نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

  1. #1

    ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    با سلام
    يه سوالي .... سايت parsonline را ديدين ؟ اول كه وارد ميشيد ميگه مي خواي از جشنواره ها با خبر باشي اگر شما اوكي كنيد هر بار جشنواره دارن يه notify مياد البته روي ويندوز و جشنواره را مي گه.
    يا مثل notify مربوط به gmail اگر ايميل جديدي بياد اعلام مي كنه

    من مي تونم اگر برنامه وبي بالا باشه از طريق مرورگر و پيج فعال بهش بگم مثلا هر ده دقيقه يه بار يه notify بده اما در پارس آنلاين و جي ميل چطوري بدون مررورگر پيام مياد ؟

    ممنونم راهنمايي كنيد

  2. #2

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    ParsOnline برای Push Notification از One Signal استفاده میکنه : https://onesignal.com/
    برای HTML 5 Push Notification هم از این آموزش میتونید استفاده کنید : https://codeforgeek.com/2014/10/desk...k-using-html5/

  3. #3

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    ParsOnline برای Push Notification از One Signal استفاده میکنه : https://onesignal.com/
    برای HTML 5 Push Notification هم از این آموزش میتونید استفاده کنید : https://codeforgeek.com/2014/10/desk...k-using-html5/
    تفاوت این دو روش چیه؟
    آیا میشه داخل این notification ها لینک و button هم گذاشت؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    OneSignal بهتون پنل و امکاناتی میده و میتونید از اونجا Notification هارو بنویسید و به کاربران ارسال کنید.

    آیا میشه داخل این notification ها لینک و button هم گذاشت؟
    button خیر اما لینک بله .

  5. #5

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    تفاوت بین HTML 5 Push Notification و ارسال پیام از طریق SignalR چیه؟
    کدومشون روش بهتری هست و چرا؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    SignalR به ترتیب از چند روش برای ارسال پیام استفاده میکنه و همیشه با سرور در ارتباط هست تا در صورت دریافت پیام جدید ، اون رو به کاربر ارسال کنه ;به همین جهت معمولا سربار زیادی داره .

    روش هایی که SignalR استفاده میکنه
    و در صورت Support نکردن مرورگر Client ، به ترتیب از روش های بعدی استفاده میکنه :


    • WebSocket
    • Server Sent Events
    • Forever Frame
    • Ajax long polling


    به ترتیب اگر مرورگر کاربر روش های بالا رو Support نکنه و به روش پایینتر بیاد ، سرعت برنامه هم کمتر میشه .

    برای استفاده از SignalR ، اول استاندارد RFC 6455 رو مطالعه کنید .
    این کتاب هم میتونه کمکتون کنه : http://www.apress.com/us/book/9781430263197
    این مقاله از خود Microsoft هم مناسب هست : https://docs.microsoft.com/en-us/asp...i-guide-server
    برای بهبود سرعت در برنامه های SignalR هم این مطلب رو مطالعه کنید : https://docs.microsoft.com/en-us/asp...lr-performance
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : جمعه 21 مهر 1396 در 12:20 عصر

  7. #7

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    دقت کنید که کروم دارای یک سیستم Notification هست که از میتونه بدون بالا بودن مرورگر هم به شما پیام ارسال کنه.
    البته برای فعال شدن این سیستم ابتدا باید کاربر اجازه ی اون رو صادر کنه. (مثل اجازه ی دسترسی به Location)
    چون سرویس کروم همیشه در پس زمینه در حال اجرا هست وقتی پیامی از طریق نوتیفی ارسال میشه به شما اطلاع داده میشه.

    لینک API در آدرس زیر :

    https://developer.chrome.com/extensi..._notifications

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    دقت کنید که کروم دارای یک سیستم Notification هست که از میتونه بدون بالا بودن مرورگر هم به شما پیام ارسال کنه.
    البته برای فعال شدن این سیستم ابتدا باید کاربر اجازه ی اون رو صادر کنه. (مثل اجازه ی دسترسی به Location)
    چون سرویس کروم همیشه در پس زمینه در حال اجرا هست وقتی پیامی از طریق نوتیفی ارسال میشه به شما اطلاع داده میشه.

    لینک API در آدرس زیر :

    https://developer.chrome.com/extensi..._notifications
    ممنون از شما.
    تو این قابلیت میشه تعیین کرد که به کدوم کاربرها notification داده بشه؟ چون از این قابلیت من میخوام تو یه برنامه تحت وب خودم استفاده کنم. وقتی برای هر پیام مشخص کنم به چه افرادی نمایش داده بشه. هر کاربر برای خودش ID یونیک داره

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    دقت کنید که کروم دارای یک سیستم Notification هست که از میتونه بدون بالا بودن مرورگر هم به شما پیام ارسال کنه.
    البته برای فعال شدن این سیستم ابتدا باید کاربر اجازه ی اون رو صادر کنه. (مثل اجازه ی دسترسی به Location)
    چون سرویس کروم همیشه در پس زمینه در حال اجرا هست وقتی پیامی از طریق نوتیفی ارسال میشه به شما اطلاع داده میشه.

    لینک API در آدرس زیر :

    https://developer.chrome.com/extensi..._notifications
    و سوال دوم. امکانش هست یه مقایسه ای بین این امکان و روشهای دیگه مثل SignalR داشته باشید؟ بیشتر به لحاظ امکانات و علی الخصوص سرعت مذنظرم هست.

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    من این لینک رو دیدم. اینطور که متوجه شدم گفته webKitNotifications.createHTMLNotification() دیگه استفاده نمیشه. درسته؟

    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : دوشنبه 24 مهر 1396 در 22:50 عصر

  9. #9

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    با سلام
    من برای حل مشکلم از Push Notification استفاده کردم . فقط یه مشکلی دارم که زمانی که مرورگر بسته هست پیام ارسال نمیشه آیا باید ویژگی خاصی را توی manifest.json یا service worker ست کنم تا اعمال بشه .
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  10. #10

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط آرام جان گل مشاهده تاپیک
    با سلام
    من برای حل مشکلم از Push Notification استفاده کردم . فقط یه مشکلی دارم که زمانی که مرورگر بسته هست پیام ارسال نمیشه آیا باید ویژگی خاصی را توی manifest.json یا service worker ست کنم تا اعمال بشه .
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    https://stackoverflow.com/a/27256165

  11. #11

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    سلام و وقت بخیر
    آقای معین تاجیک عزیز ، چرا تصور می کنید که توی نت گشت نزدم و یهو اومدم و سوال پرسیدم . خیلی توی نت گشتم صفحه ای که شما معرفی کردین هم هزار بار دیدم اما مشکل حل نشده که نشده . توی صفحه ای که شما معرفی کردین فقط گفته همچین قابلیتی وجود داره . من push notification را نوشتم اما نمی تونم اونو آف لاین اجرا کنم می خوام توی بک گراند اجرا بشه یه مشکلی هست چون پیام ارسال میشه اما اف لاین نه .
    خواهش می کنم فقط آدرس ندین یا سوال منو دوباره با عبارت گزارشی جواب ندین .
    من از دوستانی که این مشکل را داشتن و حل شده و از دوستانی که میدونن مشکل من از کجاست راهنمایی کنن مسئله حل بشه.

    بازم ممنونم

  12. #12

    نقل قول: ارسال notify برای کاربر بدون بالا بودن مرورگر

    همه ی سوال هارو نمیشه بطور کامل خط به خط جواب داد ، برای همین به منبعی Reference داده میشه تا خودتون مطالعه کنید و مشکل رو حل کنید - جواب دادن به سوال ها هم " وظیفه " کسی نیست .

    برای حل مشکلتون باید در Manifest یک Permission بدید که در Background بتونه Notification ها ارسال بشه :


    "permissions": [
    "background"
    ],



    این لینک توضیحات بیشتری داده اگر ندیده باشید : https://stackoverflow.com/a/35328955
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : سه شنبه 02 آبان 1396 در 11:52 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در ارسال ایمیل برای کاربر
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1395, 07:44 صبح
  2. حرفه ای: ارسال مطلب برای کاربر
    نوشته شده توسط ghamgin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1394, 06:37 صبح
  3. سوال: ارسال پیام برای کاربر
    نوشته شده توسط Minamir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 09:17 صبح
  4. ارسال ایمیل برای تعدادی کاربر به همراه اطلاعات شخصی
    نوشته شده توسط RealDream در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 11:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •