نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گرفتن خروجی اکسل از گرید تلریک

  1. #1

    گرفتن خروجی اکسل از گرید تلریک

    با سلام
    من از گرید تلریک در برنامه استفاده میکنم و با استفاده از نمونه کد ها و مثال خود سایت تلریک اقدام به گرفتن خروجی اکسل کردم

    void btnExport_Click(object sender, RoutedEventArgs e){
    string extension = "xls";
    SaveFileDialog dialog = new SaveFileDialog()
    {
    DefaultExt = extension,
    Filter = String.Format("{1} files (.{0})|.{0}|All files (.)|.", extension, "Excel"),
    FilterIndex = 1
    };
    if (dialog.ShowDialog() == true)
    {
    using (Stream stream = dialog.OpenFile())
    {
    gridViewExport.Export(stream,
    new GridViewExportOptions()
    {
    Format = ExportFormat.Html,
    ShowColumnHeaders = true,
    ShowColumnFooters = true,
    ShowGroupFooters = false,
    });
    }
    }
    }


    ولی مشکل من اینجاس که بعد از گرفتن خروجی و ذخیره آن ، موقع باز کردن تمام فونت آن به شکل دایره و نا خوانا است
    به نظر خودم مشکل از Encoding است که به صورت ANSI ذخیره میشه و باید به UTF-8 تغییر بدیم. ولی نمیدونم کجای کد باید این تغییر صورت بگیره
    ممنونم راهنمایی کنید
    با تشکر


  2. #2

    نقل قول: گرفتن خروجی اکسل از گرید تلریک

    نبود کسی جواب مارو بده؟

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن خروجی اکسل از یکی از جدول های اکسس
    نوشته شده توسط Yama12 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1397, 11:34 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 11:53 صبح
  3. گرفتن خروجی اکسل از دیتا گرید
    نوشته شده توسط amin1000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 14:53 عصر
  4. سوال: چگونگی گرفتن خروجی اکسل از جدول موجود در صفجه وب؟
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 09:59 صبح
  5. سوال: گرفتن خروجی اکسل از دیتا تیبل
    نوشته شده توسط atiyeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 12:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •