نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نقشه در اسکرول

  1. #1

    نقشه در اسکرول

    سلام نقشه را در اسکرول می گذارم اسکرول نقشه با اسکرول صفحه قاطی می کنه چیکارکنم اسکرول ها اشتباه نشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: نقشه در اسکرول

    سلام.یه کلاس درست کنید و کد های زیر رو داخل اون قرار بدید.بعد به جای mapview پیش فرض از کلاسی که درست کردید استفاده کنید

    public class CustomMapView extends MapView {

    private ViewParent mViewParent;
    public CustomMapView(Context context) {
    super(context);
    }

    public CustomMapView(Context context, AttributeSet attrs) {
    super(context, attrs);
    }

    public CustomMapView(Context context, AttributeSet attrs, int defStyle) {
    super(context, attrs, defStyle);
    }

    public CustomMapView(Context context, GoogleMapOptions options) {
    super(context, options);
    }

    public void setViewParent(@Nullable final ViewParent viewParent) { //any ViewGroup
    mViewParent = viewParent;
    }

    @Override
    public boolean onInterceptTouchEvent(final MotionEvent event) {
    switch (event.getAction()) {
    case MotionEvent.ACTION_DOWN:
    if (null == mViewParent) {
    getParent().requestDisallowInterceptTouchEvent(true);
    } else {
    mViewParent.requestDisallowInterceptTouchEvent(true);
    }
    break;
    case MotionEvent.ACTION_UP:
    if (null == mViewParent) {
    getParent().requestDisallowInterceptTouchEvent(false);
    } else {
    mViewParent.requestDisallowInterceptTouchEvent(false);
    }
    break;
    default:
    break;
    }

    return super.onInterceptTouchEvent(event);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. ذخيره نقشه در ديتا بيس
    نوشته شده توسط tto_baran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 21:09 عصر
  2. سوال: رفتن به انتها در اسکرول بار در لیست باکس
    نوشته شده توسط hackershz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 14:21 عصر
  3. سوال: مشكل در اسكرول بار پنل
    نوشته شده توسط MZOSAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1387, 17:38 عصر
  4. کار با نقشه در #C
    نوشته شده توسط ashtiani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 فروردین 1387, 19:32 عصر
  5. نقشه در دیتابیس
    نوشته شده توسط حسین محمدی در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 07:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •