نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه یا کم کردن روز به یک تاریخ مشخص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464

    اضافه یا کم کردن روز به یک تاریخ مشخص

    با سلام
    من برای اینکه به تاریخ مشخصی مثلا 40 روز اضافه کنم از تابع زیر استفاده کرده ام ولی برای تاریخ شمسی دارای چند روزی اختلافه و بعضی ماهها درست نیست آیا تابع دیگه ایی برای این کار هست ؟؟؟


    var
    myDate : TDateTime;
    begin
    myDate :=IncDay(EncodeDate(1385,1,9),StrToInt(40));
    Label1.Caption:=DateToStr(myDate);
    end;


  2. #2
    اگر بتوانید معادل لاتین تاریخ فارسی را بدست آورید عملیات در تاریخ ساده خواهد بود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    جناب وکیلی متوجه نشدم ... معادل

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    با عرض شرمندگی
    منظورشون این بود که تاریخ را به میلادی تدیل کنید سپس با عملگر + مقدار مورد نظر را به تاریخ
    اضاه کرده و دوباره تاریخ را به خورشیدی باز گردانید!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •