نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

  1. #1

    Smile تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    با سلام خدمت ههی استاتید محترم من یه سوال داشتم
    من وقتی سی شارپ رو شروع کردم قرار شد که برای پایان دوره یه برنامه درست و حسابی تحویل بدیم من از همون روز تصمیم گرفتم یه برنامه پیام رسانی بنویسم استاد هم قول داده بود راهنمایی کنه اما خب ... حالا می خواستم بدونم چطور می تونم با استفاده از اینترنت به دیتابیس خودم که توی کامپیتر خودم هستش از راه دور رکورد اضافه کنم ؟ یکم در موردش تحقیق کردم فکر کنم با سوکت و IP باید این کار انجام بشه اما اگه امکانش هست توضیحات بیشتر بدید با تشکر
    ...
    ...
    ...
    ...
    فقط از اونجایی که انگیلیسیم زیاد خوب نیست لطفا لینک سایت های انگلیسی رو ارسال نکنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    میتونید برای دیتابیس اس کیو ال سرور رو نصب کنید و تمام.
    حالا با داشتن آی پی اون سیستم میتونی از هرجایی بهش وصل بشی. البته آیپی ثابت بهترین گزینه س.
    یا اینکه یه هاست بخری ویندوزی البته. که اس کیو ال روشش نصب باشه. وقتی کد مینویسی تو کانکشن استرینگت آی پی سرور رو میدی تمام.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یا اینکه یه هاست بخری ویندوزی البته. که اس کیو ال روشش نصب باشه. وقتی کد مینویسی تو کانکشن استرینگت آی پی سرور رو میدی تمام.
    منم این روش را پیشناد می کنم

  4. #4

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    منم این روش را پیشناد می کنم
    آیا با این روش کندی سرعتی نخواهد بود و یا
    مشکلاتی دیگر دیده نخواهد شد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    آیا با این روش کندی سرعتی نخواهد بود و یا
    مشکلاتی دیگر دیده نخواهد شد؟
    یکی از مشکلاتش اینه که اطلاعاتتون درون یه سیستم دیگس که توسط ادمینهاش میشه دیده بشه. یکی از مزایاش هم پشتیبان گیری و امنیتشونه که نسبت به سیستم های خونگی بیشتره و همیشه در دسترس هستن.
    میتونی رو سیستم خودت هم نصب و استفاده کنی اما باید هم رو امنیت و هم نگهداریش دقت کنی . بستگی به انتخاب خودتون داره. البته باید هزینه هاش رو هم حساب کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    سلام خدمت همه دوستان

    بنده بارها روش استفاده از آی پی استاتیک رو استفاده کردم.

    یه روش دیگه هم هست که میشه یک سرور مجازی خریداری کنید و روی اون نصب کنید و به اون وصل بشید. سرور مجازی ظاهرا خودش آی پی استاتیک داره.

    من یکی از مشتریهام سرور مجازی گرفت و این کار رو انجام دادیم.

    حالا سوال من از اساتید اینه که آیا اتصال مستقیم به اس کیو ال سرور روش مناسبی هست ؟
    ظاهرا از لحاظ امنیتی روش درستی نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه دوستان

    بنده بارها روش استفاده از آی پی استاتیک رو استفاده کردم.

    یه روش دیگه هم هست که میشه یک سرور مجازی خریداری کنید و روی اون نصب کنید و به اون وصل بشید. سرور مجازی ظاهرا خودش آی پی استاتیک داره.

    من یکی از مشتریهام سرور مجازی گرفت و این کار رو انجام دادیم.

    حالا سوال من از اساتید اینه که آیا اتصال مستقیم به اس کیو ال سرور روش مناسبی هست ؟
    ظاهرا از لحاظ امنیتی روش درستی نیست
    اکثرا میگن ارتباط مستقیم صحیح نیست. اما بازم به نظر خودم بستگی به این داره که چقدر شما تو کد نویسی دقت کنی و امنیت ارتباط و کوئری که میفرستی رو بررسی کنی.
    اگه نگران این روش هستید میتونید اون قسمتی که با بانک در ارتباطه رو به صورت وب سرویس بنویسید و از برنامتون اون وب سرویس رو فرا بخونید.

  8. #8

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    مهندس اگه ممکنه یکی از کوئری ها و کدنویسی سمت برنامه که بانک میزنی را قرار بدید تا الگو بگیریم .
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : سه شنبه 04 مهر 1396 در 20:39 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    مهندس اگه ممکنه یکی از کوئری های که بانک میزنی را قرار بدید تا الگو بگیریم . این سوال خیلی از ما ها هست
    تشکر
    چی چی؟


  10. #10

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    میتونید برای دیتابیس اس کیو ال سرور رو نصب کنید و تمام.
    حالا با داشتن آی پی اون سیستم میتونی از هرجایی بهش وصل بشی. البته آیپی ثابت بهترین گزینه س.
    یا اینکه یه هاست بخری ویندوزی البته. که اس کیو ال روشش نصب باشه. وقتی کد مینویسی تو کانکشن استرینگت آی پی سرور رو میدی تمام.
    اس کیوال دارم نصبه الان من میخوام یه ایپی ثابت داشته باشم چطوریه ؟
    واقعا ممنون از همگی بابت راهنمایی

  11. #11

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    چی چی؟

    طریقه اتصال به دیتابیس و کدنویسی اش که به دیتابیس سمت شبکه (اینترنت) متصل شده را میخواستم ببینم تا از اون الگو بشه گرفت.
    چون در بعضی از پست ها دیدم که به جز وب سرویس اگر به این نوع دیتابیس ها متصل شد برنامه با مشکل روبرو خواهد شد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdiidham1383 مشاهده تاپیک
    اس کیوال دارم نصبه الان من میخوام یه ایپی ثابت داشته باشم چطوریه ؟
    واقعا ممنون از همگی بابت راهنمایی
    آی پی ثابت رو هم میتونید از مخابرات یا شرکتهایی که این خدمات رو میدن بخرید.

    چه مشکلی؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    مهندس اگه ممکنه یکی از کوئری ها و کدنویسی سمت برنامه که بانک میزنی را قرار بدید تا الگو بگیریم .
    تشکر
    من هنوز شاگردم مهندس نیستم.

    شما باید رشته اتصالتون به این صورت باشه :
     Server=myServerAddress;Database=myDataBase;User Id=myUsername;Password=myPassword;

    که در قسمت سرور نیم آی پی سرورتون رو بنویسید.

    من از روش زیر برا کوئری سلکت استفاده میکنم

    public DataTable Query(String sql)
    {
    Connect();
    DataTable Dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter(sql, cn);
    Dt.Clear();
    Da.Fill(Dt);
    DisConnect();
    return Dt;
    }


    رشته اس کیو الی که درلایه قبلی ساختم رو برای اجرا به این تابع میفرستم و نتیجه رو به صورت دیتاتیبل برمیگردونم
    و از روش زیر برای کوئری آپدیت و اینسرت استفاده میکنم:

    public bool Execute(String sql)
    {
    Connect();
    SqlTransaction _SqlTransaction;
    _SqlTransaction = cn.BeginTransaction();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Transaction = _SqlTransaction;
    try
    {
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    _SqlTransaction.Commit();
    return true;
    }
    catch
    {
    _SqlTransaction.Rollback();
    return false;
    }
    finally
    {
    DisConnect();
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 14:42 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک

    شما باید رشته اتصالتون به این صورت باشه :
     Server=myServerAddress;Database=myDataBase;User Id=myUsername;Password=myPassword;

    که در قسمت سرور نیم آی پی سرورتون رو بنویسید.

    من از روش زیر برا کوئری سلکت استفاده میکنم


    public DataTable Query(String sql)
    {
    Connect();
    DataTable Dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter(sql, cn);
    Dt.Clear();
    Da.Fill(Dt);
    DisConnect();
    return Dt;
    }



    رشته اس کیو الی که درلایه قبلی ساختم رو برای اجرا به این تابع میفرستم و نتیجه رو به صورت دیتاتیبل برمیگردونم
    و از روش زیر برای کوئری آپدیت و اینسرت استفاده میکنم:



    public bool Execute(String sql)
    {
    Connect();
    SqlTransaction _SqlTransaction;
    _SqlTransaction = cn.BeginTransaction();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Transaction = _SqlTransaction;
    try
    {
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    _SqlTransaction.Commit();
    return true;
    }
    catch
    {
    _SqlTransaction.Rollback();
    return false;
    }
    finally
    {
    DisConnect();
    }
    }

    کد های ما هم چیزی شبیه به اینهاست

    ولی این روش که مستقیم به اس کیو ال سرور وصل بشیم ظاهرا از لحاظ امنیتی اصلا مناسب نیست

    در حد اطلاعات من اون بحث وب سرویس به نظر روش مناسبی هست
    البته نمیدونم که توی برنامه های دسکتاپ میشه استفاده کرد یا خیر
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 14:42 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبادل اطلاعات با استفاده از شبکه اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    کد های ما هم چیزی شبیه به اینهاست

    ولی این روش که مستقیم به اس کیو ال سرور وصل بشیم ظاهرا از لحاظ امنیتی اصلا مناسب نیست

    در حد اطلاعات من اون بحث وب سرویس به نظر روش مناسبی هست
    البته نمیدونم که توی برنامه های دسکتاپ میشه استفاده کرد یا خیر
    بله امکان استفاده از وب سرویس هست. ولی خودمم راجب آموزشش خیلی سرچ کردم تا کار خودمو اصلاح کنم که به نتیجه نرسیدم()

    البته بیشتر نیاز داشتم تا وب سرویس رو شبکه محلی سوار بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبادل اطلاعات با استفاده از نخ
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش بحث و گفتگو در مورد فناوری های مرتبط با جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1392, 12:08 عصر
  2. ذخیره اطلاعات با استفاده از یک Stringgrid
    نوشته شده توسط as_re63 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 09:09 صبح
  3. کمک فوری بدست آوردن اطلاعات با استفاده از session
    نوشته شده توسط afaghmoh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1384, 16:22 عصر
  4. ورود اطلاعات با استفاده از datagrid
    نوشته شده توسط mimi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1383, 09:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •