نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چرا تابع parseInt در جاوا اسکریپت عمل نمبکنه؟؟!!!

  1. #1

    Question چرا تابع parseInt در جاوا اسکریپت عمل نمبکنه؟؟!!!

    سلام
    من یک تاریخ را از ورودی کاربر گرفتم و توسط تابع ()split در جاوا اسکریپت اونو جداسازی کردم و در آرایه قرار دادم. بعدش که میخولم اک تک اندیسهای آرایه رو با تابع ()parseInt به نوع عددی تبدیل کنم و به سمت فانکشن دیگه ای بفرستم شون متاسفانه تابع parseInt برای اک اک شون مقدار NaN برمیگردونه در حالیکه مقادیر از نوع String هستند. ولی اگه همون مقادیر رو بصورت رشته ای (مثلاً": "1376") وارد کنم تابع parsrInt عمل میکنه.

    مثال :


    var date="1395/05/07";
    var splitString= date.split("/");
    var a1= parseInt(splitString[0]); // ==> NaN
    var a2= parseInt(splitString[1]); // ==> NaN
    var a3= parseInt(splitString[2]); // ==> NaN
    آخرین ویرایش به وسیله BAHAR1394 : جمعه 14 مهر 1396 در 17:43 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چرا تابع parseInt در جاوا اسکریپت عمل نمبکنه؟؟!!!

    date رشته نیست یه آبجکت از کلاس Date هستش برای همین روش نمیتونی split اجرا کنی در نتیجه آرایه ای وجود نخواهد داشت
    بگزریم که اگه آبجکت هم نبود date خروجی که میده به صورت دیفالت توش / نداره و بازم کدت جواب نمیده خروجیش همچین چیزیه

    Thu Oct 05 2017 15:40:29 GMT+0330 (Iran Standard Time)

    مشکل شما اینه که خروجی نمیگیری از کد هات و همینجوری چشم بسته چندین خط کد رو اجرا میکنی و و قتی مشکلی پیش میاد نمیتونی متوجه بشی مشکل از کدوم خط هستش و فقط خط آخر رو نگاه میکنی

    سعی کن جاهای مختلف کدت با console.log و یا اگه اون رو بلد نیستی alert خروجی بگیری از متغیر های مختلف و مطمئن بشی همون مقداری که انتظار میره رو دارن (اگه میخای واقعا یاد بگیری و وقت بزاری رو js حتما کنسول رو یاد بگیر )


    https://www.w3schools.com/jsref/jsref_tostring_date.asp

  3. #3

    نقل قول: چرا تابع parseInt در جاوا اسکریپت عمل نمبکنه؟؟!!!

    سلام
    کدتون مشکلی نداره ... باید جواب بده !


    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <title>test</title>
    <script>
    var date = "1395/05/07";
    var splitString = date.split("/");
    var a1 = parseInt(splitString[0]); // ==> NaN
    var a2 = parseInt(splitString[1]); // ==> NaN
    var a3 = parseInt(splitString[2]); // ==> NaN
    test(a1+a2+a3);
    function test(aa)
    {
    alert(aa); // ==> 1407
    }

    </script>
    </head>
    <body>
    </body>
    </html>

  4. #4

    نقل قول: چرا تابع parseInt در جاوا اسکریپت عمل نمبکنه؟؟!!!

    بله به نظر من هم مشکلی نداره

  5. #5

    نقل قول: چرا تابع parseInt در جاوا اسکریپت عمل نمبکنه؟؟!!!

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    کدتون مشکلی نداره ... باید جواب بده !


    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <title>test</title>
    <script>
    var date = "1395/05/07";
    var splitString = date.split("/");
    var a1 = parseInt(splitString[0]); // ==> NaN
    var a2 = parseInt(splitString[1]); // ==> NaN
    var a3 = parseInt(splitString[2]); // ==> NaN
    test(a1+a2+a3);
    function test(aa)
    {
    alert(aa); // ==> 1407
    }

    </script>
    </head>
    <body>
    </body>
    </html>
    ممنونم از پاسخگویی دوستان .
    ولی بالاخره مشکلش حل شده. همونطوریکه شما دوستان در این انجمن و سایر انجمن ها کد منو تائید کردید و خودمم توی این موضوع مونده لودم که چرا کد درسته ولی در تبدیل به نوع هددی با فانکسن parseInt مقدار NaN برمیگردونه بالاخره متوجه شدم که کداسکیی که مثلاً برای عدد یک برمیگردونه باید 49 باشه در حالیکه یونیکدش رو که 1777 هست رو برمیگردونه وبا نوشتن یک سوئیچ کیس ساده مشکلم رفع شد ولی اینکه دلیلش چیه که کد اسکی یونیکد رو برمیگردونه رو هنوز نه من متوجه شدم و نه هیچکدوم از استایدی که بیش از 10 روزه این مشکل رو باهاشون مطرح کردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: صدا زدن تابع php در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط ghoghnuos در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1393, 14:40 عصر
  2. تابع ()dopostback_ در جاوا اسکریپت چطور کار می کنه
    نوشته شده توسط sahar-sahra در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 19:22 عصر
  3. سوال: فراخوانی تابع در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 12:40 عصر
  4. تعریف تابع جدید در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط khazon در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 04:56 صبح
  5. فرستادن آرایه به تابع در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mahdieh_khatibi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 19:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •