نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعریف کنترلر پدر برای کارهای تکراری

  1. #1

    تعریف کنترلر پدر برای کارهای تکراری

    سلام دوستان
    میخواستم کنترلر پدر تعریف کنم که تمام کنترلر ها ازش extend بشه
    هرچی جستجو کردم فقط متد beforeAction گفته بودن
    میخواستم ببینم راهی هست که بشه کنترلر پدر تعریف کرد و داخلش کارهای تکراری مثل لاگین و چک کردن مجوز دسترسی ها رو اونجا انجام داد؟
    و اینکه مثلا منو های تکراری که توی همه صفحه ها هست مثل هدر و فوتر صفحه و ممکنه بعضی قسمت هاش از دیتابیس خونده بشه هم از همون کنترلر فراخوانی بشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعریف کنترلر پدر برای کارهای تکراری

    سلام این روشی که میگم برای advnced هست
    ابتدا توی common بعد برو توی components یک کنترلر بزن بانام فایل MyController.php توشم اینو بزن



    <?php
    namespace common\components;
    class MyController extends \yii\web\Controller{
    public function init() { parent::init(); }
    }


    البته برای extend شدن از هر والدی میتونی هرچی دلت خواست بزنی هم میتونی از کنترلر extend بزنی و هم از مدلها فقط بایست نام فایل رو هم مطابق همون بزنی و ادامه کار ...

    یا حتی این

    <?phpnamespace common\components;
    class MyModel extends \yii\base\Model{ }

  3. #3

    نقل قول: تعریف کنترلر پدر برای کارهای تکراری

    مرسی از جوابت
    من تو فولدر common , پوشه component که شما میگی ندارم. فریم ورک advance و با کامپوزر دانلود کردم ولی همچین فولدری وجود نداره!!
    دستی باید بسازم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعریف کنترلر پدر برای کارهای تکراری

    بله بایست خودتون دستی بسازید راستی اگر توی لینوکس هم هستی یه -ls -la هم بگیر تا chmod و chown رو هم درست ست کنی یه موقع مشکل پیش نیاد هم برای فولدر هم برای فایل جدید .

    در ضمن نام فولدر هم
    components هست به s آخرش توجه نمایید. مهم است
    آخرین ویرایش به وسیله charcharkh : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 17:24 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه برای کارهای خاص کلید میانبر تعریف کنم؟
    نوشته شده توسط rasool.kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 21:58 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 13:53 عصر
  3. تعریف دوره مالی برای نرم افزار تحت SQL
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1383, 23:42 عصر
  4. تعریف دو صفر برای کلید ضرب ماشین حساب
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1383, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •