نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

  1. #1

    اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    سلام دوستان
    من یک مشکل اساسی با دیتا گرید wpf دارم که وقنی میخوام به بانک اطلاعاتی بایند بشم اطلاعات رو دوبار نمایش میده، البته از طریق data context اطلاعات را فراخوانی میکنم و از entity framwork استفاده میکنم.
    دوستان اگه راه حلی به ذهنشون میرسه لطفا راهنماییم کنید و اگه جور دیگری بایند میشید لطفا عملیات crud رو هم توضیح دهید.
    با تشکر

    کد XML

    <DataGrid Margin="10,140,10,10" x:Name="dtgGroup" FrozenColumnCount="1" ItemsSource="{Binding}" >            <DataGrid.Columns>
    <DataGridTextColumn Binding="{Binding Id_group}" Width="100" Header="ID" IsReadOnly="True" />
    <DataGridTextColumn Binding="{Binding name_group}" Width="100" Header="نام گروه"/>
    </DataGrid.Columns>


    کد C#‎‎‎

     private static AhanOmdehEntities ahanomdeh = new AhanOmdehEntities();        
    public Anbargroup()
    {
    InitializeComponent();

    DataContext = ahanomdeh.tbl_group_kalaSet.ToList();

    }

  2. #2

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    شما درون windowloaded کد زیر رو بنویسید

    var data=(from t in db.table1 select t).tolist();
    dtgGroup.DataSource=data;


    درون کلاس همین ویندوز هم باید db رو تعریف کنید
    database db=new database();

    به جای table1 اسم جدولی که میخواید از اون اطلاعات رو بخونید انتخاب کنید

  3. #3

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    نقل قول نوشته شده توسط javad.jaddi مشاهده تاپیک
    شما درون windowloaded کد زیر رو بنویسید

    var data=(from t in db.table1 select t).tolist();
    dtgGroup.DataSource=data;


    درون کلاس همین ویندوز هم باید db رو تعریف کنید
    database db=new database();

    به جای table1 اسم جدولی که میخواید از اون اطلاعات رو بخونید انتخاب کنید
    این راه حل شما امکان پذیر نیست چون من از Wpf و Entity framwork استفاده میکنم.

  4. #4

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    دو سری سطر یا دو سری ستون تکراری؟

  5. #5

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    بنده دقیقا از wpf و
    Entity framework دارم به همین روش استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم

  6. #6

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan1198 مشاهده تاپیک
    این راه حل شما امکان پذیر نیست چون من از Wpf و Entity framwork استفاده میکنم.
    بنده دقیقا از wpf و Entity framework دارم به همین روش استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم

  7. #7

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    دو سری سطر یا دو سری ستون تکراری؟
    ستون تکراری

  8. #8

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    نقل قول نوشته شده توسط javad.jaddi مشاهده تاپیک
    بنده دقیقا از wpf و Entity framework دارم به همین روش استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم
    دوست عزیز دیتا گرید در wpf پراپرتی DataSource ندارد

  9. #9

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan1198 مشاهده تاپیک
    ستون تکراری
    چون خودتون ستون ایجاد کردید پراپرتی autogeneratecolumns را false کنید
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...tecolumns.aspx

  10. #10

    نقل قول: اتصال datagrid به بانک اطلاعاتی(entity framwork) در wpf

    ببخشید اشتباه از من بود
    از خاصیت ItemsSource استفاده کن

     <DataGrid x:Name="grid1" HorizontalAlignment="Right" AutoGenerateColumns="False" CanUserSortColumns="False" CanUserAddRows="False" CanUserDeleteRows="False" CanUserResizeColumns="False" CanUserResizeRows="False" SelectionUnit="FullRow" FlowDirection="RightToLeft" Margin="0,0,16,264" Width="1250" Height="283" VerticalAlignment="Bottom">
    <DataGrid.Columns>
    <DataGridTextColumn Header="شماره" Binding="{Binding ID}" Width="-20">
    <DataGridTextColumn.HeaderStyle>
    <Style TargetType="{x:Type DataGridColumnHeader}">
    <Setter Property="FontFamily" Value="B Yekan"/>
    <Setter Property="FontSize" Value="1"/>
    <Setter Property="FontWeight" Value="Bold"/>
    <Setter Property="HorizontalContentAlignment" Value="Center"/>
    </Style>
    </DataGridTextColumn.HeaderStyle>
    <DataGridTextColumn.ElementStyle>
    <Style TargetType="{x:Type TextBlock}">
    <Setter Property="Foreground" Value="White"/>
    <Setter Property="FontFamily" Value="B Yekan"/>
    <Setter Property="FontSize" Value="1"/>
    <Setter Property="HorizontalAlignment" Value="Center"/>
    <Setter Property="VerticalAlignment" Value="Center"/>
    </Style>
    </DataGridTextColumn.ElementStyle>
    </DataGridTextColumn>

    </DataGrid.Columns> </DataGrid>



    var id=from d in db.VW_Item
    where d.deleted!=0
    select d;
    var result = id.ToList(); grid1.ItemsSource = result;


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال سایت به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mtanha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 12:35 عصر
  2. روش اتصال به بانك اطلاعاتي روي هاست در دلفي
    نوشته شده توسط sempaisaleh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 17:44 عصر
  3. اتصال adodc و datagrid به بانک اطلاعاتی و کار روی آنها
    نوشته شده توسط مرتضی تقدمی در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 01:21 صبح
  4. اتصال xml به بانک اطلاعاتی در asp.net2
    نوشته شده توسط hmalakoti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 20:43 عصر
  5. اتصال فلش به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط EHSH در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 07:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •