نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مک آدرس کارت شبکه ؟

  1. #1

    مک آدرس کارت شبکه ؟

    سلام دوستان
    من با این کد اطلاعات کاملی از دیوایس های شبکه میگیرم که مهترینش برای من مک آدرس اونهاست



    For Each NetInfo As System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface In System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface.Get AllNetworkInterfaces()
    txtNetWork.Text = txtNetWork.Text & "NetWork Name : " & NetInfo.Name & vbCrLf &
    "NetWork Description : " & NetInfo.Description & vbCrLf &
    "NetWork NetworkInterfaceType: " & NetInfo.NetworkInterfaceType & vbCrLf &
    "NetWork ID : " & NetInfo.Id & vbCrLf &
    "NetWork Speed : " & NetInfo.Speed & vbCrLf &
    "NetWork MAC : " & NetInfo.GetPhysicalAddress().ToString & vbCrLf &
    "NetWork SupportsMulticast : " & NetInfo.SupportsMulticast & vbCrLf &
    StrDup(100, "-") & Environment.NewLine

    Next


    حالا من مک آدرس کارت شبکه که روی مادربرد هست رو میخوام ازش استفاده کنم برای یه قفل ساده . . .

    ولی اینجا مثلا برای لپ تاپ اینا رو خروجی میده و برای هر کدومش یه مک آدرس میده کدومش مربوط به اونی هست که روی مادربرد هستش . . . مثلا ممکنه یه کامپوتر رومیزی وایرلس نداشته باشه بلتوث هم نداشته باشه و حتما یه Local Area Connection روی مادر بردش هست برای اتصال کارت شبکه . . .
    Bluetooth Network Connection

    Wireless Network Connection

    Local Area Connection

    Loopback Pseudo-Interface 1

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    هدفتون برای قفل گذاری هست اینکارا ؟

    متاسفانه میتوان به راحتی مک ادرس رو تغییر داد ! در ان صورت قفل شما کاربردی نخواهد داشت دوست عزیز!

    اگر صرفا هدفتون اینه روی قفل گذاری با شماره سریال هارد بدون استفاده از سرویس های wmi فکر کنید...

  3. #3

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    هدفتون برای قفل گذاری هست اینکارا ؟

    متاسفانه میتوان به راحتی مک ادرس رو تغییر داد ! در ان صورت قفل شما کاربردی نخواهد داشت دوست عزیز!

    اگر صرفا هدفتون اینه روی قفل گذاری با شماره سریال هارد بدون استفاده از سرویس های wmi فکر کنید...
    بله هدفم قفل گذاری هست . . .
    ولی هر چی سرچ میکنم هیچ کدی پیدا نمیکنم که اطلاعات درست و حسابی سخت افزاری رو بهم بده . . .

    از Dll های آماده هم نمیتونم استفاده کنم چون مهمترین ویژگی برنامم اینه که یه فایل اجرایی تنها هست و نیاز به هیچی نداره . . .

  4. #4

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    هدفتون برای قفل گذاری هست اینکارا ؟

    متاسفانه میتوان به راحتی مک ادرس رو تغییر داد ! در ان صورت قفل شما کاربردی نخواهد داشت دوست عزیز!


    اگر صرفا هدفتون اینه روی قفل گذاری با شماره سریال هارد بدون استفاده از سرویس های wmi فکر کنید...
    برای چی یه نفر باید مک آدرس رو تغییر بده؟ خوب این مشکل خریدار برنامه هست که مک آدرسش رو تغییر میده یه بار دیگه که بابت خرید نرم افزار پول داد یاد میگیره دیگه مک آدرس رو تغییر نده

    برنامه من قیمت زیادی نداره مقلا هر نسخه 50000 تومان حالا تو 100 تا کاربر یه نفر هم این کارو بکنه فوقش یه نسخه دیگه بهش میدم . . .

    اما تنها موردی که با عوض کردن ویندوز هوض نمیشه فکر کنم همین مک آدرس باشه . . . اما از مک آدرس وایرلس نمیخوام استفاده کنم چون ممکنه بعضی ها رو کامپوتر از این مودم وایرلس ها داشته باشند که مثل فلش میمونه . . .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط vb.civil مشاهده تاپیک
    برای چی یه نفر باید مک آدرس رو تغییر بده؟ خوب این مشکل خریدار برنامه هست که مک آدرسش رو تغییر میده یه بار دیگه که بابت خرید نرم افزار پول داد یاد میگیره دیگه مک آدرس رو تغییر نده

    برنامه من قیمت زیادی نداره مقلا هر نسخه 50000 تومان حالا تو 100 تا کاربر یه نفر هم این کارو بکنه فوقش یه نسخه دیگه بهش میدم . . .

    اما تنها موردی که با عوض کردن ویندوز هوض نمیشه فکر کنم همین مک آدرس باشه . . . اما از مک آدرس وایرلس نمیخوام استفاده کنم چون ممکنه بعضی ها رو کامپوتر از این مودم وایرلس ها داشته باشند که مثل فلش میمونه . . .
    - در مورد اینکه گفتید نمونه کد بدست نیاوردید باید گفت که بیشتر از هرچیز دیگر در این انجمن در این مورد بارها بحث شده و خوب جستجو نکردید.

    - در مورد اینکه گفتی تنها موردی که با عوض کردن ویندوز عوض نمیشه > باید گفت که شماره سریال هارد مگر عوض میشه؟ یکی از مهمترین شناسه های سخت افزاری که نمونه یکتا داره همین شماره سریال هارد هستش و هیچ کس نمیاد از مک ادرس برای قفل گذاری استفاده کند...دلیلشو در خط بعدی بخونید!

    - اشاره کردید که چرا یک نفر باید مک ادرس رو تغییر بده ؟ به فرض من برنامه شما رو خریدم و روی مک ادرس خاصی ست شده هست....خب...من همون مک ادرس رو میبرم در سیستم دیگری هم جایگذاری میکنم و به راحتی برنامتون رو رایگان در سیستم دیگر هم نصب میکنم !!!!!!!!!!!!!!!



    بسیار خوب من یه نمونه سورسی رو براتون قرار میدم توصیه میکنم از این استفاده کنید...در این نمونه سورس بدون استفاده از سرویس های wmi قادر هست تحت هرشرایطی شماره سریال هارد را استخراج کند.
    فقط یادتون باشه که برنامه همیشه تحت ران ادمین اجرا شود.

    در مورد سرویس های wmi هم که در ویندوز وظیفه ارتباط با سخت افزار رو دارند گاها میشود اونارو غیرفعال کرد و اون دستوراتی که از این سرویس برای استخراج شماره سریال استفاده میکنند به راحتی میتوان اونارو دور زد...اما این نمونه سورسی که قرار دادم با خیال راحت میتوانید استفاده کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    مرسی دوست عزیز بابت توضیحات
    فقط سورسی که گذاشتید شماره سریال درایو رو برنمیگردونه ؟ این شماره سریال به عوض کردن ویندوز و یا تغییر پارتیشن بندی عوض نمیشه ؟

    در مورد مک آدرس حق با شماست . . . ولی اگر ازش استفاده میکردم کاربر نباید متوجه میشد که من دارم از مک آدرس استفاده میکنم یعنی عبارت مک آدرس رو به یه الگوریتمی یه تغییراتی توش میدادم که معلوم نشه مک آدرس هستش . . .

    اگر سریال هارد بالا جوابگو نباشه (فکر کنم با تغییر ویندوز یا پارتیشن بندی تغییر کنه) تنها چیزی که به ذهنم میرسه و کدشو دارم مک آدرس هست . . . فقط مشکلم اینه که مک آدرس کارت شبکه روی مادر برد رو چه جوری پیدا کنم روی لپ تاپ خودم کد بالا تعداد زیادی مک آدرس رو میداد بهم . . .

    چون قیمت اصل برنامه خیلی بالا نیست صرف نمیکنه برم سراغ قفل نرم افزاری یا سخت افزاری دنبال یه کد ساده و راحت هستم برای قفل گذاری . . .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط vb.civil مشاهده تاپیک
    مرسی دوست عزیز بابت توضیحات
    فقط سورسی که گذاشتید شماره سریال درایو رو برنمیگردونه ؟ این شماره سریال به عوض کردن ویندوز و یا تغییر پارتیشن بندی عوض نمیشه ؟

    در مورد مک آدرس حق با شماست . . . ولی اگر ازش استفاده میکردم کاربر نباید متوجه میشد که من دارم از مک آدرس استفاده میکنم یعنی عبارت مک آدرس رو به یه الگوریتمی یه تغییراتی توش میدادم که معلوم نشه مک آدرس هستش . . .

    اگر سریال هارد بالا جوابگو نباشه (فکر کنم با تغییر ویندوز یا پارتیشن بندی تغییر کنه) تنها چیزی که به ذهنم میرسه و کدشو دارم مک آدرس هست . . . فقط مشکلم اینه که مک آدرس کارت شبکه روی مادر برد رو چه جوری پیدا کنم روی لپ تاپ خودم کد بالا تعداد زیادی مک آدرس رو میداد بهم . . .

    چون قیمت اصل برنامه خیلی بالا نیست صرف نمیکنه برم سراغ قفل نرم افزاری یا سخت افزاری دنبال یه کد ساده و راحت هستم برای قفل گذاری . . .

    به هیچ وجه تغییر نمیکنه...سریالی که این سورس بهتون میده کاملا ثابت هست...هنگام حذف پارتیشن یا...هم تغییری نخواهد کرد با خیال راحت استفاده کنید

  8. #8

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    به هیچ وجه تغییر نمیکنه...سریالی که این سورس بهتون میده کاملا ثابت هست...هنگام حذف پارتیشن یا...هم تغییری نخواهد کرد با خیال راحت استفاده کنید
    حق با شماست من با برنامه CrystalDiskInfo هم مشخصات هاردمو گرفتم با این برنامه شما یکی بود ضمن اینکه شماره سریال هیچ کدوم از درایو هام با این سریال یکی نبود . . .
    پس من با همین قفل برنامم رو مینویسم

    مرسیییی

  9. #9

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    سلام دوست عزیز

    این برنامه یه ایرادی داشت فقط

    فقط روی سیستم خودم کار کرد !!!!!!
    یکی از دوستانم که یه هارد 128 گیگ SSD داشت + یه هارد 1 ترا معمولی ارور داد و خروجی نمیداد ؟!!!
    برای این جور مواقع باید چه کار کنیم ؟
    رو لپ تاپ های دیگه هم اررور میداد . . . روی 5 تا سیستم تست کردم فقط رو سیستم خودم کار کرد

    1.png
    آخرین ویرایش به وسیله vb.civil : سه شنبه 04 مهر 1396 در 13:42 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط vb.civil مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    این برنامه یه ایرادی داشت فقط

    فقط روی سیستم خودم کار کرد !!!!!!
    یکی از دوستانم که یه هارد 128 گیگ SSD داشت + یه هارد 1 ترا معمولی ارور داد و خروجی نمیداد ؟!!!
    برای این جور مواقع باید چه کار کنیم ؟
    رو لپ تاپ های دیگه هم اررور میداد . . . روی 5 تا سیستم تست کردم فقط رو سیستم خودم کار کرد

    1.png
    دات نت فریمورکی که پروژه رو با اون دیباگ کردید در سیستم مربوطه هم همون نسخه نصبه؟

    هنگام اجرا روش راست کلیک کنید و گزینه ران ادمین بزنید.

    همچنین در رفرنس پروژه ببینید اون رفرنس هایی که موجوده در سیستم مربوطه هم وجود دارد یا خیر.


    برای راحتی کار فریمورک پروژه رو روی نسخه 2 دات نت بزارید و در سیستم های دیگر اجرا کنید

  11. #11

    نقل قول: مک آدرس کارت شبکه ؟

    مرسی دوست عزیز با نصب دات نت ورژن بالاتر رو سیستم مقصد کد کار کرد . . .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا در ISA میشه به جای IP کلاینتها، Mac آدرس کارت شبکه رو داد؟
    نوشته شده توسط davood59 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 07:42 صبح
  2. سوال: صفر کردن آدرس کارت شبکه در حافظه
    نوشته شده توسط saharamini در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 18:52 عصر
  3. آیا امکان تغییر آدرس منحصر به فرد کارت شبکه وجود داره یا خیر؟
    نوشته شده توسط babak1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 00:58 صبح
  4. بدست آوردن مک آدرس کارت شبکه
    نوشته شده توسط kamal_habibi در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •