نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل PHP و فایلهای Css

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    مشکل PHP و فایلهای Css

    سلام
    اولش بگم من از Wamp و فریم ورک Bootstrap استفاده میکنم
    مشکلم اینه که وقتی صفحه Html رو داخل فایل PHP ایجاد میکنم و فایل Css رو اول صفحه لود میکنم اولین بار مشکلی نداره و استایل ها اعمال میشن اما اگر به Css استایل اضافه کنم دیگه اون استایل جدید اجرا نمیشه . اما اگر همین کدهای Html رو ببرم داخل فایل Html او موقع بدون نقص اجرا میشن .
    ممکنه راهنمایی بفرمایین؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل PHP و فایلهای Css

    ممکنه کش کرده باشه . هر بار که استایل عوض میکند یک بار صفحه رو با دکمه های کنترل + F5 رفرش کنید ببینید برطرف میشه یا خیر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: مشکل PHP و فایلهای Css

    ممنون از جوابتون . حالا یه چی بگم. من بعد از ۱ نیم ساعتی اومدم دوباره رفرش کردم . اجرا شد استایل . حالا اون استایل رو برداشتم حالا باز قفل شده رو اون !!!! حذفش نمیکنه استایلرو!!!! احتمالا مشکل همون کش که شما فرمودید باید باشه . مربوط به وب سرور هستش یا مررگر؟ جایی تنظیماتی نداره Wamp ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: مشکل PHP و فایلهای Css

    میتونید مثلا از این راه استفاده کنید توی کدتون :
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css?<?php echo time(); ?>" />

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: مشکل PHP و فایلهای Css

    بسیار سپاسگزارم .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    نقل قول: مشکل PHP و فایلهای Css

    فقط اگه میشه درباره این کد ۱ توضیحی میدین . تابع time() که ثانیه های گذشته رو نشون میده. اینجا چه تغییری ایجاد میکنه؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل PHP و فایلهای Css

    نقل قول نوشته شده توسط hooooman مشاهده تاپیک
    فقط اگه میشه درباره این کد ۱ توضیحی میدین . تابع time() که ثانیه های گذشته رو نشون میده. اینجا چه تغییری ایجاد میکنه؟
    باعث میشه مرورگر فک کنه فایل جدیده و اون چیزی که کش کرده رو نشون نمیده و هر سری فایل رو میخونه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ارجاع به فایلهای CSS
    نوشته شده توسط Mohamad1362 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 08:34 صبح
  2. مشكل با اجراي فايلهاي php با IIS
    نوشته شده توسط yasercomeng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 14:40 عصر
  3. طریقه نوشتن فایلهای CSS
    نوشته شده توسط jannati در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 18:01 عصر
  4. تصحیح شد: مشکل در بازکردن فایلهای کریستال ریپورت 9 در 10
    نوشته شده توسط mtajik در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1383, 14:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •