نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش nullable bool در قالب چک باکس

  1. #1

    نمایش nullable bool در قالب چک باکس

    سلام.
    من یه Property از نوع bool? دارم.
    میخوام اگه مقدار این فیلد true بود یه چک باکس تیک خورده نمایش بدم، اگر false بود یه چک باکس تیک نخورده و اگه null بود هیچی نمایش ندم.

    اگه از نوع bool باشه چک باکس بزارم جواب میده اما تو nullable bool نمیدونم چکار کنم

    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: نمایش nullable bool در قالب چک باکس

    اساتید عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نمایش nullable bool در قالب چک باکس

    میتونید کد اچ تی امل رو درون یک شرط قرار بدید

    @if(Model.MyBool!=null)
    {
    <label class="checkbox-inline">
    @Html.CheckBoxFor(m => m.MyBool, new { id = "MyBool" })

    </label>
    }

  4. #4

    نقل قول: نمایش nullable bool در قالب چک باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    میتونید کد اچ تی امل رو درون یک شرط قرار بدید

    @if(Model.MyBool!=null)
    {
    <label class="checkbox-inline">
    @Html.CheckBoxFor(m => m.MyBool, new { id = "MyBool" })

    </label>
    }
    ممنون از پاسختون

    خطای زیر رو میده:

      Cannot implicitly convert type 'bool?' to 'bool'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)   




    از این کد هم استفاده کردم:


     @Html.CheckBox("IsConfirmed", item.IsConfirmed.HasValue? item.IsConfirmed : false)


    همیشه چک باکس تیک نخورده نمایش داده میشه
    آخرین ویرایش به وسیله resident : جمعه 21 مهر 1396 در 23:25 عصر

  5. #5

    نقل قول: نمایش nullable bool در قالب چک باکس



    @{
    if(Model.CheckBox != null)
    {
    if(Model.CheckBox)
    {
    @Html.CheckBoxFor(model => model.CheckBox, htmlAttributes: new { @checked = true} )
    }
    else
    {
    @Html.CheckBoxFor(model => model.CheckBox, htmlAttributes: new { @checked = false} )
    }
    }
    }


تاپیک های مشابه

  1. نمایش drop down با انتخاب چک باکس
    نوشته شده توسط yasgig در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 23:29 عصر
  2. خطای Data type mismatch in criteria expression. در انتخاب چک باکس
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 10:00 صبح
  3. نمایش محتوای دیتاگرید در ریچ تکست باکس
    نوشته شده توسط tefos666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 16:37 عصر
  4. خواندن از یه فایل تکست و نمایش دادن آن در یک لیست باکس
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1385, 19:17 عصر
  5. نمایش مقادیر بولی به صورت چک باکس
    نوشته شده توسط mehdik76 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 20:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •