نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بازخوانی عکس از datagridview

  1. #1

    بازخوانی عکس از datagridview

    سلام من می خوام وقتی روی هر سطری از دیتاگریدویو کلیک کردم اطلاعات مربروط به اون در تکست باکس های مربوطه وارد شوند. البته در این مورد مشکلی ندارم . فقط عکس رو نمی تونم بازخوانی کنم. ضمنا من از تکنولوژی Entity Framework مدل Code First استفاده می کنم. ممنون می شم کدهای مربوط به این مورد را اعلام بفرمایید. ضمنا یک عکس نیز پیوست کردم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بازخوانی عکس از دیتاگرید

    با سلام
    به همون روشیه که اطلاعات رو به textBox ها میفرستین با این تفاوت که باید یک CAST انجام بدید

    pictureBox1.Image =(Image) dataGridView1[1, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value;

    *به جای 1 اندیس ستون عکستون رو قرار بدید که از 0 شروع میشه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: بازخوانی عکس از datagridview

    سلام دوست عزیز. کد رو وارد کردم متاسفانه خطا میده
    Snap_2017.09.27_08h20m50s_001.jpg

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بازخوانی عکس از datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط sakhi64 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز. کد رو وارد کردم متاسفانه خطا میده
    Snap_2017.09.27_08h20m50s_001.jpg
    با سلام
    قبلش توسط متد زیر باینری رو به عکس تبدیل کنید

    public Image byteArrayToImage(byte[] byteArrayIn)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream(byteArrayIn, 0, byteArrayIn.Length);
    ms.Write(byteArrayIn, 0, byteArrayIn.Length);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms, true);
    return returnImage;
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: بازخوانی عکس از datagridview

    سلام. میشه نحوه استفاده از کد تبدیل باینری به عکسی که فرستادین رو اعلام بفرمایین.ممنون

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: بازخوانی عکس از datagridview


    pictureBox1.Image =byteArrayToImage(dataGridView1[1, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value);
    First,solve the problem then write the code

  7. #7

    نقل قول: بازخوانی عکس از datagridview

    سلام .صبح بخیر. بازم خطا میده. تصویرش ضمیمه شده . ممنون بابت پاسخی که می دهید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: بازخوانی عکس از datagridview

    از دوستان کسی نیست در این مورد کمک کنه؟ خیلی ضروریه

  9. #9
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: بازخوانی عکس از datagridview

    بجای تصویر از کد ،پیام خطا رو بزارید تا بررسی شود
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ذخیره عکس از datagridview در sql از نوع nvarchar
    نوشته شده توسط dab_hrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1395, 15:37 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1394, 08:54 صبح
  3. سوال: روش نمایش عکس از datagridview در picture box
    نوشته شده توسط asrah6 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1392, 20:01 عصر
  4. نحوه bind کردن فیلدی از نوع عکس در DataGridView
    نوشته شده توسط saeed0935 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 17:06 عصر
  5. فراخوانی عکس از بانک اکسس ( با MSADO یا همان mdac)
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •