نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لوگین کردن در سایت

  1. #1

    لوگین کردن در سایت

    از طریق کد زیر کاربر لاگین میکنه حالا میخوام وقتی کاربر لاگین کرد و دوباره ادرس صفحه لاگین وارد کرد کاربر به صفحه موردنظر انتقال داده شود حالا چه چور چه کنم که کاربر لاگین هست یا خیر
    protected void ValidateUser(object sender, EventArgs e)
    {
    int IDuser = 0;
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(DAL.Utility.Connection_String()))
    {
    using (SqlCommand cmd = new SqlCommand("Validate_User"))
    {
    string pass_user = FormsAuthentication.HashPasswordForStoringInConfig File(Lo_loginadmin.Password, "SHA1");
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@username_user", Lo_loginadmin.UserName);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@pass_user", pass_user);



    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    IDuser = Convert.ToInt32(cmd.ExecuteScalar());
    con.Close();
    }
    switch (IDuser)
    {
    case -1:
    Lo_loginadmin.FailureText = "نام کاربری یا رمز عبور شما اشتباه است";
    break;
    case -2:
    Lo_loginadmin.FailureText = "اکانت شما هنوز فعال نشده است";
    break;
    default:
    FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(Lo_login admin.UserName, Lo_loginadmin.RememberMeSet);
    break;
    }
    }
    }



  2. #2

    نقل قول: لوگین کردن در سایت

    در صورتی که اطلاعات وارد شده صحیح باشه :

    HttpCookie cookieLogin = new HttpCookie("mycookie");
    cookieLogin("username") = username; ( مقدار نام کاربری )
    cookieLogin("password") = password; ( مقدار رمز عبور )
    if (chkbox == "true") {
    cookieLogin.Expires = DateTime.Now.AddDays(30);
    }

    Response.Cookies.Add(cookieLogin);


    یه کوکی بساز و نام کاربری و رمز عبور رو داخل قرار بده

    توی Page Load صفحه ت چک کن اگه کوکی وجود داره ، نام کاربری و رمز عبورش توی دیتابیس وجود داره ( مثل همین که چک کردی Login که زده اطلاعات درست هست یا نه )

    redirect کن به صفحه ی مورد نظرت .

    ( اون شرط هم واسه اینه که اگه تیک "مرابخاطر بسپار زده باشه ، یه 30 روزی به عمر کوکی اضافه کنه و اگه این شرط رو حذف کنید ، بعد از بسته شدن مرورگر ، کوکی از بین میره )

    if ((Convert.GetTypeCode(Request.Cookies.Get("mycooki  e")) == 0)) {

    }
    else {
    string Username = Request.Cookies["mycookie"]["username"];
    string Password = Request.Cookies["mycookie"]["password"];
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza517
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    393

    نقل قول: لوگین کردن در سایت

    سلام
    این کارم میتونی انجام بدی




    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Session["vali_user"].ToString() == "1")
    {
    Response.Redirect("panel.aspx");
    }
    }


    protected void btn_submit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if ( txt_username.Text=="admin" && txt_password.Text == "123456")
    {
    Session["user_valid"] = "1";
    //Redirect To Ligon Page ....
    //...
    }
    }



    برای اینکه چک کنی کاربر لاگین کرده یا نه



    if (User.Identity.IsAuthenticated == true)
    {
    Response.Redirect("panel.aspx");


    }
    else
    {
    Response.Redirect("Login.aspx");
    }


تاپیک های مشابه

  1. لوگین کردن به سایت **** ارتباط با پایگاه داده در شبکه
    نوشته شده توسط Ebrahimkh در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 12:43 عصر
  2. سوال: لوگین کردن در سایت
    نوشته شده توسط farhad nadimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 13 بهمن 1389, 20:23 عصر
  3. سوال: login کردن در سایت-به نظر شما درسته؟
    نوشته شده توسط trade_mark در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 10:07 صبح
  4. Search کردن در سایت
    نوشته شده توسط mrrajabi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 18:04 عصر
  5. روش جستجو کردن در سایت
    نوشته شده توسط oxygenws در بخش اعلانات سایت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •