نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از ایجکس در لاراول

  1. #1

    استفاده از ایجکس در لاراول

    سلام دوستان

    من یه برنامه دارم میخوام وقتی کاربر از کمبوباکس یه استان رو انتخاب کرد توی کمبو بعدی فقط شهرهای اون استانو نشون بده قبلا توphp خیلی راحت این کارو میکردم ولی الان نمیدونم چرا وقتی url رو ثبت میکنم به اون ادرس در کنترلر پاس نمیده. یعنی هر روشی رو بگید استفاده کردم ولی اینو پاس نمیده نمیدونم چرا.

    اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی بکنه.
    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از ایجکس در لاراول

    کد بزار از غیب که نمیشه گفت مشکلت چیه !

  3. #3

    نقل قول: استفاده از ایجکس در لاراول

    سلام دوست عزیز تو قسمت network مرورگر بیا ببین پاسخ اون درخواستت چی شده شاید درخواست post میدی ولی توکن CSRF بهش ندادی یا این سری مشکلات ...

  4. #4

    نقل قول: استفاده از ایجکس در لاراول

    کد بزار از غیب که نمیشه گفت مشکلت چیه !
    متد ارسال و برگشت اطلاعاتو میگم مثلا من اینو توی web.php مینویسم و نمیتونم بزارمش تو کنترلرم

    Route::post('/ajax/post', function () {



    $data = city::where("StateId", Request::input('payload'))->lists('id', 'name'); return Response::json($data);});

    این مشکل رو الان دارم که چطوری تو کنترلر بگم که وقتی این ای دی سمت کنترلر اومد بیا و شهرهای که مربوط به اون هستنو برگردون.
    البته بگم که هیمجا هم کار نمیکنه نمیدونم چرا.

  5. #5

    نقل قول: استفاده از ایجکس در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط afshines مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز تو قسمت network مرورگر بیا ببین پاسخ اون درخواستت چی شده شاید درخواست post میدی ولی توکن CSRF بهش ندادی یا این سری مشکلات ...
    ممنون میشم یه مثال بزنید یا یه پروژه کوچیک بهم بدین که ببینم چطوری کار میکنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از ایجکس در لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط amirkh1988 مشاهده تاپیک
    متد ارسال و برگشت اطلاعاتو میگم مثلا من اینو توی web.php مینویسم و نمیتونم بزارمش تو کنترلرم

    Route::post('/ajax/post', function () {



    $data = city::where("StateId", Request::input('payload'))->lists('id', 'name'); return Response::json($data);});

    این مشکل رو الان دارم که چطوری تو کنترلر بگم که وقتی این ای دی سمت کنترلر اومد بیا و شهرهای که مربوط به اون هستنو برگردون.
    البته بگم که هیمجا هم کار نمیکنه نمیدونم چرا.
    من نفهمیدم شما اول گفتی تو ایجکس مشکل داری الان میگی تو کنترلر مشکل داری ؟! برا دیباگ ایجکس کارای زیر رو انجام بدم

    تو ابزرا کروم developer tools رو باز کن برو قسمت نتورک بعد درخواست ایجکس رو بفرست
    اونجا میتونی درخواست ایجکس رو ببینی که ارسال میشه و پاسخی که برمیگرده رو ببینی (پاسخ رو تو زیر تب preview میبینی )
    پاسخش رو نگاه کن اگه اروری داشته باشی میبینی عکس زیر رو ببین
    https://i.stack.imgur.com/W6dk6.png

  7. #7

    نقل قول: استفاده از ایجکس در لاراول

    سلام برای استفاده از ajax در لاراول با متد post شما نیاز به استفاده از توکن csrf لاراول دارید

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از ckEditor در لاراول
    نوشته شده توسط tuytoosh در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1398, 23:59 عصر
  2. درخواست راهنمایی در مورد استفاده از piwik در لاراول 5
    نوشته شده توسط ahadabasi در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مهر 1395, 09:50 صبح
  3. استفاده از angularjs در لاراول
    نوشته شده توسط mohammad_ali_7 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1393, 12:52 عصر
  4. سوال : نحوه استفاده از ajax در لاراول
    نوشته شده توسط فوژان جون در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1393, 10:26 صبح
  5. گفتگو: استفاده از ایجکس در مطرح کردن سئوالات
    نوشته شده توسط hezaro_yek در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 15:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •