نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در استفاده از متدهای dll

  1. #1

    مشکل در استفاده از متدهای dll

    سلام
    من یک dll ساختم که در آن سه تابع وجود دارد.دوتا از توابع در برنامه ها قابل دسترسی نیستند!!!
    در solution explorerکنار نام این توابع یک علامت قفل قرار گرفته است(احتمالا به خاطر همین قفل است!!؟)
    چگونه این مشکل را حل نمایم و دو تابع مورد نظر را دسترس پذیر نمایم؟
    تشکر

    help.JPG

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از متدهای dll

    سطح دسترسی را از private تغییر بدید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از متدهای dll

    برای اینکه بتونیم بهتر کمکت کنیم ساختار کلاست رو هم بفرست. این مشکل مربوط به سطوح دسترسی توابع میباشد
    public string sum(){}

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده از فایل dll
    نوشته شده توسط maryam_en در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1396, 15:31 عصر
  2. مشکل در استفاده از (Skincrafter(DLL
    نوشته شده توسط Ehsan_Shia در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1394, 10:38 صبح
  3. مشکل در استفاده از یک DLL
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 08:27 صبح
  4. مشکل در استفاده از DLL و تابع دارای پارامتر از نوع String
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 00:05 صبح
  5. مشکل در استفاده از Inpout32.dll
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 17:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •