نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: متد کانستراکتور Constructor چیست ؟

  1. #1

    متد کانستراکتور Constructor چیست ؟

    باعرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی
    من میخواهم بدانم که میتود کانستراکتور چیست و چه وظیفه ای را انجام میدهد ؟ ( هرچند که من معلوماتی را راجع به این میتود بدست آوردم از جمله اینکه : میتود کانستراکتور میتودی همنام کلاس است که برای مقدار دهی اولیه کلاس بکار میرود)، اما دقیقا متوجه موضوع نشدم ، بعبارتی ساده تر موضوع را نگرفتم .
    اگر بزبان ساده در مورد این میتود برایم معلومات دهید ممنون میشوم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: میتود کانستراکتور چیست ؟

    از اسمش معلومه . یعنی سازنده. طبق گفته خودتون میتونید مقدار دهی اولیه کنید.
    مثلا شما نیاز دارید از یک فرم به فرم دیگه اطلاعات بفرستی . اینکارو میتونی با سازنده کلاس انجام بدی.
    سازنده اصلی بدون آرگومانه شما میتونید سازنده ای با هر تعداد که دلتون خواست آرگومان ایجاد کنید. مثل تابع. به این صورت


    public Garardad_InfoFrm(int id)
    {
    InitializeComponent();
    }

    خب حالا برا صدا زدن این فرم از فرم دیگه با این روش انجام میدی


    Garardad_InfoFrm _Garardad_InfoFrm = new Garardad_InfoFrm(1);


    توصیه میکنم این دوتا لینک رو هم بخونید
    https://programming.itpro.ir/tutoria...8C%D8%A7%D8%A1
    و
    http://www.esfandune.ir/%D9%85%D8%AA...7%D8%B1%D9%BE/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: میتود کانستراکتور چیست ؟

    بهترین کاربردش برای encapsule کردن متغیرها و استفاده بهینه از پراپرتی هاست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل ساخت متد از نوع خود کلاس چیست:
    نوشته شده توسط yavar00111 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 11:07 صبح
  2. سوال: کار متد GetDataPart() چیست ؟
    نوشته شده توسط Direlap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 14:55 عصر
  3. سوال: متد private در کلاس php چیست
    نوشته شده توسط mosi2007 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 12:37 عصر
  4. متد InitializeComponent(); چیست ؟و چه کاری انجام میدهد؟
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 11:59 صبح
  5. سوال: constructor چیست
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1390, 16:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •