نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی در مورد بررسی شرط

  1. #1

    راهنمایی در مورد بررسی شرط

    سلام
    من 2 تا منوی افتادنی دارم
    <div class="form-group">
    <select name="model" >
    <option value="">مدل درخواستی را انتخواب کنید</option>
    <option value="1100">1100</option>
    <option value="1200">1200</option>
    </select>
    </div>
    <br>
    <div class="form-group">
    <select name="Memory">
    <option value="">حافظه مورد نظر خود را انتخاب کنید</option>
    <option value="8">8</option>
    <option value="16">16</option>
    <option value="32">32</option>
    </select>
    </div>

    قبل لود شدن صفحه با php مقدار موجودی 1100 و 1200 رو از طریق دیتابیس برای حافظه های 8 ، 16 و 32 بررسی میکنم
    و در صورتی که هر کدوم به اتمام رسیده باشه متغیری رو براش تعریف میکنم
    مثلا در اینجا اگر مدل 1100 با حافظه ی 8 و 16 تموم شده باشه میام و 2 متغیر به نام های
    $end_1100_8
    $end_1100_16

    ست میکنم
    و اگر مدل 1200 با حافظه ی 32 تموم شده باشه متغیر
    $end_1200_32
    رو ست میکنم

    حالا سوالم اینجاست که چطور میشه کاری کرد که اگر کاربر مدل 1100 رو از منوی افتادنی اول انتخاب کرد در منوی افتادنی دوم مقادیر 8 و 16 غیرفعال بشن و در صورتی که مدل 1200 رو انتخاب کرد فقط 32 غیر فعال بشه
    لطفا منو در این مورد راهنمایی کنید چند وقته دنبال حل کردن این موضوع هستم ولی هیچ نتیجه ای نداشته
    لطفا راهنماییم کنین
    خیلی تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله AApadAA : دوشنبه 03 مهر 1396 در 02:55 صبح دلیل: مرتب کردن کد ها

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد بررسی شرط

    یه کد پیدا کردم که کاری رو که میخوام انجام میده فقط یه مشکل داره
    اونم این هست که value هر دو باید برابر باشه

    خوب در اینصورت بعد از سابمیت کردن فرم ، من چطور باید متوجه بشم که وقتی کاربر از منوی یک Fruit رو انتخاب کرده
    در منوی دوم کدوم یکی رو انتخاب کرده ؟ ( در حالت عادی هر کدوم رو که انتخاب کنه یه مقدار ثابت رو برمیگردونه )
    برای حل این موضوع باید چیکار کنم ؟


    <html>

    <head>
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.0/jquery.min.js"></script>
    </head>


    <body>
    <select name="select1" id="select1">
    <option value="1">Fruit</option>
    <option value="2">Animal</option>
    <option value="3">Bird</option>
    <option value="4">Car</option>
    </select>


    <select name="select2" id="select2">
    <option value="1">Banana</option>
    <option value="1">Apple</option>
    <option value="1">Orange</option>
    <option value="2">Wolf</option>
    <option value="2">Fox</option>
    <option value="2">Bear</option>
    <option value="3">Eagle</option>
    <option value="3">Hawk</option>
    <option value="4">BWM<option>
    </select>
    </body>
    <script type="text/javascript">
    var $select1 = $( '#select1' ),
    $select2 = $( '#select2' ),
    $options = $select2.find( 'option' );

    $select1.on( 'change', function(){
    $select2.html( $options.filter( '[value="' + this.value + '"]' ) );
    }).trigger( 'change' );
    </script>
    </html>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمایی در مورد بررسی شرط

    اول اینکه مقادیر تمام شده رو توی آرایه بریز نه اینجوری با متغیر !
    مثلا یه همچین چیزی میشه

    $disabled = [
    1200 => [128] ,
    1100 => [16,32]
    ];


    بعد این آرایه رو باید تبدیل کنی به یه آرایه جاواسکریپتی تا از طرق js هم قابل دسترسی باشه


        

    var disabled = $.parseJSON('<?php echo json_encode($disabled); ?>');



    حالا هروقت کسی سلکت باکس اول رو تغییر داد از توی آرایه محتویات مقادیر تمام شدش رو میخونی و دیسیبل میکنی سلکت باکس دوم رو


    $('#select1').change(function(){

    $.each( disabled[$(this).val()] , function(k , v ){

    $select2.html( $options.filter( '[value="' + v + '"]' ) );
    }).trigger( 'change' );

    });

    });


    این کد ها رو همینجوری اینجا نوشتم تا متوجه بشی روش کار رو احتمال زیاد اررور سینتکس دارن که خودت دیگه اصلاحشون کن

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در مورد بررسی شرط

    خیلی ممنون دوست گرامی مشکل من با متغیر ها حل شده الان فقط مونده مشکلی که تو پست دوم دارم

    میشه لطفا محبت کنین در این مورد بنده رو راهنمایی کنین ؟

    خیلی متشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمایی در مورد بررسی شرط

    آگه منظورت اینه که بجای شناسه عددی نام میوه انتخاب شده رو بگیری


    $('#select2 option:selected').text();


    ولی خب این روش کلا درست نیست شما تو منوی دوم مقادیر یکسان گزاشتی که نباید انجام بدی همون کد اولت رو با راهنمایی که من کردم ترکیب کنی نتیجه درستی میگیری

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. راهنمایی در مورد شرط گذاری
    نوشته شده توسط /mehdi/ در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1395, 15:07 عصر
  3. سوال: راهنمايي در مورد تعيين شرط براي يك فرم html
    نوشته شده توسط Hossein 021 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1395, 01:31 صبح
  4. راهنمایی در مورد کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1382, 21:01 عصر
  5. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •