نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

  1. #1

    کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    با سلام به کد نویسی نیاز دارم که مثلا در یک آدرس یا یک جمله در edit یک کلمه را جستجو کند
    مثلا علی به مدرسه می رود . کلمه علی را جستجو کند که ایا علی در جمله edit نوشته شده هست یا خیر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    با سلام
    کامپوننت های زیر رو روی فرم بذارید :
    1 عدد Label
    2 عدد Edit
    1 عدد Button

    توی خاصیت OnClick مربوط به button این کد رو بنویسید :

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if Pos(Edit1.Text,Edit2.Text)<>0 then
    Label1.Caption:='وجود دارد'
    else
    Label1.Caption:='وجود ندارد';
    end;


    کلمه ای که دنبالش می گردید رو توی Edit1 بنویسید .
    جمله ای که میخواید توش بگردید رو توی Edit2 بنویسید و بعد روی button کلیک کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    Question نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    با سلام
    حالا فرض کنید در یک رشته دنبال یک رشته عددی بگردید و آن نمایش دهید. مثلا تشخیص شماره چک در یک رشته زیر(یعنی تشخیص رشته عددی بدون اینکه شماره خاصی در نظر باشد).
    چک شماره 12316454 در وجه آقای حسنی بابت تسویه حساب
    فرض بر این است که ما دنبال عدد خاصی نیستیم. هر عددی که در رشته موجود است نمایش داده شود.متشکرم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    باسلام
    پست زیر در همین رابطه هست ، تشخیص و محاسبه اعداد :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?542289-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87&p=2378012&viewfull=1#post 2378012

    اینم یه نمونه کد :
    یک Edit ، یک Label و یک Button بذارید روی فرم

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var i: integer;
    S, L: string;
    begin
    For i:=1 to Length(Edit1.Text) do
    begin
    L:=Copy(Edit1.Text,i,1);
    if Pos(L,'0123456789') > 0 then S:=S+L;
    end;
    Label1.Caption:=S;
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله persia_hrn : پنج شنبه 20 مهر 1396 در 11:45 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    با سلام
    کدی که شما ارائه نمودی مشکل دارد.
    آخرین ویرایش به وسیله khoshblagh : پنج شنبه 20 مهر 1396 در 14:16 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    سلام , لطفاً بنویسید چه مشکلی داره ؟

    خودم کامپایل میکنم مشکلی نمیبینم !

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    با سلام کامپایل نمیشود! با xe4 کمپایل نمیشود.

    Untitled.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    سلام
    من دلفی xe4 رو ندارم فقط یه چیزی توی قسمت USES دیدم که نمیدونم عادیه یا نه !
    uses
    Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes, Vcl.Graphics,
    Vcl.Controls, Vcl.Forms, Vcl.Dialogs, Vcl.StdCtrls, StdCtrls, Controls,
    Classes

    اگه نگاه کنید یونیت های تکراری رو با رنگ قرمز مشخص کردم ، نمیدونم این نوع فراخوانی تکراری درسته یا نه ؟
    شما این یونیت های تکراری رو حذف کنید شاید درست شد .

    من با دلفی 7 کار میکنم و این موضوع رو تا حالا ندیده بودم و بهتره بذاریم یکی از اساتیدی که با دلفی ورژن های بالاتر کار میکنن جواب بدن .

    انشااله که اساتید همکاری کنن .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    923

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    با سلام
    این یونیتها توسط کامپایلر اضافه شده ، حتی اگر موارد ذکر شده را حذف کنیم، کامپایر دوباره آنرا به بخش یوز اضافه میکند. و مسئله حل نشده باقی ماند. متشکرم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: کد نویسی جستجو در متن در دلفی 7

    با درود
    من مشکلی با این کد ندارم و خیلی عجیبه که شما با ارور روبرو میشید !!!!

    Untitled-1.jpg

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از فایلهای فلش کد نویسی نشده در دلفی
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 22:32 عصر
  2. امکان کد نویسی PHP در دلفی
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 فروردین 1386, 10:58 صبح
  3. مقاله ای در مورد دستورات و روشهای جستجو در دلفی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 22
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 09:23 صبح
  4. قالب کلی برنامه نویسی اسمبلی در دلفی
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 21:09 عصر
  5. طریقه یافتن کد خطاهای ado در دلفی
    نوشته شده توسط SADEGHALIPOUR76 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1382, 12:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •