نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال: گوگل کپچا پس از یک بار رفرش شدن کار نمی کند

  1. #1

    Question سوال: گوگل کپچا پس از یک بار رفرش شدن کار نمی کند

    بنده از گوگل کپچا در وبسایت خود استفاده می کنم اما پس از یک بار لود صفحه کپچا ناپدید می شود و دوباره پس از لود صفحه ظاهر می شود و این موضوع در مرورگر های کروم و اپرا به همین صورت است.


    ممنون میشم بفرمایید مشکل از چیست؟

    کد جاوا اسکریپت لود به صورت زیر است




     var CaptchaCallback = function() {
    jQuery('#g-recaptcha-response').each(function(index, el) {
    var widgetId = grecaptcha.render(el, {'sitekey' : '<?= google_recapt_sitekey ?>'});
    jQuery(this).attr('data-widget-id', widgetId);

    });


  2. #2

    نقل قول: سوال: گوگل کپچا پس از یک بار رفرش شدن کار نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط comp90 مشاهده تاپیک
    بنده از گوگل کپچا در وبسایت خود استفاده می کنم اما پس از یک بار لود صفحه کپچا ناپدید می شود و دوباره پس از لود صفحه ظاهر می شود و این موضوع در مرورگر های کروم و اپرا به همین صورت است.


    ممنون میشم بفرمایید مشکل از چیست؟

    کد جاوا اسکریپت لود به صورت زیر است




     var CaptchaCallback = function() {
    jQuery('#g-recaptcha-response').each(function(index, el) {
    var widgetId = grecaptcha.render(el, {'sitekey' : '<?= google_recapt_sitekey ?>'});
    jQuery(this).attr('data-widget-id', widgetId);

    });

    سلام به شما دوست عزیز شما میتونید کد مربوط به کپچا رو در رویداد OnLoad تگ Body بصورت یک Function در جاوا اسکریپت بکار ببرید

    مانند:
    کد HTML:
    <body onload="نام تابع در دستورات جاوا اسکریپت">
    --------------
    خرید فالوور اینستاگرام

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: سوال : برنامه حذف یک گره از لیست پس از یک گره نامعلوم
    نوشته شده توسط 5hahab در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1394, 09:01 صبح
  2. اجرای برنامه پس از هر بار روشن شدن سیستم
    نوشته شده توسط korosh 2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1392, 14:39 عصر
  3. تعویض IPسیستم پس از هر بار باز شدن صفحه
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1391, 17:38 عصر
  4. کم شدن ارقام پس از هر بار ثبت شدن در DataBase
    نوشته شده توسط T_E_X_A_S در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1387, 21:40 عصر
  5. سوال: برگرداندن رکوردهایی که بیشتر از یک بار تکرار شدن
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 20 شهریور 1387, 15:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •