صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 80 از 80

نام تاپیک: معرفی کامپوننتها و شمایی از کاربردشان

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    Magic cd-dvd Burner

    کار کامپوننت از نامش پیداست..

    لینک دانلود:

    http://www.binarymagics.com/site/downloads.html

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    واسه کار با فایل های مجموعه Office چیزی سراغ دارین ؟؟

  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    واسه کار با فایل های مجموعه Office چیزی سراغ دارین ؟؟
    بله

    Office Component Suite
    برای کار با فایلهای Office تهیه شده است.

    لینک دانلود:

    http://www.winsoft.sk/officecs.htm

  4. #44
    کاربر تازه وارد آواتار armannet
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    33
    نقل قول نوشته شده توسط Touska مشاهده تاپیک
    یکی از DbGrid یا Grid هایی که من خیلی دوسش دارم :)

    Berg Software

    من این کامپوننت رو تست کردم ولی ظاهرا Right-to-left رو ساپورت نمی کنه. درسته؟

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار vesal
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    GLScene is an OpenGL based 3D library for Delphi. It provides visual components and objects allowing description and rendering of 3D scenes in an easy, no-hassle, yet powerful manner.

    GLScene is not just an OpenGL wrapper or utility library, it has grown to become a set of founding classes for a generic 3D engine with Rapid Application Development in mind. GLScene allows you to quickly design and render 3D scenes without having to learn the intricacies of OpenGL, if you know how to design a TForm, you'll easily master the basic operations of GLScene. The library comes with a large collections of demos showcasing the ease of use, and demonstrating RAD wasn't done at the expense of CPU/GPU horsepower.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    نقل قول نوشته شده توسط armannet مشاهده تاپیک
    من این کامپوننت رو تست کردم ولی ظاهرا Right-to-left رو ساپورت نمی کنه. درسته؟
    با یکمی زرنگی آره ساپورت می کنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    LMD ElPack for Delphi / CBuilder

    یکسری از ابزار LMD که مخصوصا برای Arabic و فارسی یعنی Right To Left کلن مشکل حل شده.

    از جمله Tree و DBTree اون که خیلی کامل و جامع از خاصیت راست به چپ پشتیبانی می کنه.



    موفق باشید :)

  8. #48
    این کامپونت TMS شامل انواع dbgrid,botton,... برای d7,d8,d9
    حالش رو ببرید

  9. #49
    سلام
    می خواستم بدونم که آیا دوستان کامپوننتی برای تبدیل فرمتهای ویدیویی یا صوتی یا کلا Convertor میشناسند ؟
    اگه معرفی کنید ممنون می شم ...
    آیا TVideo Grabber این کار رو می کنه ؟
    با تشکر ...

  10. #50
    این کامپوننت TMS کجا هست؟

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    نقل قول نوشته شده توسط newmefmef مشاهده تاپیک
    این کامپوننت TMS کجا هست؟
    از این آدرس میتونید کامپوننتها رو دریافت نمایید :

    www.TMSsoftware.com

    موفق باشید

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_N مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم که آیا دوستان کامپوننتی برای تبدیل فرمتهای ویدیویی یا صوتی یا کلا Convertor میشناسند ؟
    اگه معرفی کنید ممنون می شم ...
    آیا TVideo Grabber این کار رو می کنه ؟
    با تشکر ...
    در همین تاپیک جستجو می کردید بود : 15

  13. #53
    کاربر تازه وارد آواتار samandari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران
    پست
    65
    در صورت امکان لینک مربوط به کامپوننت Indy رو معرفی کنید.

  14. #54
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    نقل قول نوشته شده توسط samandari مشاهده تاپیک
    در صورت امکان لینک مربوط به کامپوننت Indy رو معرفی کنید.
    http://www.indyproject.org/

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    sxskincomponents
    یک نرم افزار اسکین ( Skin ) رایگان: بسار جالب است.

    محل دانلود:
    http://torry.net/vcl/packs/skins/sxs...1.2.1_full.zip

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    نقل قول نوشته شده توسط dkhatibi مشاهده تاپیک
    sxskincomponents
    یک نرم افزار اسکین ( Skin ) رایگان: بسار جالب است.

    محل دانلود:
    http://torry.net/vcl/packs/skins/sxs...1.2.1_full.zip
    سلام
    این کامپوننت نیاز به فایلهای Dcu داره که توی package اون نیست و نمیشه نصبش کرد.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    شما از فایل متنی که راهنمای نصب آنست استفاده نمایید . کامپوننتها را باید بترتیب نصب کنید
    موفق باشید

    SXSkinComponents

    Installation Order:

    1. Install package from ..\Graphics32_1_8_1_SX2\Packages folder:

    Delphi5: GR32_DSGN_D5.dpk
    Delphi6: GR32_DSGN_D6.dpk
    Delphi7: GR32_DSGN_D7.dpk
    BDS2005 (Delphi): GR32_DSGN_D2005.dpk
    C++‎Builder5: GR32_DSGN_CB5.dpk
    C++‎Builder6: GR32_DSGN_CB6.dpk
    BDS2006 (Delphi&C++‎Builder): GR32_DSGN_BDS2006.dpk

    !!! Remove previous installed Graphics32 package before install !!!

    2. Install package from ..\SXSkinComponents\Packages folder:

    Delphi5: see ..\SXSkinComponents\Packages\readme.txt
    Delphi6: SXSkin_D6_D.dpk
    Delphi7: SXSkin_D7_D.dpk
    BDS2005 (Delphi): SXSkin_D2005_D.dpk
    C++‎Builder5: see ..\SXSkinComponents\Packages\readme.txt
    C++‎Builder6: SXSkin_CB6_D.dpk
    BDS2006 (Delphi&C++‎Builder): SXSkin_BDS2006_D.dpk

    3. Add following paths to Search Path (Tools -> Options -> Library / Paths and Directories):
    ..\Graphics32_1_8_1_SX2
    ..\Graphics32_1_8_1_SX2\Packages
    ..\SXSkinComponents
    ..\SXSkinComponents\Packages

    If you added these path in CB6, but however have "Unable to open include file ..." error, then:
    - open Project -> Options -> Directories/Conditionals and add these path to Library path:
    ..\Graphics32_1_8_1_SX2
    ..\SXSkinComponents

    If you can not install GR32_DSGN_D2005 and SXSkin_D2005_D in BDS2005, then:
    - try to install GR32_D2005 and SXSkin_D2005_R first.

    Web Site: http://www.saarixx.info/sxskincomponents/en/
    E-Mail: sxskincomponents@saarixx.info

    Copyright (C) 2006-2007, Alexey Sadovnikov. All Rights Reserved.

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    نقل قول نوشته شده توسط adelmobasheri مشاهده تاپیک
    این کامپوننت هایی که می گذارید به درد نمی خورن چون کامل نیستن و سریال یا کرک می خواد
    اگر کسی کامپوننت معرفی می کنه بهتره یا سورس باشه یا کرک شده و کامل وگر نه دلیلی برای معرفی اون نیست
    بالاخره همین که یکی بدونه که یک سری کامپوننت با این قابلیتها وجود داره اگه برای کاری نیاز داشت یا خریداری میکنه یا خدای نکرده کرکش رو پیدا میکنه.

  19. #59
    این کامپوننت هایی که می گذارید به درد نمی خورن چون کامل نیستن و سریال یا کرک می خواد
    اگر کسی کامپوننت معرفی می کنه بهتره یا سورس باشه یا کرک شده و کامل وگر نه دلیلی برای معرفی اون نیست
    هدف اینه که بدونی در هر زمینه ایی چه کامپوننت هایی وجود دارند و چه نکاتی برای کار با اونها باید رعایت بشه. قرار نیست کسی اینجا لقمه آماده کنه بزاره توی دهن دیگران. گیرم که کسی هم این کار رو می کرد، اگه نمی دونی یه کامپوننت بدرد چه کاری میخوره، چرا می خوای نصبش کنی؟! نکته مهمتر هم اینکه، در این سایت فعالیت Warez ممنوع هست!

    موفق باشی


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  20. #60
    میشه لطفا در مورد راست چین کردن این کامپوننت Berg Software توضیح کامل بدهید؟
    منظورتان از یه کم زرنگی چیست ...

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار Mohammadi_F
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115
    باسلام
    از دوستان کسی این کمپوننت رو نداره
    ModelMaker Code Explorer for Borland IDEs

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    BERG
    حیفم اومد اینو انجا نگذارم(داشتن گریدها و محیط کاملا زیبا در برنامه)

    http://www.bergsoft.net/index.php?se...age=components

    دموشو دانلود کنید ببینید چیه!!!
    http://www.bergsoft.net/index.php?se...ads#components

  23. #63
    خیلی ممنون از دوست عزیز dkhatibi بابت معرفی کامپوننتهای Berg

    BidiMode کامپوننت NextGrid عمل نمیکند چگونه میتوان آنرا راست چین نمود

    با تشکر .

  24. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    نقل قول نوشته شده توسط سیروس مقصودی مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از دوست عزیز dkhatibi بابت معرفی کامپوننتهای Berg

    BidiMode کامپوننت NextGrid عمل نمیکند چگونه میتوان آنرا راست چین نمود

    با تشکر .
    شکل و دموی زیر را نگاه کن.
    ضمنا هرکی کامپوننت را می خواد پیام خصوصی بدهد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    توی این سایت فقط همون nextGrid وجود داشت
    در حالیکه توی دموی اون PopupAlertWindow هم داشت که خیلی با حال بود ولی کامپوننتش نبود
    ممنون

  26. #66
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شکل و دموی زیر را نگاه کن.
    این راست به چپ محسوب نمیشود، فقط تراز راست شده است.

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    این راست به چپ محسوب نمیشود، فقط تراز راست شده است.
    با تشکر
    فکر کنم همین اندازه براشون کافی بوده.

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ولی به خوبی فارسی را ساپورت می کنه و RightToLeft هم به خوبی کار میکنه
    من تستش کردم

  29. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    rubicon
    کامپوننتی برای جستجوی کامل در متنها و بانکهای اطلاعاتی با قابلیت ایندکس گذاری

    توضیح
    http://www.tamaracka.com/speed.htm
    لینک دانلود
    http://www.tamaracka.com/download.htm

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258
    دست همه عزیزان درد نکنه!

  31. #71

    Question کامپوننت برای گذاشتن عکس با فرمت png روی فرم

    با سلام خدمت همه دوستان
    می خواستم ببینم آیا کامپوننتی وجود داره که بتوان بوسیله اون یه عکس با فرمت png رو روی فرم اضافه کرد البته به غیر از AdvOfficeImage چون پولی و من نتونستم کرکش رو پیدا کنم از دوستان اگه کسی کرکش رو داره یا میدونه از کجا میشه پیداش کرد لطفا" بگه
    با تشکر

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ImageEN خیلی خوبه

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    میتونید از کامپوننت زیر استفاده نمایید که قابلیت استفاده از اکثر فرمتهای گرافیکی رو به کنترل TImage دلفی میده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    Jvcl

    کامپوننتهای فوق العاده. هرکاری که بخواهید برای اون کامپوننت تو این مجموعه هست.
    اینترنت، شبکه، انواع دکمه ها پنلها برچسب ها و ...
    پشتیبان گیری، Embeded File

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    نقل قول نوشته شده توسط dkhatibi مشاهده تاپیک
    Jvcl

    کامپوننتهای فوق العاده. هرکاری که بخواهید برای اون کامپوننت تو این مجموعه هست.
    اینترنت، شبکه، انواع دکمه ها پنلها برچسب ها و ...
    پشتیبان گیری، Embeded File
    این مجموعه واقعا مجموعه خوبیه ولی نصب اون خیلی مشکله
    من این مجموعه را نصب داشتم ولی ویندوزم را عوض کردم دیگه نتونستم این مجموعه را نصب کنم

  36. #76
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    برعکس خیلی راحت بود. چون خودش ی فایل Installer همراش داشت.

  37. #77
    کسی با smexport کار کرده؟ برای spss جواب نمی ده! اگه کسی تونسته کار کنه فایل خروجی را تو spss باز کنه به من یه جوابی بده!
    برای اکسل و اکسس خوبه اما اس پی اس اس نه!!

  38. #78

    smexport

    سلام

    برادر عزیز برای ارسال اطلاعات به نرم افزارهای دیگر از طریق کامپونت smexport چون این کامپیوت رایگان نیست و نسخه محدود در درست شماست اجازه ارسال بیشتر از 50 رکورد را به نرم افزار های دیگر نمی دهد .

    اگر نسخه کرک شده پیدا کردید به ما خبری بدید .

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جایی که کامپیوتر باشه
    پست
    225
    Jvcl لینک دانلودش پس کو؟

  40. #80
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-Man مشاهده تاپیک
    Jvcl لینک دانلودش پس کو؟
    ظاهرا رایگان هم هست.
    http://sourceforge.net/project/showf...group_id=45786
    http://homepages.borland.com/jedi/jvcl/

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •