نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

  1. #1

    نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

    با سلام و درود خدمت دوستان عزیز

    تو پروژه بنده چهار تا چک باکس هست که جلوی هر کدوم یه تکست باکس و یک button دارم

    حالا اینجا میخوام وقتی روی باتون کلیک شد اول تیک دار بودن چک باکس رو چک کنه سپس وجود محتوای تکست باکسش رو هم چک کنه و اگر در تکست ، تکست باکس محتوایی بود و اگر چک باکس تیک دار بود یه دستوری رو انجام بده

    سپس بعد از بررسی و اتمام چک باکس و تکست باکس اولی بره روی دومی و بعدی اونا رو هم به اون ترتیب اجرا کنه ...

    من از دستور زیر استفاده میکنم اما این دستور فقط چک باکس اولی رو چک و اجرا میکنه و نتونستم کاری کنم بعد از اتمام دستور اولی بعدی رو هم چک کنه ...

    If PictureBox1.BackColor = Color.Blue Then


    If CheckBoxboot.Checked = True Then
    If Trim(textboxboot.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & Fastboot.ExecuteFastbootCommand(Fastboot.FormFastb ootCommand("flash boot", textboxboot.Text)))
    Else
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "You did not select the file. Please choose, then try again.")
    End If
    Else
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "You did not select an option to perform the operation!")
    End If
    Else
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "Device Not Connected In Fastboot Mode")
    End If
    End Sub





    به دستوری نیاز دارم که از اول چک کنه بعد خروجی ها رو ارائه بده سپس بره روی بعدی تا الی آخر ....

    راهنمایی لطفا
    آخرین ویرایش به وسیله ILYA20 : جمعه 21 مهر 1396 در 15:51 عصر

  2. #2

    نقل قول: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

    شلام شما چرا از چند تا IF استفاده نمی کنید؟

    If Me.CheckBox1.Checked = False And Me.CheckBox2.Checked = False And Me.CheckBox3.Checked = False And Me.CheckBox1.Checked = False Then


    MsgBox("کاربر گرامی یک گزینه را انتخاب نمایید")
    Else


    If Me.CheckBox1.Checked = True And Me.TextBox1.Text <> "" Then
    MsgBox("CheckBox1&TextBox1")
    End If


    If Me.CheckBox2.Checked = True And Me.TextBox2.Text <> "" Then
    MsgBox("CheckBox2&TextBox2")
    End If


    If Me.CheckBox3.Checked = True And Me.TextBox3.Text <> "" Then
    MsgBox("CheckBox3&TextBox3")
    End If


    If Me.CheckBox4.Checked = True And Me.TextBox4.Text <> "" Then
    MsgBox("CheckBox4&TextBox4")
    End If


    End If
    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : جمعه 21 مهر 1396 در 16:45 عصر

  3. #3

    نقل قول: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    شلام شما چرا از چند تا IF استفاده نمی کنید؟
    If Me.CheckBox1.Checked = True And Me.TextBox1.Text <> "" Then 
    MsgBox("CheckBox1&TextBox1")
    End If
    If Me.CheckBox2.Checked = True And Me.TextBox2.Text <> "" Then
    MsgBox("CheckBox2&TextBox2")
    End If
    If Me.CheckBox3.Checked = True And Me.TextBox3.Text <> "" Then
    MsgBox("CheckBox3&TextBox3")
    End If
    If Me.CheckBox4.Checked = True And Me.TextBox4.Text <> "" Then
    MsgBox("CheckBox4&TextBox4")
    End If
    درود
    این دستور کار میکنه ولی یک مشکلی هست

    من میخوام در صورتی که کاربر تیک چک باکس رو نزنه یک پیغام بده که گذینه ای انتخاب نشده و در صورتی که تکست باکس محتوایی نداشته باشه بگه فایلی انتخاب نشده برای همین از چند دستور if پشت سر هم استفاده کردم تا هر کدام را بتونم تعریف کنم

    الا اگر else تعریف کنم دیگه دستور بعدی رو اجرا نمیکنه

  4. #4

    نقل قول: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

    دوست عزیز قبل از کد یه شرط بزار تا اول چک باکس ها رو چک کنه
    کد بالا اصلاح شده تست کنید و نتیجه رو بگین، در ضمن برای تکست باکس ها هم میتونید داخل خود
    IF ها شرط بزارید
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

    با این دستور کارم راه افتاد ممنون از دوستان


    If PictureBox1.BackColor = Color.Blue Then
    If CheckBoxboot.Checked = True Or CheckBoxrecovery.Checked = True Or CheckBoxsystem.Checked = True Or CheckBoxuserdata.Checked = True Or CheckBoxsplash.Checked = True Or CheckBoxradio.Checked = True Or CheckBoxmodem.Checked = True Then
    If Trim(textbox1.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "..........")
    End If
    If Trim(textbox2.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "..........")
    End If
    If Trim(textbox3.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "..........")
    End If
    If Trim(textbox4.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "..........")
    End If
    If Trim(textbox5.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "..........")
    End If
    If Trim(textbox6.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "..........")
    End If
    If Trim(textbox7.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine &"..........")
    End If
    Else
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine &"..........")
    End If
    Else
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine & "Device Not Connected In Fastboot Mode !")
    End If

  6. #6

    نقل قول: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

    دوستان یه مشکلی در کد هست

    اینکه در صورتی که در textbox چیزی وجود نباشه چیزی نمینویسه اگه به اینها

    If Trim(textbox7.Text).Length > 0 Then
    TextBox1.AppendText(Environment.NewLine &"..........")


    else اضافه بشه چه تیکشونو بزنم یا نه در صورتی که یکیشون تیک دار باشه else همه این ها اجرا میشه
    چطور میشه اضافه کرد کسی میتونه دستور منو اصلاح کنه؟

    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله ILYA20 : جمعه 21 مهر 1396 در 21:25 عصر

  7. #7

    نقل قول: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox

    دوست عزیز من همون بالا هم به این موضوع اشاره کردم اگر دوستان راهنمایی کردن که هیچ در غیر اینصورت فردا.فقط بدونین معمولا بهترین کار از کار انداختن چک باکس و تکست باکس مربوطه است.مثلا هر چک باکس و تکست باکس مربوطه در یک پنل باشه که با تیک خوردن آن تکست باکس مربوطه فعال و بقیه چک باکس ها و تکست باکس ها غیر فعال میشن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: نیاز به دستور برای استفاده از چند checkbox


    Dim CekeckAll As Boolean = CBool(Check1.Cecked and Text1.Text.Length >0 ) And CBool(Check2.Cecked and Text2.Text.Length >0 ) And CBool(Check3.Cecked and Text3.Text.Length >0 ) And CBool(Check4.Cecked and Text4.Text.Length >0 )
    Dim Option1 = CBool(Check1.Cecked and Tex1.Text.Length >0 )
    Dim Option2 = CBool(Check2.Cecked and Tex2.Text.Length >0 )
    Dim Option3 = CBool(Check3.Cecked and Tex3.Text.Length >0 )
    Dim Option4 = CBool(Check4.Cecked and Tex4.Text.Length >0 )
    IF CheckAll = False Then
    ' Error Message
    Exit Sub
    End If
    If Option1 = True Then
    ' Statements..
    End If
    If Option2 = True Then
    ' Statements..
    End If
    If Option3 = True Then
    ' Statements..
    End If
    If Option4 = True Then
    ' Statements..
    End If

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به کمک برای استفاده از trigger
    نوشته شده توسط ali9698 در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 19:25 عصر
  2. سوال: نیاز به کمک برای استفاده از trigger
    نوشته شده توسط ali9698 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 17:33 عصر
  3. نیاز به کمک فوری: استفاده از JScript (خیلی واجبه!)
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 23:21 عصر
  4. نیاز به راهنمایی در استفاده از SQl 7 و Delphi 6
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 01:43 صبح
  5. نیاز به راهنمایی در استفاده از SQl 7 و Delphi 6
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 01:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •