نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چرا آمار گوگل انالیز با آماری که خودم از سایت میگیرن فرق داره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    چرا آمار گوگل انالیز با آماری که خودم از سایت میگیرن فرق داره

    سلام
    وقت بخیر
    ببینید طبق آمار گوگل آنالیتیک مثلا در یک روز سایت من ۲۵۰ بازدید و ۱۰۰ سیژن داشته در حالی که آماری که خودم از سایتم میگیرم در همون روز حداقل ۱۰ برابر این آمار رو نشون میده
    ضمنا گوگل وبمستر هم آماری مشابه آنالینیک رو نشون میده

    ایراد کار چیه و آیا این مورد برای سایت ضرری هم داره
    این هم آدرس سایته
    http://rasaagahi.com

  2. #2

    نقل قول: چرا آمار گوگل انالیز با آماری که خودم از سایت میگیرن فرق داره

    دلیلش اینه که گوگل همه رفرش ها یا بازدید مکرر کاربر رو یک واحد حساب میکنه.ولی آمار گیر شما برای هرکدوم ازین حالت ها یه واحد اضافه میکنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چرا آمار گوگل انالیز با آماری که خودم از سایت میگیرن فرق داره

    به این عکسها یک نگاهی بیاندازید لطفا

    2 تای اولی آمار کلود فلر هست که تقریبا آمارگیر سایت خودم هم همین رو میگه
    بعدی آمار گوگل آنالیتیک هست که تقریبا گوگل وبمستر هم همین رو میگه

    اختلاف فاحشه آمار گوگل آنالیتیک و گوگل وبمستر بسیار پایین هست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (23.8 کیلوبایت, 14 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.png‏ (22.3 کیلوبایت, 14 دیدار)
    • نوع فایل: png 3.png‏ (14.9 کیلوبایت, 14 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: چرا آمار گوگل انالیز با آماری که خودم از سایت میگیرن فرق داره

    Page Load سایت خودت ملاک هست .
    بیا از این کد استفاده کن توی صفحاتت تا متوجه شی که ورودی های سایتت چی هستن .
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2380244
    یه آمار گیری خوبی میتونی داشته باشی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چرا آمار گوگل انالیز با آماری که خودم از سایت میگیرن فرق داره

    Dim StrLinked As String = Request.ServerVariables.Item("HTTP_REFERER")
    If StrLinked = "" Then
    StrLinked = "ورود مستقیم"
    End If
    Response.Write(StrLinked)
    منظورت این کده چطوری ازش استفاده کنم
    اگه ممکنه یه توضیح کامل بده

    ---------------------------------------------------

    ضمنا یه سوال هم دارم اونم اینه که چرا گوگل آمارش رو اینقدر کم گزارش میده آیا متوجه بازدیدهای سایت نمیشه
    اگه نمیشه باید چی کنم من که گوگل آنالیتیک رو هم فعال کردم

  6. #6

    نقل قول: چرا آمار گوگل انالیز با آماری که خودم از سایت میگیرن فرق داره

    توی page load صفحاتت اگه این کد رو بذاری
    متوجه میشی بازدیدکننده ها از کجا وارد سایتت شدن .
    یا آدرس سایتت رو تایپ کردن و وارد شدن که میشه ( ورود مستقیم )
    یا از یه سایت دیگه یا موتورهای جستجو روی یه لینک کلیک کردن ، که آدرس وب سایتی که صفحه سایت شما رو لینک کرده رو بهت میده .ّ
    اینطوری میتونی متوجه شی چند بازدید مستقیم داشتی (کاربر ثابت سایتت )
    چه سایت هایی بهت لینک دادن .
    مثلا طرف تو گوگل چی سرچ زده و به سایت شما رسیده و...
    من اگه باشم میام یه جدول طراحی میکنم و این اطلاعات رو ذخیره میکنم :
    ۱. تاریخ
    ۲. آی پی
    ۳ صفحه ای که لینک داده بهتون
    ۴. صفحه ای که الان داره نگاش میکنه

    اینطوری میتونی یه آمار خیلی خوب بدست بیاری
    دیگه نیازی به گوگل آنالیز و سرویس های مشابه نیستی

تاپیک های مشابه

  1. نحوی ارتباط افراد لاگین شده با دینابیسی که خودم می سازم
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1392, 09:13 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 21:45 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 01:50 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 20:16 عصر
  5. برنامه فارسی با دلفی که بعد از نصب مجدد ویندوز حروف فارسی؟شد
    نوشته شده توسط مهندس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 16:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •