نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف چند رکورد از جدول

  1. #1

    حذف چند رکورد از جدول

    میخواهم با زدن یک چک باکس همه ی رکورد ها انتخاب شده ووقتی دکمه حذف رو زدم همه حذف بشن میشه بگین چه کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: حذف چند رکورد از جدول

    از jquery استفاده کنید.
    مثال :
    <script language="JavaScript">
    function toggle(source) {
    checkboxes = document.getElementsByName('foo');
    for(var checkbox in checkboxes)
    checkbox.checked = source.checked;
    }
    </script>

    <input type="checkbox" onClick="toggle(this)" /> Select All<br/>

    <input type="checkbox" name="foo" value="bar1"> Bar 1<br/>
    <input type="checkbox" name="foo" value="bar2"> Bar 2<br/>
    <input type="checkbox" name="foo" value="bar3"> Bar 3<br/>
    <input type="checkbox" name="foo" value="bar4"> Bar 4<br/>

  3. #3

    نقل قول: حذف چند رکورد از جدول

    توقسمت چک کردن همه چک باکس ها مشکل ندارم نمیدونم چه طوری همشونو دلیت کنم .منظورم دلیت از دیتا بیس هستش.آخه من فقط بلدم یه مقدارو از دیتا بیس دلیت کنم میشه این قسمتو بگین بهم؟چه طوری ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: حذف چند رکورد از جدول

    لطفا کد مربوط به صفحتون رو اینجا بگذارید تا بر اساس اون راهنماییتون کنیم

  5. #5

    نقل قول: حذف چند رکورد از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    لطفا کد مربوط به صفحتون رو اینجا بگذارید تا بر اساس اون راهنماییتون کنیم



    <script>
    function checkall(value)
    {
    if($("#check").is(":checked"))
    {
    $(".check").attr("checked","checked");
    }
    else
    {
    $(".check").removeAttr("checked");
    }

    }
    </script>
    <style>
    table
    {
    min-width: 100px;
    }
    table tr
    {
    min-height: 50px;
    border: 1px solid red;
    }
    table tr th
    {
    padding: 10px;
    text-align: center;
    padding-bottom: 10px;
    color: red;
    }
    table tr td
    {
    padding: 10px;
    text-align: center;
    padding-top: 5px;
    }
    </style>
    </head>

    <body>
    <form action="deleteall.php " method="post">


    <table>
    <tr>
    <th>
    شماره
    </th>
    <th>
    عنوان
    </th>
    <th>
    متن
    </th>
    <th>
    تاریخ ایجاد
    </th>
    <th>
    تاریخ نمایش
    </th>
    <th>
    تاریخ پایان نمایش
    </th>
    <th>
    حالت
    </th>
    <th>
    ایجاد کنننده
    </th>
    <th>
    ویرایش
    </th>
    <th>
    حذف
    </th>
    <th> <span class=' glyphicon glyphicon-ok'></span><input type="checkbox" id="check" onChange="checkall(this.value)">
    </th>
    </tr>

    <?php
    include"config.php";
    $q=mysqli_query($link,"SELECT * FROM content")OR DIE(mysqli_error($link));
    $row=mysqli_num_rows($q);
    if($row=='0')
    {
    echo"داده ای موجود نمی باشد";

    }
    else
    {
    while($r=mysqli_fetch_assoc($q)){
    echo"<tr>";
    foreach($r as $val)
    echo"<td>" .$val."</td>";
    echo"<td><a href='index.php?page=content&editid=$r[id]'><span class='glyphicon glyphicon-edit'></span></a></td><td><a href='delete.php?deleteid=$r[id]'><span class='glyphicon glyphicon-remove'></span></a></td><td><input type='checkbox' class='check' value='$r[id]' name='ckeckid[]'/></td></tr>";
    }

    }


    ?>
    </table>
    <div>
    <input type="submit" value="deleteall">

    </div>

    </form>

    </body>




    تا اینجا چک باکس ها تو چدول تیک میخوره وبرای هر چک باکس مقدار value رو Id قرار دادم حالا میخوام تو صفحه ی جدا که بتونم چند تا رو با هم حذف کنم تو اون صفحه نمیدونم چه جوری بنویسم
    تو صفحه ی مربوط به deletallهم اینارو نوشتم

    <?php


    include("config.php");
    $delid=$_POST['ckeckid[]'];
    foreach($delid as $val)
    mysqli_query($link,"DELETE FROM content WHERW id=".$val)

    ?>


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: حذف چند رکورد از جدول

    توی صفحه deleteall این کد رو جایگزین کنید ببینید برطرف میشه مشکل یا خیر :
    <?php

    include("config.php");
    $delid=$_POST['ckeckid'];
    foreach($delid as $val) {
    mysqli_query($link,"DELETE FROM `content` WHERE `id` = '$val' LIMIT 1");
    }

    ?>

  7. #7

    نقل قول: حذف چند رکورد از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    توی صفحه deleteall این کد رو جایگزین کنید ببینید برطرف میشه مشکل یا خیر :
    <?php

    include("config.php");
    $delid=$_POST['ckeckid'];
    foreach($delid as $val) {
    mysqli_query($link,"DELETE FROM `content` WHERE `id` = '$val' LIMIT 1");
    }

    ?>



    ارور میده
    اینه
    Notice: Undefined index: ckeckid[] in E:\xamp\htdocs\control panel-bootstrap\deleteall.php on line 5

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\xamp\htdocs\control panel-bootstrap\deleteall.php on line 6

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار hmkhafan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    59

    نقل قول: حذف چند رکورد از جدول

    سلام
    شما اول یه آرایه بساز توی جی کوئری و آی دی هارو بریز داخلش بعد همین آرایه رو بفرست سمت سرور، توی php آرایه رو بگیر با دستور implode همه مقادیر رو با کارکتر , بهم بچسبون، بعدش این کوئری رو اجرا کن:
    delete from content where id in(1,2,3,4,5,6)

    اون متغیری که ساختی با implode رو داخل پرانتز بذار
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف چند ركورد از ديتاگريد
    نوشته شده توسط meri_rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 30 فروردین 1389, 14:59 عصر
  2. انتخاب تصادفی چند رکورد از جدول + مشکل در ConnectionString
    نوشته شده توسط شیرین احمدی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 22:09 عصر
  3. سوال: ویرایش و حذف یک رکورد از جدول detail
    نوشته شده توسط manibaharlou در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1387, 22:10 عصر
  4. انتخاب چند رکورد از جدول
    نوشته شده توسط emad11 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1387, 23:15 عصر
  5. حذف یه رکورد از جدول
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1385, 13:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •