نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای کار با دیتابیس

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mozhgan_pkdl
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    6

    درخواست راهنمایی برای کار با دیتابیس

    سلام خدمت همه ی برنامه نویسان گرامی

    دوستان من طبق یه آموزش پروژه محور از آقای سلمانی که در این لینک موجوده
    https://www.youtube.com/watch?v=GIYKuv7PlwQ



    داشتم پیش میرفتم اما دقیقه ی 13-16 فیلم یه سری کد برای ارتباط با دیتابیس به کار رفته که من دقیقا همونا رو تو پروژم نوشتم اما جواب نداد دوستان خواهش میکنم یکی کمکم کنه هرطوری بگید جبران میکنم لطفاااااا اینم کداییه که من نوشتم

     [HttpPost]
    [AjaxOnly]
    public ActionResult create([Bind(Include = "id,discription,link,photopath")] texttbl texttbl,
    HttpPostedFileBase uploadimage)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (uploadimage != null)
    {
    string path = "";
    string lastword = "";
    string imagepath = "";
    try
    {
    path = utilty.getfilename(uploadimage.FileName, "files/pictures");
    lastword = path.Split('\\').last();
    texttbl.photopath = path;
    imagepath = Server.MapPath("~") + "files\\pictures" + path;
    uploadimage.SaveAs(imagepath);

    }
    catch (Exception ex)
    {
    System.IO.File.Delete(lastword);
    return
    mssagebox.show("pc not added",MessageType.error)

    }

    }
    try
    {
    db.Texttbls.Add(texttbl);
    db.SaveChanges();
    return
    mssagebox.show("added", MessageType.error);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    return mssagebox.show("not added")
    }
    }
    return
    mssagebox.show(ModelState.geterrors(), MessageType.warning)

    }
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کار با دیتابیس

    اگر ارورتون رو بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
    اگر مشکل مربوط به قسمت دیتابیس تو این کد هست ، تنها جایی که از دیتابیس توی این کد استفاده شده db.Texttbls.Add هست که Texttbls یک جدول هست که یک رکورد داخلش اضافه شده .

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای کار با jdate
    نوشته شده توسط milad_d993 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1394, 01:12 صبح
  2. حرفه ای: درخواست یک کلاس برای کار با دیتابیس با php
    نوشته شده توسط css-man در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 20:51 عصر
  3. سوال: درخواست راهنمایی برای کار با بانک اطلاعاتی توسط چند کاربر
    نوشته شده توسط gholami146 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 19:29 عصر
  4. درخواست راهنمایی برای کار با XML ؟
    نوشته شده توسط mrhamidifar در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 10:19 صبح
  5. راهنمایی برای کار با fast report
    نوشته شده توسط najafi_1 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1383, 14:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •