نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از Transaction

  1. #1

    استفاده از Transaction

    سلام من یک کلاس دارم که به دیتابیس متصل میشم



    dbclass db= new dbclass();

    db.insert("insert");
    db.delete("del");



    برای اینجور دستورات چطور باید از Transaction استفاده کنم تا اگه حذف دیتا به درستی انجام شد درج در جدول انجام گیرد؟؟؟ هر کدوم با مشکل روبرو شدند انوقت هیچ کدوم انجام نشه و رول بک بشه.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: استفاده از Transaction

    سلام، دوست من....
    ایا کلاس شما خودش توابعی برای صدا کردن Transaction نداره؟؟؟؟؟
    اگه اینطوری هستش!!!! شما خودتون اون باید برای اون کلاس و در بخشی که میخواهد دستورات وارده شده را Execute کند با دستورات sql command براش transaction رو ران کنید و بعد دستور اصلی رو اجرا کنید و بعد commit رو اجرا کنید...

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Transaction

    کلاس هیچ توابعی برای صدا کردن Transaction نداره.

    خوب اگه موقع Execute کردن با دستورات sql command ترنزکشن را اجرا کنم مشکلی نیست ولی من میخوام بعد از اجرا صحیح هر دو تابع بالا اون موقع Transaction اجرا بشه. برای این موضوع چیکار باید کرد؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از Transaction

    بر گرفته از MSDN

    // This function takes arguments for 2 connection strings and commands to create a transaction 
    // involving two SQL Servers. It returns a value > 0 if the transaction is committed, 0 if the
    // transaction is rolled back. To test this code, you can connect to two different databases
    // on the same server by altering the connection string, or to another 3rd party RDBMS by
    // altering the code in the connection2 code block.
    static public int CreateTransactionScope(
    string connectString1, string connectString2,
    string commandText1, string commandText2)
    {
    // Initialize the return value to zero and create a StringWriter to display results.
    int returnValue = 0;
    System.IO.StringWriter writer = new System.IO.StringWriter();

    try
    {
    // Create the TransactionScope to execute the commands, guaranteeing
    // that both commands can commit or roll back as a single unit of work.
    using (TransactionScope scope = new TransactionScope())
    {
    using (SqlConnection connection1 = new SqlConnection(connectString1))
    {
    // Opening the connection automatically enlists it in the
    // TransactionScope as a lightweight transaction.
    connection1.Open();

    // Create the SqlCommand object and execute the first command.
    SqlCommand command1 = new SqlCommand(commandText1, connection1);
    returnValue = command1.ExecuteNonQuery();
    writer.WriteLine("Rows to be affected by command1: {0}", returnValue);

    // If you get here, this means that command1 succeeded. By nesting
    // the using block for connection2 inside that of connection1, you
    // conserve server and network resources as connection2 is opened
    // only when there is a chance that the transaction can commit.
    using (SqlConnection connection2 = new SqlConnection(connectString2))
    {
    // The transaction is escalated to a full distributed
    // transaction when connection2 is opened.
    connection2.Open();

    // Execute the second command in the second database.
    returnValue = 0;
    SqlCommand command2 = new SqlCommand(commandText2, connection2);
    returnValue = command2.ExecuteNonQuery();
    writer.WriteLine("Rows to be affected by command2: {0}", returnValue);
    }
    }

    // The Complete method commits the transaction. If an exception has been thrown,
    // Complete is not called and the transaction is rolled back.
    scope.Complete();

    }

    }
    catch (TransactionAbortedException ex)
    {
    writer.WriteLine("TransactionAbortedException Message: {0}", ex.Message);
    }
    catch (ApplicationException ex)
    {
    writer.WriteLine("ApplicationException Message: {0}", ex.Message);
    }

    // Display messages.
    Console.WriteLine(writer.ToString());

    return returnValue;
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: استفاده از Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط codedeveloper مشاهده تاپیک
    سلام، دوست من....
    ایا کلاس شما خودش توابعی برای صدا کردن Transaction نداره؟؟؟؟؟
    اگه اینطوری هستش!!!! شما خودتون اون باید برای اون کلاس و در بخشی که میخواهد دستورات وارده شده را Execute کند با دستورات sql command براش transaction رو ران کنید و بعد دستور اصلی رو اجرا کنید و بعد commit رو اجرا کنید...

    این روش رو من استفاده میکنم. ورودیش هم یه رشته اس کیو ال برای درج یا حذف یا آپدیت هست.


    public bool Execute(String sql)
    {
    Connect();
    SqlTransaction _SqlTransaction;
    _SqlTransaction = cn.BeginTransaction();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Transaction = _SqlTransaction;
    try
    {
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    _SqlTransaction.Commit();
    return true;
    }
    catch
    {
    _SqlTransaction.Rollback();
    return false;
    }
    finally
    {
    DisConnect();
    }
    }


  6. #6

    نقل قول: استفاده از Transaction

    آقای مرادی این روشتون برای یک دستور قابلیت اجرایی دارد که باید بسط داد . اگه دستورات درج و آپدیت و... داخل تابع قرار بگیرن خوانایی و حجم کار بهتر میشه.
    در ضمن اون بلوک finally اجرا نمیشه مد نظر داشته باشید که کانکشن هاتون را بسته نمیشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: استفاده از Transaction

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    آقای مرادی این روشتون برای یک دستور قابلیت اجرایی دارد که باید بسط داد . اگه دستورات درج و آپدیت و... داخل تابع قرار بگیرن خوانایی و حجم کار بهتر میشه.
    در ضمن اون بلوک finally اجرا نمیشه مد نظر داشته باشید که کانکشن هاتون را بسته نمیشه
    بله برا بسته شدن اصلاح میکنم.

    من اینو برای اجرای کوئری نوشتم. که در لایه های پایین توابع مربوط به درج و ویرایش جداست.
    ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید تا بهتر یاد بگیرم.

  8. #8

    نقل قول: استفاده از Transaction

    به تجربه من
    همیشه از این استفاده کن تا در شبکه با مشکل بر نخوری؟using تا خودش در انتها کانکش را ببنده
    using (SqlConnection connection1 = new SqlConnection(connectString1))            {



    برای اینکه از چندتا کویری که پشت سر هم اجرا بشن و کارهایشون به هم وابسته باشه از یک تابع ای جداگانه استفاده کن که Transaction در ابتدا تعریف بشه و در انتها Commit و Rollback اجرا بشن در برنامه شما لایه پایین تون هم اگر بخواهین چندتا کوئری که کارهایشون به هم وابسته باشن میتونید از سمپل بالا که برای MSDN هست کمک بگیرید

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از transaction
    نوشته شده توسط elahe1364 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1388, 22:36 عصر
  2. سیستم سه لایه - استفاده از Transaction
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 09:43 صبح
  3. مشکل استفاده از Transaction ها در dbisam
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1385, 23:55 عصر
  4. گفتگو: مشکل استفاده از Transaction ها در dbisam
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1385, 23:55 عصر
  5. نحوه استفاده از Transaction در 2005
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •