نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه ساخت کلید میانبر برای منوهای برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1396
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    1

    Question نحوه ساخت کلید میانبر برای منوهای برنامه

    با سلام
    لطفا راهنمایی کنید
    نحوه ساخت کلید میانبر برای منو های برنامه چگونه هست
    تشکر ویژه

  2. #2

    Red face نقل قول: نحوه ساخت کلید میانبر برای منو های برنامه

    وارد رویداد Key_Down فرمت شو و این کد هارو بنویس



    (private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e
    {
    if(e.Alt == true && e.KeyCode == Keys.L)
    {
    MessageBox.Show("");
    }
    }

    در کد گفتم که اگه Alt و L رو فشار داده بود یک مسیج بده حالا تو میتونی هرچیز دیگه ای بنویسی
    می تونی به جای Alt دکمه های دیگه ای مثل Controlو Shift رو بزاری همچنین به جای L هم می تونی چیز دیگه بزاری


    (if(e.Control == true && e.KeyCode == Keys.B
    (if(e.Shift == true && e.KeyCode == Keys.T
    (if(e.Alt == true && e.KeyCode == Keys.O



    امیدووارم که همونی گفته باشم که می خواستی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: نحوه ساخت کلید میانبر برای منوهای برنامه

    سلام

    اگر از MenuStrip استفاده میکنی ، آیتم مورد نظر رو انتخاب کن ، سپس از قسمت Properties شورت کات مورد نظر رو انتخاب کن.

    ضمیمه 146714

تاپیک های مشابه

  1. کلید میانبر برای برنامه
    نوشته شده توسط rerzaz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1395, 17:23 عصر
  2. نحوه ساخت اینترنتی لایسنس برای برنامه
    نوشته شده توسط omid_student در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1395, 08:24 صبح
  3. سوال: ایجاد کلید میانبر برای اجرای برنامه
    نوشته شده توسط pish123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1392, 10:13 صبح
  4. سوال: ایجاد کلید میانبر برای اجرای برنامه
    نوشته شده توسط shahabbasic در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 10:36 صبح
  5. نحوه ساخت فایل setup برای برنامه ای که از database استفاده میکند؟
    نوشته شده توسط Mehran27364 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1388, 09:09 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •