نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

  1. #1

    نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

    با سلام
    برای نمایش عکس داخل database راهنمایی کنید لطفا؟
    چطوری با دابل کلیک روی فیلد عکس در datagridview عکس ذخیر شده در دیتابیس بصورت تمام صفحه با برنامه پیش فرض ویندوز(potoshop یا paint یا Windows Photo Viewer یا ....) نمایش داده بشه؟
    چون می خواهم با نمایش عکس با برنامه مورد نظر امکان نمایش با قابلیت زوم، پرینت، اصلاح و ذخیره فراهم شود
    البته تاپیک زیر نزدیک به این موضوع بود اما نتوانست به من کمک کند

    https://barnamenevis.org/showthread.php?278878-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-Window-Photo-Viewer&highlight=%D8%B9%DA%A9%D8%B3+%D8%AF%D8%B1+W indows+Photo+Viewer

    ممنون



    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

    در مورد سوال دومتون



    if (e.RowIndex != -1)
    {
    if (e.ColumnIndex == dgv1.Columns["FileName"].Index)
    {
    if (File.Exists("مسیر عکس"))
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("مسیر عکس");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("متاسفانه فایل موجود نمیباشد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    }
    }
    }


    اینو تو تابع سل کلیک دیتا گریدتون بنویسید.
    البته در این روش منظور از فایل نیم مسیر ذخیره شده تو دیتا بیس هست. که باید مسیر عکس رو هم نگه بدارید.
    برا سوال اولتون هم دوتا کار میتونید بکنید که مسیر عکس رو تو دیتا بیس ذخیره کنی و موقع نمایش از کد بالا برا دیدنش استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

    ممنون از راهنمای شما
    دستورات شما درست است
    ولی هدف من نمایش عکسی هست که داخل دیتابیس بصورت بایت ذخیره شده و داخل سیستم ذخیره نشده که مسیر عکس وجود داشته باشد
    آیا راه حلی وجود ندارد که بتوان این کار را انجام داد؟
    البته براساس راهنمای شما میشه ابتدا عکس از دیتابیس خواند بعد داخل سیستم در یک مسیر پیش فرض ذخیره اش کرد بعد با استفاده از دستورات شما و بااستفاده از ان مسیر پیش فرض عکس را باز کرد
    اما این سرعت برنامه را پایین میاورد
    باید راه حلی وجود داشته باشد که بصورت مستقیم عکس نمایش داد؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

    از این متد جهت تبدیل آرایه ای از بایت ها به Image استفاده کن

    public static Image ByteArrayToImage(byte[] byteArrayIn)
    {
    var ms = new MemoryStream(byteArrayIn);
    var returnImage = Image.FromStream(ms);
    return returnImage;
    }
    First,solve the problem then write the code

  5. #5

    نقل قول: نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

    ممنون از پاسخ شما
    یعنی در دستور
    System.Diagnostics.Process.Start("مسیر عکس");
    بجای مسیر عکس این متد فراخوانی کنم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

    اگر تمایل داری که Image Viewer ویندوز جهت نمایش تصویر استفاده کنی قبل از فراخوانی متد Process.Start تصویری که از آرایه بایت ها بدست اوردی در جایی ثابت کنار فایل اجرای بایک نام مشخص(تمام تصاویر با یک نام مشخص و Override شود) ذخیره کن سپس آدرس فایل ذخیره شده تصویر + نام آنرا بجای "مسیر عکس" بنویس
    راه دیگر نمایش تصویر اینه که یک فرم اضافه کن و روی فرم یک PictureBox اضافه کن سپس براحتی تصویر خروجی که ازنوع Image هست رو پاس بده به فرم و در خاصیت PictureBox.Image مقدار دهی کن
    First,solve the problem then write the code

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نمایش عکس موجود در فیلد datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mohsennajafeihodk مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمای شما
    دستورات شما درست است
    ولی هدف من نمایش عکسی هست که داخل دیتابیس بصورت بایت ذخیره شده و داخل سیستم ذخیره نشده که مسیر عکس وجود داشته باشد
    آیا راه حلی وجود ندارد که بتوان این کار را انجام داد؟
    البته براساس راهنمای شما میشه ابتدا عکس از دیتابیس خواند بعد داخل سیستم در یک مسیر پیش فرض ذخیره اش کرد بعد با استفاده از دستورات شما و بااستفاده از ان مسیر پیش فرض عکس را باز کرد
    اما این سرعت برنامه را پایین میاورد
    باید راه حلی وجود داشته باشد که بصورت مستقیم عکس نمایش داد؟
    بهر حال برای نمایش فایل توسط یه برنامه دیگه باید اون فایل یه جایی وجود داشته باشه. چون اون برنامه نمایشگر عکس با برنامه شما که ارتباط نداره یه استریمی یا هرچیزی از عکس رو بهش فرستاد. پس قبل نمایش عکس رو ذخیره کرده و بعد نمایشش بدید

تاپیک های مشابه

  1. نمایش عکس موجود در Resources
    نوشته شده توسط windowsyar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1395, 12:01 عصر
  2. نمایش براساس اعداد موجود در فیلد
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 01:29 صبح
  3. مشکل در نمایش عکس موجود در دیتابیس بر روی فرم
    نوشته شده توسط M.Soroor در بخش VB.NET
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1386, 16:22 عصر
  4. نمایش فایلهای عکس موجود در بانک اطلاعاتی بر روی گزارش
    نوشته شده توسط marzban در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 22:23 عصر
  5. عدم نمایش فونتهای موجود در برنامه در کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط eniak.master در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •