نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

  1. #1

    خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    سلام

    من میخوام داخل پروژم بتونم فایل PDF اجرا کنم
    با استفاده از این کتابخونه
    https://github.com/barteksc/AndroidPdfViewer

    اما موقع اجرا این خطا رو میده
    خیلی سرچ کردم اما چیزی دستگیرم نشد ،،،
    کسی میدونه باید چکار کنم؟؟

    خیلی کارم گیره
    1.jpg

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    خیلی خطای ناشناسی نیست خطای NullPointer مرحله به مرحله اجرای برنامه و دیباگ کنید متوجه بشید مشکل از کجاست.
    break point بذارید و بجای ران کردن برنامه دیباگ بزنید

  3. #3

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    خیلی خطای ناشناسی نیست خطای NullPointer مرحله به مرحله اجرای برنامه و دیباگ کنید متوجه بشید مشکل از کجاست.
    break point بذارید و بجای ران کردن برنامه دیباگ بزنید

    اخه من هیچ کدی ننوشتم
    فقط یه پکیج اضافه کردم

  4. #4

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    دوستان کمک !!!!

  5. #5

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    nullPointer برای اینه که یه چیزی وجود نداره(یا شاید تعریف نشده)،ممکنه مشکل اسم فایله یا ...
    آخرین ویرایش به وسیله winner20 : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 22:43 عصر

  6. #6

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط winner20 مشاهده تاپیک
    nullPointer برای اینه که یه چیزی وجود نداره(یا شاید تعریف نشده)،ممکنه مشکل اسم فایله یا ...

    تمام کدهایی که نوشتم رو هم پاک کردم ،، فقط مونده خود پکیج که توی گریدل اضافه میکنم
    اون رو که اضافه میکنم و سینک میکنم موقع اجرا همین خطا رو میده
    وقتی پاکش میکنم اجرا میشه !!!!!

  7. #7

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    دوستان واقعا کسی نیست راهنمایی کنه !!!
    الان یه هفتس منتظرم ،،،،

    مشکل از نال بودن یه مقداریه ،، اما چه مقداری !!!
    من هنوز کدی ننوشتم که بخواد مقدار نال بده !!!

    هرجاهم میگردم کسی همچین مشکلی نداشته تاحالا

    کمک خواهشن !!!!!!!!!!

  8. #8

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط Mostafa_ مشاهده تاپیک
    تمام کدهایی که نوشتم رو هم پاک کردم ،، فقط مونده خود پکیج که توی گریدل اضافه میکنم
    اون رو که اضافه میکنم و سینک میکنم موقع اجرا همین خطا رو میده
    وقتی پاکش میکنم اجرا میشه !!!!!
    نقل قول نوشته شده توسط Mostafa_ مشاهده تاپیک
    دوستان واقعا کسی نیست راهنمایی کنه !!!
    الان یه هفتس منتظرم ،،،،

    مشکل از نال بودن یه مقداریه ،، اما چه مقداری !!!
    من هنوز کدی ننوشتم که بخواد مقدار نال بده !!!

    هرجاهم میگردم کسی همچین مشکلی نداشته تاحالا

    کمک خواهشن !!!!!!!!!!
    توی این یه هفته به غیر از کاری که بالاتر نوشتید چه اقدامی برای حل مشکلتون انجام دادید دقیقا؟ (سواله با لحن یا تصور دیگه ای خونده نشه :)

  9. #9

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    توی این یه هفته به غیر از کاری که بالاتر نوشتید چه اقدامی برای حل مشکلتون انجام دادید دقیقا؟ (سواله با لحن یا تصور دیگه ای خونده نشه :)

    والا نزدیک به 200 تا سایت رو باز کردم (انگلیسی ،،) و کدهایی برای ابدیت گریدل یا پکیج های دگ بود رو تست کردم ، ولی جواب نداد !
    بعد گفتم شاید مشکل از کدهام باشه ،،،
    اونم تست کردم نشد ،،،
    کدهام مشکلی نداره ،، فقط وقتی این پکیج یا کلا پکیج مال PDF رو ادد میکنم پروژم همچین خطایی میده ،،،

  10. #10

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    من دیروز یه پروژه با این کتابخونه کامپایل کردم، مشکلی نداشت، pdf هم بخوبی نمایش داده شد.
    (ترجیحا سعی کنید همیشه تمام پکیج های SDK رو اپدیت کنید اگر نیستن)

    توی خط اول خطا بین تک کوتیشن یه عبارت هست اونم جستجو کنید، احتمالا قبلا کسانی این مشکل رو مطرح کردن توی stack و امثالش و راه حل هایی داده شده.
    متاسفانه من به خطا برنخوردم :) وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم.

  11. #11

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    من دیروز یه پروژه با این کتابخونه کامپایل کردم، مشکلی نداشت، pdf هم بخوبی نمایش داده شد.
    (ترجیحا سعی کنید همیشه تمام پکیج های SDK رو اپدیت کنید اگر نیستن)

    توی خط اول خطا بین تک کوتیشن یه عبارت هست اونم جستجو کنید، احتمالا قبلا کسانی این مشکل رو مطرح کردن توی stack و امثالش و راه حل هایی داده شده.
    متاسفانه من به خطا برنخوردم :) وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم.
    اون عبارت رو کلا سرچ کردم توی Stack و خود Github و..
    یه سری راه حل دادن انجام دادم نشد ،،،
    احتمال داره مشکل از SDK باشه ،،، تست میکنم ببینم چی میشه اگه نشد مزاحم میشم ،، ممنون از راهنماییت

  12. #12

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    من دیروز یه پروژه با این کتابخونه کامپایل کردم، مشکلی نداشت، pdf هم بخوبی نمایش داده شد.
    (ترجیحا سعی کنید همیشه تمام پکیج های SDK رو اپدیت کنید اگر نیستن)

    توی خط اول خطا بین تک کوتیشن یه عبارت هست اونم جستجو کنید، احتمالا قبلا کسانی این مشکل رو مطرح کردن توی stack و امثالش و راه حل هایی داده شده.
    متاسفانه من به خطا برنخوردم :) وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم.
    سلام مهندس وقتت بخیر
    من همه SDK هام رو ابدیت کردم ، بازم درست نشد!
    یکی از دوستام گفت نسخه گریدل رو ابدیت کن،، ولی هرکار کردم ابدیت نشد (نه با فیلتر شکن،،، نه به صورت دستی)
    کلا نسخه اندروید استودیو رو عوض کردم، که از گریدل 4.3.0 استفاده میکرد، ولی هرکار کردم ابدیت نشد!!!!
    درنهایت دوباره نسخه قبلی رو نصب کردم که از گریدل 2.3.3 استفاده میکنه

    یه سوال، این احیانا به نسخه SDK پروژه مربوط نیست ؟؟؟
    min SDK من روی 21 هست

  13. #13

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط Mostafa_ مشاهده تاپیک
    سلام مهندس وقتت بخیر
    من همه SDK هام رو ابدیت کردم ، بازم درست نشد!
    یکی از دوستام گفت نسخه گریدل رو ابدیت کن،، ولی هرکار کردم ابدیت نشد (نه با فیلتر شکن،،، نه به صورت دستی)
    کلا نسخه اندروید استودیو رو عوض کردم، که از گریدل 4.3.0 استفاده میکرد، ولی هرکار کردم ابدیت نشد!!!!
    درنهایت دوباره نسخه قبلی رو نصب کردم که از گریدل 2.3.3 استفاده میکنه

    یه سوال، این احیانا به نسخه SDK پروژه مربوط نیست ؟؟؟
    min SDK من روی 21 هست
    نظری ندارم، این سورسی هست که بدون ایرادی اجرا شد با minSDK ۱۷:
    http://s9.picofile.com/file/8309831284/Test.zip.html


    (در ضمن com.android.tools.build:gradle که بهش android gradle plugin گفته میشه نسخه ۴.۳.۰ نداره و نسخه آلفای اون ۲.۵.۰ هست و خود gradle هم نسخه ۲.۳.۳ نداشته.)

  14. #14

    نقل قول: خطای ناشناس اندروید استودیو !!!!

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    نظری ندارم، این سورسی هست که بدون ایرادی اجرا شد با minSDK ۱۷:
    http://s9.picofile.com/file/8309831284/Test.zip.html


    (در ضمن com.android.tools.build:gradle که بهش android gradle plugin گفته میشه نسخه ۴.۳.۰ نداره و نسخه آلفای اون ۲.۵.۰ هست و خود gradle هم نسخه ۲.۳.۳ نداشته.)

    ع مگه میشه
    من اندروید استودیو رو نصب کردم رفتم تو گریدل دیدم این نسخه رو زده که ابدیت هم نشد!!!!

تاپیک های مشابه

  1. خطای(24, 13) در اندرويد استوديو
    نوشته شده توسط lhou05 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 بهمن 1394, 16:17 عصر
  2. علت خطای Exception raised during rendering: Stub! در آندروید استودیو
    نوشته شده توسط araman59 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 دی 1393, 10:34 صبح
  3. فرق اندروید استودیو و eclipse
    نوشته شده توسط BahmanDB در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1392, 12:40 عصر
  4. خطای ناشناس
    نوشته شده توسط hmm در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 23:12 عصر
  5. یک خطای ناشناس
    نوشته شده توسط Future در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 06:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •