نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با ساخت دسته بندی تو در تو یا درختی

  1. #1

    مشکل با ساخت دسته بندی تو در تو یا درختی

    یه جدول داریم با دو تا فیلد با نام ای دی دسته و نام دسته جدول دیگه ای هم داریم که برای دسته بندی تو در تو هست با دو فیلد دسته فرزند و داسته والد میدونم که طراحی جداول به همین گونه هست ولی اگه میشه الگوریتم و کد نویسی چیزی اگه دارید برام اینجا بزارید

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ساخت دسته بندی تو در تو یا درختی

    ای بابا یعنی عهیچکی نیست یادمون بده؟ یا منبعی کعه اموزش داده باشه به صورت انگلیسی هم اگه باشه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hmkhafan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    59

    نقل قول: مشکل با ساخت دسته بندی تو در تو یا درختی

    سلام
    لطفا بیشتر توضیح بدید، اینجا و هرجای دیگه ای کسی نمیاد از پایه به شما یاد بده شما باید اینجا قشنگ توضیح بدی میخوای چیکار کنی و تا کجا پیش رفتی و اگه لازمه باید کدت رو بذاری و یا حتی تصویر از جدوال دیتابیس تا بشه راهنمایی کرد.

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ساخت دسته بندی تو در تو یا درختی

    خوب من به صورت اکتیو کوئری لازم داشتم ولی با استفاده از doa‌نوشتم که خوب کار رو راه میندازه ولی با اکتیو رکورد باشه بهتره کارهایی که انجام دادم رو با تصویر میزام تا شاید بقیه هم استفاده کنن ولی باز میگم به صورت اکتیو کوئری میخوام باشه
    1.jpg

    خوب کدها به این صورت هستن


    public function fetchCategoryTree($parent = 0, $spacing = '', $user_tree_array = '') {


    if (!is_array($user_tree_array))
    $user_tree_array = array();
    $sql = 'SELECT * FROM product_category where active=1 and id_parent=:parent;';
    $con=Yii::$app->db->createCommand($sql)->bindValue(':parent',$parent)->queryAll();

    if (count($con) > 0) {
    foreach ($con as $row) {
    $user_tree_array[] = array("id" => $row['id_category'], "name" => $spacing . $row['name']);
    $user_tree_array = self::fetchCategoryTree($row['id_category'], $spacing . ' ', $user_tree_array);
    }
    }
    return $user_tree_array;
    }



    کدهای بالا برای استفاده در select هستش ئ کدهای پایین به صورت ul li هست


    public function fetchCategoryTreeList($parent = 0, $user_tree_array = '') {

    if (!is_array($user_tree_array))
    $user_tree_array = array();


    $sql = 'SELECT * FROM product_category where active=1 and id_parent=:parent;';
    $con=Yii::$app->db->createCommand($sql)->bindValue(':parent',$parent)->queryAll();

    if (count($con) > 0) {

    $user_tree_array[] = "<ul class='nav navbar-nav ntul'>";
    foreach ($con as $row) {
    $user_tree_array[] = "<li>".Html::a($row['name'],['/category/view','id'=>$row['id_category']])."</li>";
    $user_tree_array = self::fetchCategoryTreeList($row['id_category'], $user_tree_array);
    }
    $user_tree_array[] = "</ul>";
    }
    return $user_tree_array;
    }





    همین توابع رو به ویو انتقال میدم تنها راهی که فعلا پیدا کردم همین بود راهی برای تبدیل این به active query توی مدل میدونید بگید اگه میشه جدولمم یدونه هست که دارای id و parentid هست تو کدهامم نوشتم معلومه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل با ساخت SP در Sql Yog
    نوشته شده توسط کامروا در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 23:14 عصر
  2. مشکل با اینسرت یک کد تو sql
    نوشته شده توسط ama-amir در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1390, 13:04 عصر
  3. مشکل با ساخت منویی که در همین فروم مثالش بود!
    نوشته شده توسط dr_jacky_2005 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 09:27 صبح
  4. مشکل با ساخت wizard نصب در یک صفحه
    نوشته شده توسط LORD AELX در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 13:24 عصر
  5. سوال: مشکل با ساخت یوزر در WAT
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •