.5 برای این برنامه استفاده می کنم .

    dvg یک دیتا گرید ویو هست که اطلاعات excel رو داخل اون می ریزم

    ممنون می شم من رو راهنمایی کنید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اتصال به فایل excel

    با سلام
    ISAM زمانی پیش میاد که Engine روی سیستم نصب نباشه و یا یک Engine(نسخه) دیگه نصب باشه
    این رو بررسی کنید
    http://www.c-sharpcorner.com/uploadf...ew-in-C-Sharp/
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : شنبه 01 مهر 1396 در 23:04 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اتصال به فایل excel

    ممنون از راهنماییتون ممنون مشکلم حل شد اما مسئله ای که هست اینه که فقط فایل های xls رو می خونه و فایلهای xlsx که مال ورژن های بالاتر هست رو نمی خونه . در ضمن راهی نیست که بشه با اون گفت هدر رو چاپ نکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله kfaghih : چهارشنبه 05 مهر 1396 در 15:26 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال به excel 2010
    نوشته شده توسط djscsi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 15:22 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 09:11 صبح
  3. مشکل در اتصال به فایل Excel با LinkedServer
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 12:22 عصر
  4. مشکل در اتصال به بانکهای اراکل
    نوشته شده توسط hmm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 09:29 صبح
  5. یک مشکل در اتصال به SQL SERVER 2000
    نوشته شده توسط mo_jahan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •