نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال کد html به وب بروزر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    Question ارسال کد html به وب بروزر

    سلام میخواستم بدونم چطوری میتونم یک کد html را به صورت مستقیم به کامپونتت OCX وب بروزر ارسال کنم

    قبلا از طریق ذخیره کردن یک فایل و ادرس دهی ان به بروزر اینکار را انجام می‌دادمولی اکنون نمی‌خواهم این کار را بکنم

  2. #2

    نقل قول: ارسال کد html به وب بروزر

    سلام


        With WebBrowser1
    .Navigate "about:blank"
    DoEvents
    .Document.body.innerhtml = "<html><b>Hello</b> world"
    End With
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ارسال کد html به وب بروزر

    ممنون ولی برای من کار نکرد و ارور داد
    "91"
    Object variable or with block variable not set
    یعنی من در نوشتن نام کامپوننت. و بعد از نوشتن Document , نقطه ( . ) را میزدم چیزی در ادامش باز نمی کرد
    مشکل مال کجاست؟

    ۲ تا سوال دیگر

    ۱. ایا میشود کلیک راست را از روی این کامپوننت حذف کرد، یعنی اگر در وب سایتی باشیم کسی روی صفحه اش کلیک راست کرد گزینه منوها نیاد؟؟؟

    ۲. اگر در یک سایتی بریم و باز کنیم ، چطور میتوانیم سورس سایت را مشاهده کنیم؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : چهارشنبه 19 مهر 1396 در 17:15 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 آبان 1395, 11:42 صبح
  2. حرفه ای: ارسال کد html به ایمیل با php
    نوشته شده توسط elimiz در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1394, 12:06 عصر
  3. ارسال کد html از بانک اطلاعاتی به صفحه
    نوشته شده توسط ali865 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1392, 12:12 عصر
  4. ارسال کد html به دیتابیس
    نوشته شده توسط vorojax در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 19:15 عصر
  5. ارسال کد html به صورت داینامیک در تگ body یا ...
    نوشته شده توسط asirha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1385, 10:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •