نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ضبط صداهای بخش شده از کارت صدا

  1. #1

    Question ضبط صداهای بخش شده از کارت صدا

    سلام
    من در حال حاظر یه برنامه می نویسم که متن رو به صدا تبدیل میکنه حالا می خوام این صدا رو ذخیره کنم در یک فضا این کار رو چطور انجام بدم ؟ توجه داشته باشید که صدای میکروفن رو نمی خوام صدایی که از اسپیکر پخش میشه رو می خوام

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ضبط صدا های بخش شده از کارت صدا

    نقل قول نوشته شده توسط mahdiidham1383 مشاهده تاپیک
    سلام
    من در حال حاظر یه برنامه می نویسم که متن رو به صدا تبدیل میکنه حالا می خوام این صدا رو ذخیره کنم در یک فضا این کار رو چطور انجام بدم ؟ توجه داشته باشید که صدای میکروفن رو نمی خوام صدایی که از اسپیکر پخش میشه رو می خوام
    سلام
    اگه از SpeechSynthesizer برای تبدیل متن انگلیسی به صوت استفاده می کنید ، نیازی به این کارها نیست ، SpeechSynthesizer خروجی صوتی با فرمت wav می دهد.

    اگر بخواهید خروجی کارت صوت را رکورد کنید باید بسته به طول متن ، چند دقیقه یا چند ساعت صبر کنید تا متن پخش بشه و شما رکورد را انجام دهید.

    ولی با SetOutputToWaveFile در چند ثانیه این کار انجام میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : جمعه 21 مهر 1396 در 11:52 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ضبط صدا های بخش شده از کارت صدا

    تبدیل متن به فایل صوتی



    using System.Speech.Synthesis;


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SpeechSynthesizer ss = new SpeechSynthesizer();
    ss.Volume = 100;
    ss.SelectVoiceByHints(VoiceGender.Female, VoiceAge.Adult);
    ss.SetOutputToWaveFile(@"C:\MyAudioFile.wav");
    ss.Speak("Hello World");
    }


    مسیر ذخیره فایل و متن را خودتان تغییر دهید.

    در این کد چون مسیر ذخیره فایل در پارتیشن c است ، اگر برنامه دسترسی ادمین نداشته باشد ، نمی تواند فایل را ذخیره کند.

تاپیک های مشابه

  1. اطلاع از ضبط صدا توسط کارت صدا
    نوشته شده توسط mahdi12345 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 14:42 عصر
  2. دادن دامنه و فرکانس و توليد خروجی از کارت صدا
    نوشته شده توسط darioush01 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1387, 22:41 عصر
  3. پخش دو صدا جداگانه از یک کارت صدا به صورت مجزا از چپ وراست
    نوشته شده توسط kont_200 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 18:08 عصر
  4. ِDolby Pro IIx و استفاده از کانال های دیگر کارت صدا
    نوشته شده توسط robochoo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 11:04 صبح
  5. نمونه برداری از کارت صدا
    نوشته شده توسط R_BABAZADEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1383, 00:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •