نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نرفتن به اکتیویتی دیگر در navigation drawer

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Arrow نرفتن به اکتیویتی دیگر در navigation drawer

    سلام
    دوستان من به اندروید مسلط نیستم.کدی نوشتم که میخوام در navigation drawer با کلیک بر روی هر کدوم از گزینه های دراور به اکتیویتی خاصی بره. برای این کار هم از Intent استفاده کردم؟ایا اصلا این کار من درسته و یا اینکه راهکار بهتری برای این کار هستش؟
    جدایی از این نمیدونم چرا این دستور کار نمیکنه.نمونه کد براتون میگذارم ممنون میشم یه نگاه بندازید و راهنمایی کنین.
    یه سوال دیگه هم دارم و اون این که چکار باید بکنم که برای باز کردن دراور نیازی نباشه که اونو به سمتی بکشم و با کلیک کردن بر روی ایکنی که بالای صفحه سمت چپ هستش دراور باز بشه؟

    mDrawerList.setOnItemClickListener(new AdapterView.OnItemClickListener() {    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> adapterView, View view, int position, long l) {

    if (position==5){

    Intent ContactIntent=new Intent(MainActivity.this,Contact_Us.class);
    }
    mDrawerList.setItemChecked(position, true);

    mDrawerLayout.closeDrawer(mDrawerList);

    }


    بینهایت ممنون و سپاسگزارم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: نرفتن به اکتیویتی دیگر در navigation drawer

    شما فقط یک شئ Intent رو ایجاد کردید که به خودی خود کاری نمیکنه، این شئ رو باید پاس بدید به متد startActivity تا به اکتیویتی مقصد بره

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: نرفتن به اکتیویتی دیگر در navigation drawer

    سلام
    در مورد این موضوع کسی میتونه کمک کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad85 مشاهده تاپیک

    یه سوال دیگه هم دارم و اون این که چکار باید بکنم که برای باز کردن دراور نیازی نباشه که اونو به سمتی بکشم و با کلیک کردن بر روی ایکنی که بالای صفحه سمت چپ هستش دراور باز بشه؟



    .

تاپیک های مشابه

  1. خطا در ارسال دیتا از یک اکتیویتی به اکتیویتی دیگر ؟
    نوشته شده توسط ghasem110deh در بخش Android Studio
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1395, 14:23 عصر
  2. مشکل رفتن به اکتیویتی دیگر در اندروید 5
    نوشته شده توسط c0mmander در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1393, 12:19 عصر
  3. انتقال به یک اکتیویتی دیگر در service
    نوشته شده توسط Shut Down در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1393, 09:52 صبح
  4. تغییر یک رشته به رشته دیگر در هین بارگذاری
    نوشته شده توسط once4ever در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 11:34 صبح
  5. فرستادن اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر در web aplication
    نوشته شده توسط azim_m در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •