نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت تقویم در php

  1. #1

    Post ساخت تقویم در php

    رفقا سلام;
    بچه ها یه صفحه میخوام که با توجه به تاریخ ، تقویم شش ماه آینده رو برام لیست کنه
    یعنی اینجوری که اول اسم های ماه ها رو برام نمایش بده ، بعد روی هر ماه که کلیک کردم به صورت کشویی لیست روز هاش به نمایش در بیاد ، بعد روی هر روز که کلیک کردم یک سری بازه زمانی به نمایش در بیاد که کاربر روی هر زمانی کلیک کرد اون در دیتابیس ثبت بشه .
    مثال :
    مهر
    آبان
    آذر
    دی
    بهمن
    اسفند
    این شش ماه وقتی نشون داده میشه که کاربر وارد سایت میشه
    بعد روی یک از اونها کلیک میکنه ، مثلا آذر
    مهر
    آبان
    آذر
    ........یک شنبه 01/09/1396
    ........دو شنبه 02/09/1396
    ........سه شنبه 03/09/1396
    .
    .
    .
    ........جمعه 30/09/1396
    دی
    بهمن
    اسفند
    بعد که کلیلک کرد ، اینجوری اسم روز ها با تاریخ بیاد
    بعد روی هرکدوم کلیک کرد ، زمان ها بیاد ، روی هر زمانی هم که کلیک کرد اون ثبت بشه در دیتابیس - مثلا : آذر / یک شنبه 01/09/1396 / ساعت 10-12 ظهر
    .
    .
    .
    چجوری میتونم این برنامه رو با PHP بسازم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ساخت تقویم در php

    از Jdate استفاده کنید .
    http://jdf.scr.ir/rahnama/?t=jdate

  3. #3

    نقل قول: ساخت تقویم در php

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    از Jdate استفاده کنید .
    http://jdf.scr.ir/rahnama/?t=jdate

    123bbv.jpg
    123vvc.jpg
    من دو روزه دارم روش کار میکنم ، برنامه درست شده اما در گذشت زمان به مشکل میخوره - مثلا یک سال که میگذره ماه ها 29 روز میشه ---
    من تو الگوریتم مشکلی ندارم ، توی کد نویسیش مشکل دارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ساخت تقویم در php

    کدتون رو خلاصه کردم.
    <?php 
    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
    include_once('JDF.php');

    $now = time();
    $sixMonthsSeconds = 60 * 60 * 24 * 30 * 6;
    $sixMonthsLater = $now + $sixMonthsSeconds;
    $thisMonth = jdate('m',$now);

    echo '<b>'.jdate('F',$now).'</b><br>';

    while($now <= $sixMonthsLater) {

    //echo $now.'<br>';
    $month = jdate('m',$now);
    if($month !== $thisMonth) {
    $thisMonth = $month;
    echo '<b>'.jdate('F',$now).'</b><br>';
    }
    echo jdate('Y/m/d',$now).'<br>';
    $now += 60 * 60 * 24;

    }
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت دکمه در PHP
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 09:05 صبح
  2. فرایند ساخت تقویم در C#‎
    نوشته شده توسط ellina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 14:54 عصر
  3. سوال: ساخت pdf در php
    نوشته شده توسط billgivz در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1388, 19:35 عصر
  4. کمک در زمینه ساخت SQL در PHP MY ADMIN
    نوشته شده توسط afzalpour در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 23:58 عصر
  5. کمک در زمینه ساخت SQL در PHP MY ADMIN
    نوشته شده توسط afzalpour در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 07:22 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •