نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش پیغام مناسب هنگام رخ دادن خطا

  1. #1

    نمایش پیغام مناسب هنگام رخ دادن خطا

    ​سلام دوستان..
    یکی از مواردی که خیلی مهم هست بحث نمایش پیغام به کاربر هستش..
    ساده ترین و داغون ترین راه اینه که توی TempData این مقادیر رو ذخیره کنیم و به کاربر پیام مناسب رو نشون بدیم..
    اما چیزی که من دنبالشم یه مقداری با بقیه فرق داره..
    سناریو زیر رو در نظر بگیرید:
    قرار هست کاربر طی یک تراکنش 3 عملیات مختلف رو در دیتابیس ثبت کنه
    مثلا: اول ثبت نام دانش آموز، دوم ساختن حساب کاربری سوم: ارسال اس ام اس به کاربر
    حالا فرض کنید عملیات اول بدون خطا هست اما حساب کاربری با یک خطا مواجه میشه..همینجا برنامه میره تو دیوار.
    حالا سوالم از اساتید اینه..بهترین روش برای نمایش این پیغام ها به کاربر چیه؟
    کد نویسی جوری باشه که قابل استفاده در سراسر برتامه باشه.
    محدود به مدل خاصی نباشه.
    پیام های مناسب به ازای خطا های مختلف نشون بده( مثلا نیا بگه متاسفانه خطایی رخ داده..)
    همه این موارد رو میتونم پیاده سازی کنم اما خیلی شلخته و کثیف میشه
    میخوام بدونم الگوی طراحی خاصی داره واسه این قضیه؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش پیغام مناسب هنگام رخ دادن خطا

    برای Error Handling روش های مختلفی هست مثل Override کردن OnException در سطح کنترلر ، استفاده از Attribute برای ErrorHandling و ...
    کنترلر اطلاعی از پیام درستی که برای خطاهای شما رخ میده نداره ، پس نمیشه با 1 کلاس همه این هارو مدیریت کرد ، چون هر قسمت کد ، ممکنه Exception متفاوتی رخ بده .
    پس شما مجبور هستید که جاهایی که نیاز به Specific Error هست ، از روش هایی مثل ModelState.AddModelError استفاده کنید و یا از Global Error Handler استفاده کنید.

    روش های Error Handling در MVC :
    https://stackify.com/aspnet-mvc-error-handling/
    https://www.codeproject.com/Articles...thods-explaine

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل رخ دادن خطا هنگام استفاده از while
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 آذر 1389, 21:22 عصر
  2. سوال: رخ دادن خطا در هنگام افزودن رکورد به جدول
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 16:07 عصر
  3. رخ دادن خطا هنگام select سطر GridView در ajax
    نوشته شده توسط zkazemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 16:21 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1388, 11:26 صبح
  5. سوال: رخ دادن خطا هنگام Clear کردن Combobox
    نوشته شده توسط ACorvinus در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1387, 17:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •