نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    وقت بخیر. دوستان چجوری میشه تعداد جمعه های بین دو تاریخ رو بدست آورد . مثلا از تاریخ 1396/06/18 تا 1396/07/02 چند تا جمعه وجود داره؟
    آیا امکان این که اینو میشه تو اسکیو ال هم بدست آورد یا نه، وجود داره؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    با سلام
    می تونید از کلاس TimeSpan استفاده کنید
     static int CountDays(DayOfWeek day, DateTime start, DateTime end)        {
    TimeSpan ts = end - start;
    int count = (int)Math.Floor(ts.TotalDays / 7);
    int remainder = (int)(ts.TotalDays % 7);
    int sinceLastDay = (int)(end.DayOfWeek - day);
    if (sinceLastDay < 0) sinceLastDay += 7;
    if (remainder >= sinceLastDay) count++;
    return count;
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DateTime[] dates = { new DateTime(2017,10,6), new DateTime(2017,11,7)};
    MessageBox.Show(CountDays(DayOfWeek.Friday, dates[0], dates[1]).ToString());
    }

    زحمت تبدیل به شمسی با خودتون
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    می تونید از کلاس TimeSpan استفاده کنید
    زحمت تبدیل به شمسی با خودتون
    موفق باشید
    در اس کیو ال چی؟ امکانش هست این کار؟ البته اونجا با یه تابعی تاریخ رو میلادی میکنم مشکلی نیست.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    در اس کیو ال چی؟ امکانش هست این کار؟ البته اونجا با یه تابعی تاریخ رو میلادی میکنم مشکلی نیست.
    با سلام
    از شدن که میشه ولی باید Stored Procedure بنویسید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    از شدن که میشه ولی باید Stored Procedure بنویسید
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    بحث بسیار طولانی و جذابی داره
    به نظر من هر کسی که با بانک اطلاعاتی کار می کنه باید به سمت SP و Trigger بره
    بهتره در بخش SQL مطرح کنید
    توی گوگل هم میتونید جستجو کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. تعداد روز های بین دو تاریخ شمسی در اندروید
    نوشته شده توسط hamed_9192 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1395, 19:37 عصر
  2. بدست اوردن تمام رشته های بین دو رشته
    نوشته شده توسط بیتا حکمت در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1394, 16:33 عصر
  3. سوال: بدست آوردن تاریخ های بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط ebrahimi.atena در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 13:10 عصر
  4. فاصله تعداد روز های بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط sheibanizaveh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 16:32 عصر
  5. گفتگو: بدست آوردن تعداد روز های مانده به تاریخ پایانی
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •