نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    وقت بخیر دوستان
    من تو کوئری که میگیرم دوتا تاریخ میلادی دارم. میخوام بدونم ایا امکانش هست هنگام کوئری گرفتن تعداد روزهای جمعه بین اون دوتاریخ رو هم بدست بیارم و تو یک ستون نشون داد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    فک کنم سوال سخت و عجیب غریبی بود

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    به نتیجه ای نرسیدم

    کلا نیاز من اینه : من دوتا تاریخ دارم مثلا 2017/06/08 و 2017/06/26
    حالا میخوام بین این دو تاریخ چندتا جمعه وجود داره و نتیجه رو تو یه متغییر ذخیره کنم تا بعدا توسط یه کوئری دیگه استفاده کنم.

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    اینجا رو یه نگاه بنداز .
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2377934


    با این دستور هم میتونی بفهمی که تاریخ مورد نظرت چه روزی از هفته س .

    SELECT  DATEPART(dw,GETDATE()) 

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    البته من اومدم روزها رو تویه جدولم نگه داشتم .
    بعد فقط یه قیاس زدم
    کوئری رو ببینی میفهمی

     SELECT *,  DATEPART(dw,GETDATE())  from tbl where weekDays like'%' + cast(DATEPART(dw,GETDATE()) asnvarchar) + '%' 

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    اینجا رو هم یه نگاهی بنداز


    https://stackoverflow.com/questions/...ween-two-dates

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    به نتیجه ای نرسیدم

    کلا نیاز من اینه : من دوتا تاریخ دارم مثلا 2017/06/08 و 2017/06/26
    حالا میخوام بین این دو تاریخ چندتا جمعه وجود داره و نتیجه رو تو یه متغییر ذخیره کنم تا بعدا توسط یه کوئری دیگه استفاده کنم.
    خب لینکی که ارسال کردم همینه دیگه. تعداد همه روزها را داده. شما فقط از fri استفاده کن.
    اگر هم راهنمایی بیشتر میخواهی باید توضیحات بیشتری بدی یا ساختار جدول رو بزاری و خروجی مدنظرت را هم بگی.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    خب لینکی که ارسال کردم همینه دیگه. تعداد همه روزها را داده. شما فقط از fri استفاده کن.
    اگر هم راهنمایی بیشتر میخواهی باید توضیحات بیشتری بدی یا ساختار جدول رو بزاری و خروجی مدنظرت را هم بگی.
    جدولی دارم که تعداد روزهای مرخصی یک فرد رو نگه میداره . من با کوئری زیر تونستم تعداد روزهای مرخصی یک فرد رو بر اساس تاریخ اول و آخر ماه بدست بیارم. طوری که اگه شروع تاریخ از ماه قبل بود اونو دیگه حساب نمیکنه فقط اون تعداد روزی که تو اون تاریخ رو حساب میکنه . یا اگه تاریخ اتمام مرخصی تو ماه بعد باشه رو هم فقط تعداد روز تو اون ماه رو حساب میکنه .
    تنها موردی که مونده کسر تعداد جمعه بین دو تاریخ هست. مثلا اگه فردی از تاریخ 10 تا 18 رفته مرخصی و 15 جمعه باشه میخوام اون جمعه رو کسر کنم. کوئری رو میزارم خودتون ببینید چی نوشتم (به جز محاسبه جمعه)


    ******



    فیلد های جدولم هم اینه.
    شماره پرسنلی-تاریخ شروع مرخصی-تاریخ اتمام مرخصی-تعداد روز مرخص-ساعت شروع مرخصی-ساعت اتمام مرخصی- جمع ساعت مرخصی

    که در صورتی که مرخصی روزانه باشد تاریخ ها ثبت میشه و در صورتی که مرخصی ساعتی باشه ساعت ها ثبت میشه. البته یه فیلد نوع مرخصی هم دارم که مشخص میکنه روزانه هست یا ساعتی
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 08:39 صبح

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن تعداد جمعه های بین دو تاریخ

    اینطوری نمیشه تست کرد.
    اگر میتونی اسکریپت جداول رو بزار (به همراه توضیح که هر ستون برای چی هست)، نمیتونی پیام خصوصی کن. همچنین یکسری insert که داده های تست باشند.
    .
    .
    .
    به طور کلی جایی که بازه بین دو تاریخ مرخصی را محاسبه میکنید میتونید تعداد جمعه ها رو طبق همون لینک بدست بیارید و کم کنید.

تاپیک های مشابه

  1. تعداد روز های بین دو تاریخ شمسی در اندروید
    نوشته شده توسط hamed_9192 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1395, 19:37 عصر
  2. بدست اوردن تمام رشته های بین دو رشته
    نوشته شده توسط بیتا حکمت در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1394, 16:33 عصر
  3. سوال: بدست آوردن تاریخ های بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط ebrahimi.atena در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 13:10 عصر
  4. فاصله تعداد روز های بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط sheibanizaveh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 16:32 عصر
  5. گفتگو: بدست آوردن تعداد روز های مانده به تاریخ پایانی
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •