نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت کامپوننت در سی شارپ (dll.)

  1. #1

    Question ساخت کامپوننت در سی شارپ (dll.)

    با سلام خدمت همه ی اساتید و دوستان عزیز
    در ساخت یک کامپوننت ما برای اضافه کردن بعض خصوصیت ها اینگونه عمل میکنیم
    int _value1 = 0;
    public int Value
    {
    get
    {
    return _value1;
    }
    set
    {
    _value1 = value;
    }
    }

    این برای زمانی هستش که خاصیت Value در پراپرتیس کنترل ما وجود نداره اما یک خواصیتی مثل Text چطور میشه گرفت؟
    برای این کار می بایست یه متغیر از نوع String ایجاد کنیم و مقدار اون رو برابر Value بزاریم من اول فکر کردم باید از دستور get و set استفاده کنم اما وقتی از این دستورات استفاده می کنم ارور میده که این خواصیت وجود دارد می شه یکم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 09 مهر 1396 در 01:11 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ساخت کامپوننت در سی شارپ (dll.)

    سلام
    باید override ش کنی
    public override string Text
    ...

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت کامپوننت در سی شارپ (dll.)

    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست راهنمایی در مورد ساخت کامپوننت در سی شارپ
    نوشته شده توسط 012132 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 مهر 1393, 10:34 صبح
  2. انواع كامپوننت در سي شارپ دات نت
    نوشته شده توسط mshirzad68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 10:35 صبح
  3. سوال: لطفا کمک : ساخت دیتابیس در سی شارپ
    نوشته شده توسط hamzehshabani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1388, 23:15 عصر
  4. ساخت منو در سی شارپ
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 آذر 1388, 14:59 عصر
  5. ساخت ویزارد در سی شارپ
    نوشته شده توسط Ebrahim_Rayaneh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 12:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •