نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پاكسازي فايل ها در Asp

  1. #1

    پاكسازي فايل ها در Asp

    سلام دوستان

    من يك فولدر دارم كه يك سري عكس داخلش هست حالا در ديتابيس 50% نام اين عكس ها هستش و بقيه به درد نخور هستن حالا اگر بخوايم ما تك تك برسي كنيم كه آيا نام اين عكس وجود دارد يا خير و در صورت نبودن خود فايل عكس از فولدر پاك كنيم خيلي زمان بر هستش من ميخوام يك دكمه بذارم كه هر چند وقت با كليك خودش بررسي كنه و درصورت نبودن فايل عكس پاك كنه ممنون ميشم كمك كنيد.

  2. #2

    نقل قول: پاكسازي فايل ها در Asp

    سلام
    ابتدا باید یه کد بنویسی که اسم تمامی فایل های درون فولدرت رو بدست بیاری ، این مطلب رو بخون :
    https://stackoverflow.com/questions/...et-and-c-sharp

    بعد چک کنی اگه تو دیتابیست هست که هیچی ، اگه نیست از فولدر حذفش کنی .

  3. #3

    نقل قول: پاكسازي فايل ها در Asp

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    ابتدا باید یه کد بنویسی که اسم تمامی فایل های درون فولدرت رو بدست بیاری ، این مطلب رو بخون :
    https://stackoverflow.com/questions/...et-and-c-sharp

    بعد چک کنی اگه تو دیتابیست هست که هیچی ، اگه نیست از فولدر حذفش کنی .
    مشکلم کد Sql هستش که بیاد چک کنه و اگر نبود کل فایل موجود تو فولدر حذف کنه

  4. #4

    نقل قول: پاكسازي فايل ها در Asp

    خب اینطوری که راحت تره
    یه select بزن واسه بدست آوردن اسم فایل های دیتابیست ، بعد چک کن ببین اگه همچین فایلی وجود داره که هیچی ، اگه نداره اون رکورد رو حذف کن .

  5. #5

    نقل قول: پاكسازي فايل ها در Asp

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    خب اینطوری که راحت تره
    یه select بزن واسه بدست آوردن اسم فایل های دیتابیست ، بعد چک کن ببین اگه همچین فایلی وجود داره که هیچی ، اگه نداره اون رکورد رو حذف کن .
    خوب نه دیگه مشکلم اینه اگر نبود چطوری دستوری بنویسم که بیاد فایل هایی که نیست به صورت فیزیکی پاک کنه وگرنه حذف رکورد مشکل ندارم

  6. #6

    نقل قول: پاكسازي فايل ها در Asp

    قبل از حذف هر فایل باید چک کنی ببینی هست یا نه :

    VB :
     If Not System.IO.File.Exists("File.jpg") Then
    // فانشن حذف رو صدا بزن
    End If


    #C :

    if (!System.IO.File.Exists("File.jpg")) {
    // فانشن حذف رو صدا بزن
    }


    حالا شما از این استفاده کن اونجایی که میگه فایل بصورت فیزیکی وجود نداره ، شماره ID اون رکورد رو که داری ،بفرستش سمت یه فانشن بگو این رکورد رو حذف کن .

  7. #7

    نقل قول: پاكسازي فايل ها در Asp

    سعی کردم به جواب نرسیدم

  8. #8

    نقل قول: پاكسازي فايل ها در Asp

    درست میشه انشالله
    فکر کنم الان بهترین کار این باشه شما کدت رو بذاری ببینیم کجاش اشتباست .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مدیریت فایل ها در asp.net
    نوشته شده توسط ya30ien2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1391, 08:49 صبح
  2. سوال: آپلود فایل ها در asp به زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط friendly در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 13:11 عصر
  3. سوال: آپلود فایل ها در asp به زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط friendly در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 14:17 عصر
  4. مبتدی: crystal report و فایل ها در asp
    نوشته شده توسط adine2020 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 تیر 1389, 18:09 عصر
  5. سوال: دسته بندي فايل ها در asp.net ؟
    نوشته شده توسط mobasherian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •