نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد کنترل در زمان اجرا بر اساس آرایه دو بعدی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question ایجاد کنترل در زمان اجرا بر اساس آرایه دو بعدی

    وقت بخیر دوستان من آرایه ای از یه سری اعداد و حروف دارم چطوری میتونم در زمان اجرا کنترل باتنی بر اساس اون ایجاد کنم . یعنی کنترلهام عین جدول کنار هم بر اساس شکل زیر باشه.
    a b c d e f 1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31 32 33 34 35 36


    کنترل های ساخته شده عین جدول بالا کنار هم باشن. ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ایجاد کنترل در زمان اجرا بر اساس آرایه ی دو بعدی


    private void CreateButtons()
    {
    string[,] table =
    {
    {"1","f","e","d","c","b","a"},
    {"8","7","6","5","4","3","2"},
    {"15","14","13","12","11","10","9"},
    {"22","21","20","19","18","17","16"},
    {"29","28","27","26","25","24","23"},
    {"36","35","34","33","32","31","30"}
    };
    var buttons = new Button[6,7];
    int y = 20;
    for (int i = 0; i < 6; ++i)
    {
    for (int j = 0; j < 7; ++j)
    {
    buttons[i,j] = new Button();
    buttons[i,j].Text = table[i,j];
    var x = 10 + j * 40;
    buttons[i,j].Location = new Point(x, y);
    buttons[i,j].Size = new Size(40, 20);
    Controls.Add(buttons[i,j]);
    }
    y += 20;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : یک شنبه 02 مهر 1396 در 14:18 عصر
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد کنترل در زمان اجرا بر اساس آرایه ی دو بعدی

    به تمامی متغییر های داخل آرایه گیر میده. و تو به آرایه قبل حلقه رو عدد 7 هم گیر میده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ایجاد کنترل در زمان اجرا بر اساس آرایه ی دو بعدی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    به تمامی متغییر های داخل آرایه گیر میده. و تو به آرایه قبل حلقه رو عدد 7 هم گیر میده
    پست قبلی اصلاح و تست شد
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ایجاد کنترل در زمان اجرا بصورت آرایه ای در دلفی
    نوشته شده توسط rasool1363 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 18:23 عصر
  2. گفتگو: اشکال در ایجاد کنترل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط baidin در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1388, 14:07 عصر
  3. ایجاد کنترل در زمان اجرا خطا دیگر چرا؟
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1387, 10:36 صبح
  4. سوال: مشكل در ايجاد كنترل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط MZOSAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 14:17 عصر
  5. ایجاد کنترل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1384, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •