نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فراخوانی یک فیلد از پایگاه در textbox

  1. #1

    فراخوانی یک فیلد از پایگاه در textbox

    سلام دوستان.
    Capture.PNG

    تو پروژه ام که در بالا عکسشو گذاشتم
    میخوام زمانی که رو دکمه ای که با فلش مشخص کردم کلیک کردم
    تو پایگاه داده ها نام کالای نوشته شده رو پیدا کنه و قیمت خریدش رو برامون تو تکس باکس نمایش بده

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی یک فیلد از پایگاه در تکس باکس


    select price from product where name like '%' + txtname.text + '%'

    این کوئری رو باید اجرا کنید.
    با فرض بر اینکه Product اسم جدولتونه

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی یک فیلد از پایگاه در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط تبسم ساینا مشاهده تاپیک

    select price from product where name like '%' + txtname.text + '%'

    این کوئری رو باید اجرا کنید.
    با فرض بر اینکه Product اسم جدولتونه
    دوست عزیز این کد های منه :

    SqlConnection M = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=mobile;Integrated Security=True");

    M.Open();
    String s2 = string.Format("select fikharid from sabtkala where namekala like '%' + textBox2.text + '%'");


    SqlCommand comm2 = new SqlCommand(s2, M);

    SqlDataAdapter adap = new SqlDataAdapter(comm2);

    DataTable dt = new DataTable();

    adap.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;



    ولی کار نمیکنه پیغام میده ! کدی که دادین باید کجا بزارم ؟
    چجوری بزارمش کار کنه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: فراخوانی یک فیلد از پایگاه در تکس باکس

    با سلام
    شما باید از query ای استفاده کنید که خروجیش تکی باشد مثلا اگر هویج رو نوشتید خروجی بدهد 2000 . نه چند رکورد برگردونه
    در خط سوم بشکل نادرست از String.Format استفاده کردید
    به این شکل استفاده کنید

    String.Format(@"SELECT Price FROM dbo.Works WHERE (WorkName = N'{0}')",textBox1.Text)


    دستور کلی:
    من از این متد برای فراخوانی کوئری استفاده می کنم

    public void select(string source)
    {
    try
    {
    if (con.State == ConnectionState.Open)
    {
    con.Close();
    }
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = source.Trim();
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    adap.SelectCommand = cmd;
    adap.SelectCommand.ExecuteNonQuery();
    dt.Clear();
    adap.Fill(dt);
    con.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    con.Close();
    MessageBox.Show(ex.Message, "خطای غیر منتظره", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }

    توسط کد زیر هم میتونید درون textbox مقدار رو از دیتابیس بخونید


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    select(String.Format(@"SELECT Price FROM dbo.Works WHERE (WorkName = N'{0}')",textBox1.Text)) ;
    if (dt.Rows.Count != 0)
    {
    textBox2.Text = dt.Rows[0][0].ToString();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("یافت نشد");
    }
    }

    فیلد ها رو طبق جدول خودتون تغییر دهید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی یک فیلد از پایگاه در تکست باکس

    سلام
    به صورت کلی بنده مخالف اینم که کوئری داخل کد فرم نوشته بشه ، اما به هر حال ، برای اینکه یک تک مقدار رو از دیتابیس بخونید ، نیازی نیست از دیتاتیبل و این داستان ها استفاده کنید.

    کدش به سادگی این کد میشه:


    var con = new SqlConnection("Your Connection String");
    var com = new SqlCommand("Your Query", con);


    con.Open();
    var result = com.ExecuteScalar();
    textBox1.Text = result?.ToString() ?? string.Empty;
    con.Close();


    متد ExecuteScalar یک آبجکت به شما میده بعنوان خروجی ، که می تونید به دیتاتایپی که نیاز دارید Cast کنید (اینجا چون مقدار فیلد فرضی من nvarchar بوده از متد ToString استفاده کردم)



    اگر فرض کنید مقداری که کوئری شما برمیگردونه از نوع int هست و میخواید جواب رو داخل یک متغیر از این نوع بریزید به این ترتیب میشه
                int value;
    value = result != null ? Convert.ToInt32(result) : 0;




    کوئری Select خودتون رو هم به این صورت اصلاح بفرمائید لطفا
    "SELECT fikharid FROM sabtkala WHERE namekala LIKE N'%" + textBox2.text + "%'"




    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6

    نقل قول: فراخوانی یک فیلد از پایگاه در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    به صورت کلی بنده مخالف اینم که کوئری داخل کد فرم نوشته بشه ، اما به هر حال ، برای اینکه یک تک مقدار رو از دیتابیس بخونید ، نیازی نیست از دیتاتیبل و این داستان ها استفاده کنید.

    کدش به سادگی این کد میشه:


    var con = new SqlConnection("Your Connection String");
    var com = new SqlCommand("Your Query", con);


    con.Open();
    var result = com.ExecuteScalar();
    textBox1.Text = result?.ToString() ?? string.Empty;
    con.Close();


    متد ExecuteScalar یک آبجکت به شما میده بعنوان خروجی ، که می تونید به دیتاتایپی که نیاز دارید Cast کنید (اینجا چون مقدار فیلد فرضی من nvarchar بوده از متد ToString استفاده کردم)



    اگر فرض کنید مقداری که کوئری شما برمیگردونه از نوع int هست و میخواید جواب رو داخل یک متغیر از این نوع بریزید به این ترتیب میشه
                int value;
    value = result != null ? Convert.ToInt32(result) : 0;




    کوئری Select خودتون رو هم به این صورت اصلاح بفرمائید لطفا
    "SELECT fikharid FROM sabtkala WHERE namekala LIKE N'%" + textBox2.text + "%'"




    موفق باشید.
    عالی بود دوست عزیز
    واقعا ممنونم
    ببخشید برا بک اپ گیری و ریستور چنین کد کوتاه و راحتی نمیگید استفاده کنم؟
    چون پروژم فقط بک اپ گیریشو ریستورش مونده!
    کد های زیادی تو سایت ها هست ولی هیچ کدوم هنوز کارم راه ننداختن
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در فراخوانی یک فیلد از دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1392, 21:52 عصر
  2. سوال: نمایش محتوای یک فیلد از بانک در List
    نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 16:06 عصر
  3. قرار دادن مقدار یک فیلد از Database در Textbox
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 21:54 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 آذر 1386, 23:50 عصر
  5. مشکلی در نمایش جمع مقادیر یک فیلد از گروه در هدرش
    نوشته شده توسط elisa1362 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 12:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •