نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: مشکل در اجرای چاپ فرم

  1. #1

    مشکل در اجرای چاپ فرم

    باسلام
    من روی این کد مشکل دارم
    این رو از یه پروژه دیگه کپی کردم ولی اینجا ارور میده
    میشه کمکم کنید؟
    می خوام بازدن این کد فاکتور نمایش بده

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    با سلام
    پروژه ای که از اون استفاده کردید یا vb.net بوده و یا از رفرنس Visual Basic استفاده کرده و یا اینکه از کلاس و متدی استفاده شده که شما در پروژه اضافه نکردید
    اگر میخواهید فرم رو از طریق Visual Basic پرینت کنید ابتدا از قسمت Refrence اسمبلی Microsoft.VisualBasic رو به پروژه add کنید سپس از کد زیر استفاده کنید

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Microsoft.VisualBasic.PowerPacks.Printing.PrintFor m pf = new Microsoft.VisualBasic.PowerPacks.Printing.PrintFor m();
    pf.PrintAction = System.Drawing.Printing.PrintAction.PrintToPrinter ;
    pf.Form = this;
    pf.Print();
    }

    توصیه می کنم از یک گزارشگیر برای این کار استفاده کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    حق با شما بود توی رفرنس پروژه اصلی مایکرو سافت ویژوال و power pack اد شده بود
    فقط ببخشید به یه مشکل دیگه برخوردم اگر باز یاری کنید ممنون میشم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    فقط ببخشید به یه مشکل دیگه برخوردم اگر باز یاری کنید ممنون میشم
    با سلام
    مشکل از متد serchbyname هست
    شما از ویزارد استفاده کردید و پارامترهای ورودی و کوئری در اینجا مشخص نیست
    بهتره یک پروژه برای تست قرار بدید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    یعنی الان نمیشه این مشکل رو حل کرد؟آخه زیاد فرصت ندارم و تنها ارور برنامه من این

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    یعنی الان نمیشه این مشکل رو حل کرد؟آخه زیاد فرصت ندارم و تنها ارور برنامه من این
    با سلام
    نگفتم نمیشه
    ببینید بیشتر کد شما رو ویزارد داره میزنه و اون کوئری ای که براش قرار دادید مشخص نیست
    اگر پروژه رو بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    دانلود فایل
    با تشکر اصلا پروژه رو اجرا ی کنم هنگ می کنه

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    خیلی زمانم کمه تورو خدا کمکم کنید

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    البته یه بلایی سر خودم آوردم
    اما هنگام اجرا هنگ میکنه

  10. #10

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    برید داخل DataSet1.xsd ، یک دیتاتیبل با نام serchbimar1 داره. این دیتاتیبل متدی به نام Serchbyname نداره. اگر نیاز دارید اضافه کنید.(روی دیتایتبل راست کلیک و Add و Query را انتخاب کنید و کوئری مورد نظر را اضافه کنید.)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 05 مهر 1396 در 03:45 صبح

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    با ارور بالا چه کنم؟ هر چه میزنم تموم نمیشه

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    اصلا کانکت نمیشه به بانک

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    با سلام
    پروژه شما رو بررسی کردم ولی بدلیل نبود sql نتونستم خروجی بگیرم
    اون متدی رو که ارور میده رو حذف کرده بودید که دوباره ساختمش
    در پروژه خیلی ایرادات دیدم و معلومه که تجاری نیست پس بحثی هم نیست
    تست بگیرید ببینید خروجی میده؟
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  14. #14

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    ممنون از کمکت هر جای این پروژه رو میگرم انورش در میره
    الان ارور بالا رو میده
    33.jpg

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    با سلام
    پروژه برای من بدرستی Run شد
    این خطا شبیه خطای Engine Sql هست
    بررسی کنید ببینید سرویس SQL روی سیستمتون Run هست یا خیر
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  16. #16

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    این خطا رو موقعی بهش برخورد می کنم که روی باتتن توی فرم پرینت کلیک میکنم

  17. #17

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم






    خوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووب بلاخره پروژه بدون مشکل ران شد مشکل از کانکشن استرینگ بود و همچنین همانطور که گفته بودید بانک اطلاعات ران نبود به طور دستی اول ادش کردم
    بعدم کانکشن استرینگ رو تو این عکس وارد کردم
    واقعا دست شما مدیر بخش درد نکنه که با حوصله کمکم کردید و به تک تک سوالات پاسخ داده و وقت گذاشتید واقعا امیدوارم هرگز در هیچ موضوعی در زندگی درمانده نباشید
    دمتون گرم مدیر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 21.jpg‏ (91.3 کیلوبایت, 27 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 123.jpg‏ (88.0 کیلوبایت, 28 دیدار)

  18. #18

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    خوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووب بلاخره پروژه بدون مشکل ران شد مشکل از کانکشن استرینگ بود و همچنین همانطور که گفته بودید بانک اطلاعات ران نبود به طور دستی اول ادش کردم
    بعدم کانکشن استرینگ رو تو این عکس وارد کردم
    واقعا دست شما مدیر بخش درد نکنه که با حوصله کمکم کردید و به تک تک سوالات پاسخ داده و وقت گذاشتید واقعا امیدوارم هرگز در هیچ موضوعی در زندگی درمانده نباشید
    دمتون گرم مدیر

  19. #19

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    سلام
    ببخشید الان به یک مشکل برخوردم
    وقتی میخوام نام رو سرچ کنم به این شکل توی بانک اطلاعات نشون میده
    میشه بگید مشکل کجاست؟

    23232.jpg

    زمانی هم که از برنامه خارج میشم و دوباره واردش میشم دیگه اون اطلاعات وجود نداره

  20. #20

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    روی یه سیستم دیگه هم تست می کنم هنگام اجرای برنامه ارتباطم با sql قطع میشه چرا این اتفاق میافته؟

  21. #21
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    روی یه سیستم دیگه هم تست می کنم هنگام اجرای برنامه ارتباطم با sql قطع میشه چرا این اتفاق میافته؟
    همونطور که عرض کردم کدهاتون رو دیدم و بهینه نیستن
    شما که دارید از ویزارد استفاده می کنید خب اشیای BindingSource و Table Adapter رو هم قرار بدید و ازشون استفاده کنید
    خیلی توی برنامه خودتون رو پیچوندید و متغیر های بیهوده تعریف و مقدار دهی کردید
    یک نمونه همون اصلاحی بود که روی متد serchbyname انجام دادم و میبینید که از Binding و Table Adapter استفاده کردم
    توی سایت یا گوگل کار با Binding Source رو سرچ کنید
    همچنین لطفاً قوانین سایت رو مطالعه کنید هر تاپیک مخصوص به یک سوال و مطابق با عنوان تاپیک است
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  22. #22

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    آخه مشکل اینه که من این پروژه رو از یکی دوستان گرفتم و کپی از انترنت
    اگر زمان بیتشری داشتم خودم درست و حسابی با یکم کمک از بچه های سایت می نوشتم
    ولی الان از این اصلا سر در نمیارم

  23. #23

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    نمیشه این مشکل رو حل کنید؟

  24. #24
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در اجرای چاپ فرم

    با سلام
    اگر بعد از تحویل من روش تغییراتی دادید دوباره آپلود کنید تا مشکلش رو حل کنم
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای Thread و یک فرم اینترنتی
    نوشته شده توسط siampour در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1394, 20:31 عصر
  2. مبتدی: مشکل در اجرای برنامه در فرم login
    نوشته شده توسط mortezasar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1392, 05:58 صبح
  3. مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما
    نوشته شده توسط jalaladdin در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 آبان 1389, 16:19 عصر
  4. سوال: مشکل در اجرای توابع در فرم Child
    نوشته شده توسط u.2u.4u در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 آبان 1389, 22:21 عصر
  5. مشکل در اجرای کد فرم لاگین
    نوشته شده توسط jalaladdin در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 12:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •